Astro
Illuminator
- 20 јуни 2012
- 9.759
- 15.392
Who gives a phu*k !?!Проработе сајтов, им проработе и системот во салонине.Конeчно
Who gives a phu*k !?!Проработе сајтов, им проработе и системот во салонине.Конeчно
Абе како беше ... супер е сега ..Шит сајт, одам пример процесори и не можеш да филтрираш АМД или Интел.![]()
Нема ниедна саглам страна кај нас со детално филтрирање. Не знам што е работата, воопшто не е тешко да се реализира, само треба убаво да си ги категоризираат производите по повеќе ставки.Шит сајт, одам пример процесори и не можеш да филтрираш АМД или Интел.![]()
На стариот сајт имаа колку - толку. Ваљда ќе додадат наскоро.Нема ниедна саглам страна кај нас со детално филтрирање. Не знам што е работата, воопшто не е тешко да се реализира, само треба убаво да си ги категоризираат производите по повеќе ставки.
Не, ова е друго, изгледа работеле нешто. Сега е во ред. DDoS е како на форумов пред некој ден, кога не можеш да добиеш одговор од серверот.
Можно е таргет групата на Сетек воопшто да не користи сајтови...Подредување по бренд бе биљмези едни!
Филтрирање по достапност бе црепови!
2025 година сме
Луѓе со 3 тезги на зелен пазар имаат подобри сајтови од вас.
Претходно имаа прилично добро филтрирање, сега најверојатно базата им е градена сосема наново и ннемале време за да имлементираат пософистицирано филтрирање. Старите линкови не работат, и нема најава на сметките, можеби ги имаат изгубено тие податоци ако навистина им беше хакирана базата.Подредување по бренд бе биљмези едни!
Филтрирање по достапност бе црепови!
2025 година сме
Луѓе со 3 тезги на зелен пазар имаат подобри сајтови од вас.
Нов сајт не се пушта така што ќе блокираш цела фирма да биде нефункционална повеќе од 2 недели, туку се прави во позадина. Повеќе од јасно е дека биле хакирани и дека не сакале да платат, затоа им требаше толку време да склопат колку-толку нешто функционално.И што искочи на крај, на толку јадење трици за хаковање и уцена, они уствари нов сајт пуштале.
Vo pravo e @Oktar PR poteg e ovaНов сајт не се пушта така што ќе блокираш цела фирма да биде нефункционална повеќе од 2 недели, туку се прави во позадина. Повеќе од јасно е дека биле хакирани и дека не сакале да платат, затоа им требаше толку време да склопат колку-толку нешто функционално.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
EVN сменија домејн само на сајтот по две недели не работеше сајтот.Нов сајт не се пушта така што ќе блокираш цела фирма да биде нефункционална повеќе од 2 недели, туку се прави во позадина. Повеќе од јасно е дека биле хакирани и дека не сакале да платат, затоа им требаше толку време да склопат колку-толку нешто функционално.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
AMD Phenom 2 955 X4?Да не им го хакираа никогаш немаше да го префрлат од Пентинум 4 серверот на нешто помодерно.![]()
Што знам мене инсомниа баш ми има добар филтер.Нема ниедна саглам страна кај нас со детално филтрирање. Не знам што е работата, воопшто не е тешко да се реализира, само треба убаво да си ги категоризираат производите по повеќе ставки.
Што знам мене инсомниа баш ми има добар филтер.![]()
Во споредба со Сетек и Анхоч, да, подобра е на Инсомниа. Ама уште многу далеку од Computer Universe, Mind Factory, New Egg, Micro center... И немојте да почнете со: ама гиганти се тие, можат да си дозволат.. Не е ова нешто скапо за реализација. Не викам јас да прават лудории со кеширање за инстантни резултати. Еве не мора и такви „гиганти“, едни Gigatron.rs и GameCentar.rs ги шијат нашиве локални страни.Што знам мене инсомниа баш ми има добар филтер.![]()
24 рати по 2 ден .. врвДа не оди фира
Погледнете го атачментот 150638
Што би рекле во Skyrim: everything is for sale, i would sell my sister if someone would buy her!Да не оди фира
Погледнете го атачментот 150638
DD store е меѓу страните со најдобри филтери, исто како инсомниа. Дечкиве од сетек со ваков даунтајм ништо не прават.Во споредба со Сетек и Анхоч, да, подобра е на Инсомниа. Ама уште многу далеку од Computer Universe, Mind Factory, New Egg, Micro center... И немојте да почнете со: ама гиганти се тие, можат да си дозволат.. Не е ова нешто скапо за реализација. Не викам јас да прават лудории со кеширање за инстантни резултати. Еве не мора и такви „гиганти“, едни Gigatron.rs и GameCentar.rs ги шијат нашиве локални страни.
Дечкиве од сетек со ваков даунтајм ништо не прават.