прати линкче од селеротКонечно, по долги перипетија, од али 67$. Gateron brown switchПогледнете го атачментот 70278Погледнете го атачментот 70279Погледнете го атачментот 70280
Испратено од ONEPLUS A6003 преку IT.mk форум апликација
US $79.99 42%OFF | [Gateron Switch]Obins Anne Pro 2 60% NKRO Bluetooth 4.0 Type-C RGB Mechanical Gaming Keyboardпрати линкче од селерот![]()
одлично изгледа.
Различни. Не е прашање на квалитет туку на вкус. Чери се по груби.Како се овие гатеронциве вс чери?
Како се овие гатеронциве вс чери?
по тарифник 4800
Ц ц ц...каков пропуст за IT geek...Ова ми е прва механичка тастатура, и сум воодушевен.Многу убав филинг![]()
Кога немам попаметна работа дилам хардвер!Дајте на меил .xls ценовник од @gOJDO, цел форум го снабди со хардвер :hay:
Откога забранија да се пржи I War не ми улетала ни една гигапегла. Имам ако сакаш My Moon 2019, ми носи пријател Одприлеп.Бреј ги снабде сите со хардвер, случајно да не дилаш и ајвар, ми треба нешто како АЈ ВАР ИКС 2018, 8гигатегли рам, можи и со 4гигатегли рам, додека да излези АЈ ВАР ИКС 2019...![]()
Нексио, малку повеќе го почекав ама стигна...следно: 2тб м.2 ама да паднат уште малку цените.
![]()
На гејминг, уствари во ниедно сценарио освен на бенч кога ќе ги пуштам и цпу и гпу вентилаторот не се вклучува воопшто, а и кога работи е ултра тивок...СОВРШЕНО! Сега имам само 3 извори на галама: 1х 180мм вентилатор, 1х D5 пумпа (кои се и онака супер тивки) и детето на комшијата кога трчка по дома![]()
Нексио, малку повеќе го почекав ама стигна...следно: 2тб м.2 ама да паднат уште малку цените.
![]()
На гејминг, уствари во ниедно сценарио освен на бенч кога ќе ги пуштам и цпу и гпу вентилаторот не се вклучува воопшто, а и кога работи е ултра тивок...СОВРШЕНО! Сега имам само 3 извори на галама: 1х 180мм вентилатор, 1х D5 пумпа (кои се и онака супер тивки) и детето на комшијата кога трчка по дома![]()
Ова е мини напајање. Ако сакаш само тивко а не си во мини куќара, сите стандардни корсер напајања имаат потивки вентилатори пошо 120мм вентилатор стално има помал број на вртежи од 90мм вентилатор. А и поевтини треба да се и исто имаат пасив моуд. за мини (sff/sfx) компоненти сеуште се плаќа премиум бидејќи има мала конкуренција. Ако сакаш НАЈТИВКО be quiet мислам дека се и нијанса потивки вентилаторите. Ама ако земеш 750+ вати од корсер скоро стално ќе ти биде во пасивен моуд така шо сеедно.Колку го зеде? Време е да го сменам моево па би сакал нешто вака тивко, да не е скрос пасивно.
Ова е мини напајање. Ако сакаш само тивко а не си во мини куќара, сите стандардни корсер напајања имаат потивки вентилатори пошо 120мм вентилатор стално има помал број на вртежи од 90мм вентилатор. А и поевтини треба да се и исто имаат пасив моуд. за мини (sff/sfx) компоненти сеуште се плаќа премиум бидејќи има мала конкуренција. Ако сакаш НАЈТИВКО be quiet мислам дека се и нијанса потивки вентилаторите. Ама ако земеш 750+ вати од корсер скоро стално ќе ти биде во пасивен моуд така шо сеедно.
Испратено од s8+ преку IT.mk форум апликација
Бесплатна достава
USB Flash Drive 3.2 Gen1 32GB INTENSO TWIST LINE, USB-A&USB-C, 3539480
570,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00194A
1.590,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BANANA Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D4
8.100,00 ден