emet_
Гостин
не им работи мобилната верзија на анхоч!?
Со Hynix VRAM(подобар за оверклок)
Како го реши зуењето? Мене од патики ме вади на истото куќиште истиот проблемКористам куќиште DeepCool Tesseract Blue и едно пропелерче, не ми текнува сега на точен модел, мислам дека беше Wind Force, али не би се кладел у 100 евра у моментов. И од двете сум задоволен, само имам забелешка на куќиштето дека држачите за дискови се малце лабавки па се јавува зуење и вибрации, али се средува со некоја кајла или гумичка.
Кога ќе го отвараш прати некоја слика..ќе видам и јас деновиве ќе пробам нешто. Ставав гумици пред некое време ама не го решија проблемотГи под-заглавив фиоките со чачкалици, партизанско решение, ама функционира![]()
Фала Томас, поубава да ти се врати!Со здравје да се користи.Конечно се враќаш на правилна насока.Уживај во мониторот сега
Генерално сите им се ок производи, на ниво на CM се, може за нијанса подобри...имаат подобар feel good шмек...(освен TOP TIER производите на CM, општо)Користиш нешто од оваа фирма?
Некој да предложи добри pwm вентилатори за куќиште од кај овие?
Со здравје да ја служиш.Конечно
ASUS Strix GTX 970 OC.
По дилерска цена.
Фала Флегма, да ти се врати 980 Тi !Со здравје да ја служиш.
Одбери си:
Во Кус Кус, Шатор (Трново) или кафана по твој избор. Или дома да дајш од замрзнатото
Не се лутам и во Капри да биде. Само немој во Рудо Јагне![]()
А не викaте a? Или чистo nVidia фенбoјс клaбФала Флегма, да ти се врати 980 Тi !
Да повелиш, кафаната ќе биде избрана според критериумот - најдобри кебапиДа не правам јавно реклама овде, ќе дознаеш кога че дојш
![]()

Не бе, прајме искључок.А не викaте a? Или чистo nVidia фенбoјс клaб![]()
Поканети се сите што ја прифаќаат идејата на ФлегмаА не викaте a? Или чистo nVidia фенбoјс клaб![]()
Пази да не си ги истераш очите од блиску гледање у плазмава.
Југозападно се собираат бе, сепаратисти!А не викaте a? Или чистo nVidia фенбoјс клaб![]()
Заборавив, поканети се и сите љубители на Heroes, особено 3ката !Југозападно се собираат бе, сепаратисти!
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
USB Flash Drive 3.2 128GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-128G-G46
1.110,00 ден
VGA INNO3D GT1030 2GB DDR5, LP PASSIVE, DVI-D, HDMI, N1030-1SDV-E5BL
5.520,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR SABRE V2 PRO RGB, Ultralight Gaming Mouse, 36g, MARKSMAN S 33000 DPI, 2.4Ghz/Bluetooth, Black, CH-931G000-WW
6.750,00 ден