The Geek Boy
user
- 9 август 2018
- 1.172
- 477
Веќе не ни се замарам време со такви како @vlavotАбе уште се објаснувате со ајфонџиите? Јака ви душа...
Најсмешни ми се оние со теза од 2012 (кои за жал или за среќа, сеуште ги има) - андроид кочи, ајфонов никад ми нема закочено.
Онака, за реметење, супер се.![]()
Запнале, Ајфон најдобар. Чим они така мислат така нека е. По нивно Ајфон, а по мене Samsung. Case Closed.
Иначе,за тоа со џекот реков редно беше.
Да знам, на толку скап уред али тоа е. Барем они нудат безжични Galaxy Buds во кутијата, кои што едно што се поевтини од Air Pods, (мада пак доста ќе земат Air Pods, за флексање), а друго плус и што звучат подобри. Е сега не се Sony, Beats, Bose, или некој си друг top tier бренд ама не се далеку.
Мене искрено, нема да ми пречи и безжично да пробам се дур нема доцнење на звукот при играње на игрици (особено PUBG). Ако некој има Galaxy buds слободно нека пише како е искуството за гејминг, т.е. дали доцни многу звукот.
Е сега, за Galaxy Fold, уред како уред е топ, ама дефинитивно би било убаво да направат една втора генерација, нормално подоцна, нешто како Galaxy Fold 2,или уште подобро Galaxy Fold Note, со S Pen.
Еве вака нешто, минус џекот за слушалки:
И би било убаво да го вратат слотот за SD картица, или да направат како што Huawei направи, да стават слот за NM картица наместо слот за Micro SD картица. Таман 512+512GB Expandable.
А, да и предниот екран би било добро да го зголемат од 4.6" на 5. Таман и безлите да ги намалат. Немора да е како на сликите, ама и да не е многу помал.
И нормално hole punch исечок на екранот.
Може ако им текне како кај iPad Pro со она бежичното полнење со магнети. Тоа би било кул да се види.