mdeni
senior
- 24 септември 2012
- 6.072
- 6.007
Да се потсетиме малку на дизајнот на хардверот на Самсунг.
За Аппле НЕ. Демек поради екосистем всушност кај Аппле нема ништо со екосистем . Поврзуваш со сите уреди на било кој ОС и било кој уреди за префрлување фајлови или било што тоа за мене е екосистем , а не кај Аппле што рекламира екосистем тоа нема врска туку чист маркетрингФала ви за одговорите. Дали е исто и од ајфон на самсунг и обратно?
Не користам ни Messenger ни FB, Instagram is my poison :/
Сетингс на апликацијата, батерија и тука имаш Unrestricted, Optimized и Restricted, види како е.
Да, тие што не ги користиш подолго време автоматски ми ги става во слип и ми дава нотификација за тоа. Но јас ко што го разбав други ставил он и тоа мануелно, месинџерот си го користи нормално и друго нишчо немат мамено во меѓувреме.Сетингс на апликацијата, батерија и тука имаш Unrestricted, Optimized и Restricted, види како е.
Ако некоја апликација не ја користиш извесно време, не знам точно колку можеби 3-4 дена, ја става во слип, мене така ми правеше со Whatsapp.
Viber и Messenger беа на Optimized.Сетингс на апликацијата, батерија и тука имаш Unrestricted, Optimized и Restricted, види како е.
Уште да не беше достапна апликацијава официјално во 5 земји само.
Уште да не беше достапна апликацијава официјално во 5 земји само.
На постот за good lock направив reply.Според коментарите ова е quick share?
S21 ultra.Екипо, ја убедив девојка ми да земеме А52ѕ конечно
Дајте feedback за телефонот за гејминг, најмногу за батерија.
Фала ви.
Ни под разно.S21 ultra.
11 часа батерија на 60 херци, 9 на 120 со auto brightness без исклучени сервиси (освен оние ретардирани Meta Services и Facebook app)Ни под разно.
Побарав мислење за тој модел, не предлози за Samsung уред.
Ни под разно.
Побарав мислење за тој модел, не предлози за Samsung уред.
Човекот бара feedback за A52s, овој му вика S21U, и шо треба да му врати OP ? Нормално дека ни под разно, пошто не му треба S21U, работава испадна јанко го прашал петко колку е саат а овој извадил топломер и му рекол четврток, и овој му рекол добро е јас мислев дека е пролет ?Мојот ѕ21U еве го година и нешто мака нема. Според тебе, да го фрлам а ?
Не, само е надвор од буџет, а и раскрстив со Ѕ серија.Мојот ѕ21U еве го година и нешто мака нема. Според тебе, да го фрлам а ?
Немам директно искуство но од она што го читав по форуми а исто така и на овој, кинеските телефони кои немаат вистински proximity сензор имаат проблеми при разговор и општо со апликации кои го користат тој сензор.Не, само е надвор од буџет, а и раскрстив со Ѕ серија.
Фала ви на останатите.
@FLEGMA тука беше изборот меѓу Poco F3, Redmi note 11 pro и A52s.
MOUSE WIRELESS USB CORSAIR M75 Air Lightweight RGB Gaming Mouse, 2.4Ghz+Bluetooth+USB, 26,000dpi, Light Grey, CH-931D102-EU
5.490,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020292-EU
8.210,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден