Ај пошто стално ги браниш.... ај жити се кажи ми, зошто никој жив не може да ме слуша што му зборувам а нити па јас го слушам него.А на мене не ми се верува како сеуште не си ги откачил телекабел?![]()
Отидов јас во ВИП назадАј пошто стално ги браниш.... ај жити се кажи ми зошто никој жив не може да ме слуша што му зборувам а нити па јас го слушам него.
До вчера повеќе бев недостапен отколку достапен, а денеска од сабајле се ВРВ, сакаш да ти се јавам да си попрајме муабет во тишина?
Абе добро си направил што си отишол назад на ВИП али по мое подобро ке беше да отидеше на Телеком МК али што е тука е.Отидов јас во ВИП назад
Виртуелен оператор ќе го заебаваат секогаш
Абе добро си направил што си отишол назад на ВИП али по мое подобро ке беше да отидеше на Телеком МК али што е тука е.
Хммм... Немам никаков проблем.им падна мрежата
не пренесува глас
тоа беше сабајле, некои два саата.Хммм... Немам никаков проблем.
Башка еве скоро имав потреба вртев кон број во Шпанија, и кон наш број во Шпанија на роаминг, никаков проблем.
Се префрли или друг број е ова?Само за споредба, брзината на ВИП е значително помала за разлика од Телекабел
VipСе префрли или друг број е ова?
Иначе кај мене е многу боље.
![]()
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Да Вип.оне
Ее бе се префрли. Не почека да ги средат проблемите ццц.Само за споредба, брзината на ВИП е значително помала за разлика од Телекабел

Не можам дебел, патувам пак наскоро.Ее бе се префрли. Не почека да ги средат проблемите ццц.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Епа кога ќе стори се тоа, ќе си ја дигне цената.Ги знаеме сите фрустрации и се друго, но секако пак излезе она сиромавиот дупло плаќа, но поарно е што влезе нов оператор, пошто немаше да има намалување кај постоечките.
Телекабел освен што ја рента мрежата не наследи ништо друго, треба повеќе време да склучи договори со оператори од цел свет, да среди да не им наплаќа за дојдовни пораки за автентикација (не сум сигурен за ова баш), да го додадат префиксот и слично, овие постоечките се веќе во сериозни групации па имаат повеќе контакти низ цел свет, кои со 1 меил би им завршиле веќе работата која телекабел мака мачит.
Искрено се додека овие им се конкуренција не им дреме. Јас невидов намалување никакво ни кај Телеком ни кај Вип.Ги знаеме сите фрустрации и се друго, но секако пак излезе она сиромавиот дупло плаќа, но поарно е што влезе нов оператор, пошто немаше да има намалување кај постоечките.
А што тоа ги интересира корисниците. Тоа се викаат подготвителни работи за да бидеш оператор, и се прават во тест период. За мене како корисник ич не ми е гајле што они си имаат нерешени проблеми, како што и нив не ги интересира да ги средат или да намалат цена за она што не го испорачуваат.Телекабел освен што ја рента мрежата не наследи ништо друго, треба повеќе време да склучи договори со оператори од цел свет, да среди да не им наплаќа за дојдовни пораки за автентикација (не сум сигурен за ова баш), да го додадат префиксот и слично, овие постоечките се веќе во сериозни групации па имаат повеќе контакти низ цел свет, кои со 1 меил би им завршиле веќе работата која телекабел мака мачит.
Искрено се додека овие им се конкуренција не им дреме. Јас невидов намалување никакво ни кај Телеком ни кај Вип.
А што тоа ги интересира корисниците. Тоа се викаат подготвителни работи за да бидеш оператор, и се прават во тест период. За мене како корисник ич не ми е гајле што они си имаат нерешени проблеми, како што и нив не ги интересира да ги средат или да намалат цена за она што не го испорачуваат.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Да видиме со јунскиот апдејт дали е среден проблемот со С7 еџ.
Ќе пишам деновиве дали се гаси 4G...![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ова за СМСите?Останатите приговори се уште чекаат на одговор од нивна страна.
За другите чекам разврска од АЕК.
Почитуван г. Петар,
Во врска со Вашите приговори Ве информираме дека само некои странски оператори сеуште ја немат регистрирано нашата мрежа иако веќе е побарано од наша страна за побрзо реагирање.
Ви се извинуваме за непријатностите кои сте ги имале, средствата за портирање на број во износ од 236 денари ќе Ви бидат одобрени.
Со почит,
Телекабел
Не, побарав да не ми се наплаќа портацијата кон друг оператор поради низата проблеми шо ги имав.Ова за СМСите?
@Rukfash ќе заштедиНе, побарав да не ми се наплаќа портацијата кон друг оператор поради низата проблеми шо ги имав.
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 3x male, White, ZUAD-1632
300,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден