прати линкче од селеротКонечно, по долги перипетија, од али 67$. Gateron brown switchПогледнете го атачментот 70278Погледнете го атачментот 70279Погледнете го атачментот 70280
Испратено од ONEPLUS A6003 преку IT.mk форум апликација
US $79.99 42%OFF | [Gateron Switch]Obins Anne Pro 2 60% NKRO Bluetooth 4.0 Type-C RGB Mechanical Gaming Keyboardпрати линкче од селерот![]()
одлично изгледа.
Различни. Не е прашање на квалитет туку на вкус. Чери се по груби.Како се овие гатеронциве вс чери?
Како се овие гатеронциве вс чери?
по тарифник 4800
Ц ц ц...каков пропуст за IT geek...Ова ми е прва механичка тастатура, и сум воодушевен.Многу убав филинг![]()
Кога немам попаметна работа дилам хардвер!Дајте на меил .xls ценовник од @gOJDO, цел форум го снабди со хардвер :hay:
Откога забранија да се пржи I War не ми улетала ни една гигапегла. Имам ако сакаш My Moon 2019, ми носи пријател Одприлеп.Бреј ги снабде сите со хардвер, случајно да не дилаш и ајвар, ми треба нешто како АЈ ВАР ИКС 2018, 8гигатегли рам, можи и со 4гигатегли рам, додека да излези АЈ ВАР ИКС 2019...![]()
Нексио, малку повеќе го почекав ама стигна...следно: 2тб м.2 ама да паднат уште малку цените.
![]()
На гејминг, уствари во ниедно сценарио освен на бенч кога ќе ги пуштам и цпу и гпу вентилаторот не се вклучува воопшто, а и кога работи е ултра тивок...СОВРШЕНО! Сега имам само 3 извори на галама: 1х 180мм вентилатор, 1х D5 пумпа (кои се и онака супер тивки) и детето на комшијата кога трчка по дома![]()
Нексио, малку повеќе го почекав ама стигна...следно: 2тб м.2 ама да паднат уште малку цените.
![]()
На гејминг, уствари во ниедно сценарио освен на бенч кога ќе ги пуштам и цпу и гпу вентилаторот не се вклучува воопшто, а и кога работи е ултра тивок...СОВРШЕНО! Сега имам само 3 извори на галама: 1х 180мм вентилатор, 1х D5 пумпа (кои се и онака супер тивки) и детето на комшијата кога трчка по дома![]()
Ова е мини напајање. Ако сакаш само тивко а не си во мини куќара, сите стандардни корсер напајања имаат потивки вентилатори пошо 120мм вентилатор стално има помал број на вртежи од 90мм вентилатор. А и поевтини треба да се и исто имаат пасив моуд. за мини (sff/sfx) компоненти сеуште се плаќа премиум бидејќи има мала конкуренција. Ако сакаш НАЈТИВКО be quiet мислам дека се и нијанса потивки вентилаторите. Ама ако земеш 750+ вати од корсер скоро стално ќе ти биде во пасивен моуд така шо сеедно.Колку го зеде? Време е да го сменам моево па би сакал нешто вака тивко, да не е скрос пасивно.
Ова е мини напајање. Ако сакаш само тивко а не си во мини куќара, сите стандардни корсер напајања имаат потивки вентилатори пошо 120мм вентилатор стално има помал број на вртежи од 90мм вентилатор. А и поевтини треба да се и исто имаат пасив моуд. за мини (sff/sfx) компоненти сеуште се плаќа премиум бидејќи има мала конкуренција. Ако сакаш НАЈТИВКО be quiet мислам дека се и нијанса потивки вентилаторите. Ама ако земеш 750+ вати од корсер скоро стално ќе ти биде во пасивен моуд така шо сеедно.
Испратено од s8+ преку IT.mk форум апликација
Бесплатна достава
MONITOR 24" PHILIPS 24E2N1100LB/00 IPS, FHD, 1ms, VGA, HDMI, 100hz, Tilt, black
4.960,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART STANDING AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS11DM
6.820,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден