Zdravo, dajtw predlog dobrar iptv, bitno mie da ima videoteka so filmovi na makedonski prevod i tie kanali action m fantazy m od max tv.
Fala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Дај повеќе информации..Ovie vi se najdobi
http://ultrakomiptv.com/
provereno raboti na povejke uredi..... gi koristam podolgo vreme*
Posakaj sto sakas infoo ke dobies...Дај повеќе информации..
Ми пратија иптв листа на тест и на неа само хрватски канали.. Ништо од тоа не ме интересира.Posakaj sto sakas infoo ke dobies...
raboti na smart iptv app, ssiptv app na Vlc na android lesno se uploadira listata kade sakas ...
Како сецка па тоа е страшно.. Без пари не би зимал од овие не па да плаќам...MakIPTV
Najdobar izbor na kanali
EX-YU, Sport, Film, Dokumentarni, Detski, Muzicki, Adult(po zelba moze i bez)...
EU kanali...
Pobarajte besplaten test.
Poglednete video na youtube...
View: https://youtu.be/J6SMiV9EKJ4
+38976795058
[email protected]
Аха, да, се гледа и на видеото како сецка, хаахха...Како сецка па тоа е страшно.. Без пари не би зимал од овие не па да плаќам...
sigurno e gresna m3u listata, jas gledam 2 razlicni listi edna pogolema i edna pomala i 2te rabotata bez problem ......Ми пратија иптв листа на тест и на неа само хрватски канали.. Ништо од тоа не ме интересира.
? Kaj secka ..ne znam ...treba da imate na um deka seckajneto najmnogu zavisi od brzinata i pred se od stabilnosta na internetot(ako interetot vi e ugusen odnosno delite Nat ip adresi sega so krizava site se po doma, a sto mislite youtube i netflix zosto ja namalija kvalitetot na 1080i max? + videoto sto e prikaceno e na ps preku Vlc player ,koj i nee nesto posebno za iptv .... si ima za toa aplikacii nameneti samo za iptv ova e kako rezerva (kolku da ja imas i na lap top )Аха, да, се гледа и на видеото како сецка, хаахха...
Top e druze(preku leb pogaca da ne barame) za 8eu/1mesec ,za povejke meseci idi poevtino,na godisno nivo 340denari tolku kanali i taa videoteka/nikade ja nema ....? Kaj secka ..ne znam ...treba da imate na um deka seckajneto najmnogu zavisi od brzinata i pred se od stabilnosta na internetot(ako interetot vi e ugusen odnosno delite Nat ip adresi sega so krizava site se po doma, a sto mislite youtube i netflix zosto ja namalija kvalitetot na 1080i max? + videoto sto e prikaceno e na ps preku Vlc player ,koj i nee nesto posebno za iptv .... si ima za toa aplikacii nameneti samo za iptv ova e kako rezerva (kolku da ja imas i na lap top )
VLCsigurno e gresna m3u listata, jas gledam 2 razlicni listi edna pogolema i edna pomala i 2te rabotata bez problem ......
koja app koristis ???
Дајте листа на канали. Сигурно нема да плаќам за да гледам DMSAT.MakIPTV
Najdobar izbor na kanali
EX-YU, Sport, Film, Dokumentarni, Detski, Muzicki, Adult(po zelba moze i bez)...
EU kanali...
Pobarajte besplaten test.
Poglednete video na youtube...
View: https://youtu.be/J6SMiV9EKJ4
+38976795058
[email protected]
Слободно побарајте си тест, бесплатен е.Дајте листа на канали. Сигурно нема да плаќам за да гледам DMSAT.
eve druze na vlc top si raboti , ete i prethodnata pogore slika e od druga lista , ali i 2te rabotat ....
Да во ред е сега.eve druze na vlc top si raboti , ete i prethodnata pogore slika e od druga lista , ali i 2te rabotat ....
Ajde vozi sega senki nad balkanot SE2 ili juzni vetar mene uste 11ta epizodaa mi ostanaДа во ред е сега.
Дали ке може да провериш дали National Geographic Wild и обичната се со македонски превод или ?MakIPTV
2500 Денари годишно, месечно рачунајте сами, втора година сум кај нив, телевизијата е супер...
vo folderot makedonija stom ja nema nema mk,prevod...bar taka bese izminative 5/6 meseci so site razlicni listi sto sum gi imal ...go sega toj kanal ne go sretnav so Mk.prevod samo natGeoДали ке може да провериш дали National Geographic Wild и обичната се со македонски превод или ?
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, Carbon, CA-9011260-EU
4.710,00 ден