ImaIma li nekoj vo makedonija sto nudi dobar stabilen i kvaliteten iptv a ne da pisuva deka e hd slika a ustvari i polosa od sd e kvalitetot. Neka bide i poskapa pretplata ama da bide kako sto treba
Ima druze veruvaj
Имам едно прашање, Имам Samsung smart tv, дали има некоја free апликација да се симне со наши преводи за гледање филмови како на пример коди???СЕА НЕЗНАМ КОДИ имали шанси да се стави со усб на тв-то? Фала ви однапред.
Web OS или Android TV имаш?
Испратено од Lenovo A6020a41 преку IT.mk форум апликација
Здраво доколку некој сака ИПТВ имате прекрасни канали и тест има
Smart Ip TV Makedonija
Здраво доколку некој сака ИПТВ имате прекрасни канали и тест има
Smart Ip TV Makedonija
Сајтот е на бесплатен хостинг како сабдомен. Инаку малку е дискутабилно да се верува на анонимни провајдери кои не сакаат да вложат 5 евра во хостинг дека ќе ти вратат 70 евра ако не функционира зделката.
Jas ja koristam smart iptvНа овие боксовите андроид што ги продаваат на фејсбук кои апликации ги инсталираат
www.smartiptvmk.mkМожда толку се писмени
www.smartiptvmk.mkСајтот е на бесплатен хостинг како сабдомен. Инаку малку е дискутабилно да се верува на анонимни провајдери кои не сакаат да вложат 5 евра во хостинг дека ќе ти вратат 70 евра ако не функционира зделката.
Зошто???
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
SSD M.2 2TB Lexar NM790 NVMe PCI Express 4.0 x4, 7400/6500 MB/s LNM790X002T-RNNNG
17.900,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH, 2x140mm Aspect 4-pin PWM fans, w/WINDOW TEMPERED GLASS DARK, Side Mesh+Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-02
10.050,00 ден