Видо го водеото и јасно ке ти бидеКако е ip7 2016 a s8 2018??
,демек спинувам
Samsung Galaxy S7 SM-G930F
Gold Platinum
Видо го водеото и јасно ке ти бидеКако е ip7 2016 a s8 2018??
Како е ip7 2016 a s8 2018??
@DaVoRkNeКако е ip7 2016 a s8 2018??
Упс
Калибрација??
Хахахха лелел не сум видел дека по грешка сум пишал 2018 ццц наместо 2017 цццц извинете.ПЕР 2017 СМЕ! тоа ти велат, и тоа почеток на 2017)
Телефонот е 6 месеци понов од ајфонот, шо е нормален спан на циклуси на излегување иначе. Не дека се фаќам за тоа шо го кажа ама по толку избегавање или несфаќање на шо те прашуваат смешно ми е!
Ова е најјако шо и за ајфонот имаше вакви скринови, а иначе калибрација мислам не прават. Шо не е добро, али никој не може да се замара да калибрира милиони уреди, поарно некој ако не му се свиѓа ќе му го заменат.
Тоа го прават сите компании пошо не е cost effective.
БТВ епл фанбој риспонс на ова би било: ај доста измислувате ГЕЈТОВИ сеа скрингејт ке правите не знам шо!!!
Хахахха лелел не сум видел дека по грешка сум пишал 2018 ццц наместо 2018 цццц извинете.
Gold Platinum
Хахаха абе не ми работи 7 мицата на самсунгов хахаххаХАХАХАХА ПАК ТИ СЕ ПОВТОРИ!!!!! ЛОООЛ!
Хахаха абе не ми работи 7 мицата на самсунгов хахахха
Gold Platinum
Искрено на мак фонт кога пишувам е ужас,ептен ми се ситни и грешам извинете.Остај и јас ич не знам да куцам на телефон. Место спејс точка, место н спејс стално удирам... Големи прсти јеби га :/
Незнам дали беше прв, но Лумиа 950 имаше iris scanner уште во 2015.Иначе за иновација од самсунг: ајрис скенер. Убедливо прв телефон со таква опција, и тоа уште лани (макар ноутот не доживеа да направи партали се живо, а беше толку совршен телефон).
Незнам дали беше прв, но Лумиа 950 имаше iris scanner уште во 2015.
Microsoft Lumia 950 - Full phone specifications
Незначително побрза. Не се лажете на разноразни тестови, кои само служат за мерење патлиџан.Точно али се очекува ексинос варијантата да биде многу побрза од 835
Го симнав ама џабе не функционира тоа,ке мрднам малце додека сликам и сликата е пак заматена.Sport mode или како и да се викаше
Не дека не фокусира него кога пример сум во движење ако сликнам,сликата е матна,имаше некој опции уште на галакси с6 да не биде матна сликата во мрднање.Ако s7 не фокусира на време ни 1 нема, а зошто мрдаш?
Ова фециал рекогнишан многу јака работа има голема можност во иднина да биде заменета со сензерот на прсти. Само погледнуваш во телефонот и одма се вклучува. Немаш потреба од сензор за прсти се надевам дека самсунг во следната верзија ќе им текне и тотално ќе го остранат сензорот пошто само така безпотребно зафаќа простор а и од позади многу е незгодно посебно кога ти е на биро и ти стигне известување и сакаш пример да го погледнеш без телефонот да го зимаш во рака.
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
SOUND AUDIO MIXER ELGATO WAVE XLR MK.2, 10MAN9901
10.480,00 ден
CASE LIAN LI ATX Vector V100 ARGB w/2x Tempered glass, 4x120mm RGB Fans, Black, V100RX
5.260,00 ден
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден