NothingElse
hello world
- 14 февруари 2012
- 96
- 15
Никој, а?Кога ќе пробаш да повлечеш пари на кредитна картичка, додека си логиран на стариот сајт, лимитот за повлекување на пари на кредитна картичка е 500 еур., а кога ќе пробаш да повлечеш пари на кредитна картичка, додека си логиран на новиот сајт, лимитот за повлекување на пари на кредитна картичка е неограничен...Некој да не има повеќе инфо околу ова...?
Јас го имав тргнато и тој лимит на стариот сајт. Со верификација на IBAN от од мојата сметка од Тутунска и пусулче од кај нив.Skrill со нов сајт од пред некое време:
https://new.skrill.com/en/
Кога ќе пробаш да повлечеш пари на кредитна картичка, додека си логиран на стариот сајт, лимитот за повлекување на пари на кредитна картичка е 500 еур., а кога ќе пробаш да повлечеш пари на кредитна картичка, додека си логиран на новиот сајт, лимитот за повлекување на пари на кредитна картичка е неограничен...Некој да не има повеќе инфо околу ова...?
Како успеа да повлечеш повеќе од 500 еур., кога автоматски не ти дава да повлечеш повеќе од 500 еур.?пробав да повлекувам сума повеќе од 500еур.
Моментално немам толку средства на MoneyBookers да пробам. Кога ќе имам баш ќе видам.Како успеа да повлечеш повеќе од 500 еур., кога автоматски не ти дава да повлечеш повеќе од 500 еур.?
Инаку, зошто мислам дека не се трга овој лимит од 500 еур. за префрлање на картичка...? Можеш да направиш неколку трансакции една после друга, ама масималната сума од трансакција е 500 еур.
Не можеш да видиш во History...?Али мислам дека баш по верификацијата имам повлечено 500+ евра.
Пошто ова е јавен форум, а чуствителна работа е, по пп имаш одговор.Не можеш да видиш во History...?![]()
Кога ќе пробаш да повлечеш пари на кредитна картичка, додека си логиран на стариот сајт, лимитот за повлекување на пари на кредитна картичка е 500 еур., а кога ќе пробаш да повлечеш пари на кредитна картичка, додека си логиран на новиот сајт, лимитот за повлекување на пари на кредитна картичка е неограничен...Некој да не има повеќе инфо околу ова...?
Thank you for contacting the Skrill Help Team.Ги контактирав, па ќе видиме што ќе вратат...
Супер.Thank you for contacting the Skrill Help Team.
We are glad to inform you that our new website offers new credit card withdrawal limit of 5000 EUR/ per transaction and 5000 EUR/ 24 hours. To fully benefit from these limits customer would need relevant outgoing transaction limit.
Некој случајно да сака размена на $ од PayPal на Skrill ?
пишано, провери инбоксPisi pp sto ti treba
Можеш...Итно: Дали може да му го дадам на клиентот скрил акаунтот и пред верификација за тој да ми префрли пари па јас накнадно да си ги средам работите со вадење картица од нлб верифицирање и слично! Причината е што морам да му ги испратам фајловите за работа па сакам да знам!
Можеш...
Не контам зошто не би можел да ти прати пари на најобичен Skrill account...Тој ми кажува дека мора акаунтот да ми е регистриран како merchant!
Не контам зошто не би можел да ти прати пари на најобичен Skrill account...![]()