Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Македонски Пошти - Општа Дискусија

Како сте задоволни од услугите на Македонски Пошти?

• Вкупно гласале
    722

InSides

lurker
21 февруари 2009
760
2.019
На царина бе брат, ме знаат со години идам, по име ме знаат све

Ах, добро, дека јас го читам ова...

Јас немав проблеми со тоа да пријават на полиција, нормално знаевме дека не пријавиле, пошто и они знаат дека не е за полиција работата, плус ме знаат таму секад сум бил фин

...и некако следствено ми е дека те знаеле во полиција и дека таму секогаш (секад веројатно тоа значи) си бил фин, и малку се загрижив и велам да се потврдам. Не е белки толку страшно за во полиција.

Ама среќа, лошо сум разбрал.

Gaming Pal Ollie

hello world
14 февруари 2024
162
135
@Gaming Pal Ollie, не навредувај и припази на јазикот, не ни отварај работа.
Добро не согледувате вие дека немора некој да користи навредливи зборови за да навредува? Јас цело време никого не навредувам ама реагирам на одреден тип на однос што е навредлив, подол и саркастичен без потреба.
Помини низ целиот топик и кажи кога некого сум навредил ако не бил со мене прво он пасивно агресивен, саркастичен или циничен?
Кога се нервирав за тоа што бараат рефундации со право се нервирав, ете го резултатот од таквите работи го постирав, така да и тука не сум реагирал не провоцирано.
Кого го навредив? Навреда е што дирекно кажувам да се збори а не да звучат како Хихирику од 82 на МРТ? Навреда е да кажам дека претеруваат со саркастичен и циничен однос? Не е.
Плус јас темава за царина си ја завршив, сега тој како и да беше последниот што го ставив на игноре, што ме буквално лажно прво праша со фино нештп, му одговорив па после даде саркастичен одговор ја буцка работата, епа неможам јас на секое саркастично и цинично понашање да преќутувам. Пошто ми е на игнор човекот и он сега, незнам дали и нему му го избришавте постот али мојот одговор сте го избришале, зашто? Пошто м у викам да не биде циничен и саркастичен без потреба.
InSides се викаше тој сеа ми текна, ако му се уште тука постовите, браво. Јас сум проблемот што јавно повикувам и отворено да не се користи толку сарказам и циничност цело време без потреба, а мене ме бришете што со право реагирам.

Последна промена:

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно