Со ова пробајте да зборете на телефон во сред центар па ќе видете како цел град ќе гледа
Мене многу ми е жал имам едни панталони со мали џепови и не ми го собира.![]()
И плус ноте 3 уствари е помал од ноте 2И јас вака зборев се додека не држев Ноут 2 . Телефонот воопшто не е голем .
И јас вака зборев се додека не држев Ноут 2 . Телефонот воопшто не е голем .
Со ова пробајте да зборете на телефон во сред центар па ќе видете како цел град ќе гледа
Мене многу ми е жал имам едни панталони со мали џепови и не ми го собира.![]()
И плус ноте 3 уствари е помал од ноте 2![]()
Имав можност да го прочачкам ноте 3 и ТЕЛЕФОНОТ Е ......Ненормално добро лежи во рака и многу по флуиден е од С4, дефинитивно најдобриот тел моментално.
40% порз процесор и графичка, заедно со Android 4.3 не е играчка![]()
Телефонот е первезија, мн подобра изработка од с4 не делува во рака како кинеска играчка + лајсната не се рони како на с4, ваком пенкалцето работи перфектно тачот е перфекција - самсунгот го има убедливо најдобриот тач кај андроид телефоните (не тролам за ова, имаше тестови за респонзивноста на тачовите и самсунгот убедливо патосот го бришеше со конкуренцијата - освен со iphone 5) имаше константно околу 1.5. гига рам слободно. Имаше опција да се сетираат боите да не бидат ОДРЕЧЕНИ туку да бидат реални како кај ипс панелитеДефинитивно најдобриот тел за оваа година.
На S4 се рони лајсната?Кој ви ги кажува овие лаги бее!Не се фолмајте,на алкателов лајсната не му се рони а камо ли на S4.Е сега ако пријателот што ти кажал тестирал на шмиргла,и почесно добивал ќелба да го трека од земја С4ката тоа е друга работа
Кој пријател, ме заболе дали ми веруваш ти или не. Факт е дека канче од кисело млеко има поквалитетна пластика од С4 и дека телефонот има мана со лајсната дека многу лесно пука и ЕПТЕН лесно се оштетува - не во буквална смисла рони ама на најмал притисок дали од нокт или нешто друго дупка ќе направиш, позади маската се гребе до степен кога ќе го видиш телефонот така изрендан ќе ти иде да го треснеш од земја. Да заборавив да пишам и дека телефонот е со најмногу хардверски проблеми од сите телефони![]()
На S3 имаше проблем со пукање,но од чиста мира не може да пукне лајсната."Факт е дека канче од кисело млеко има поквалитетна пластика од С4" Дај бе не бидите толку хејтери,ако не ви прави мерак телефонот е друга работа.Имаш неколку видеа на youtube За да видиш колку е квалитетна пластиката на S4 ,а и покрај тоа да го споредуваш со кисело млеко е само хејтање.
" ама на најмал притисок дали од нокт или нешто друго дупка ќе направиш" еве јас имам S4,па да правиме кладба?Ако успееш со притисок на нокт да направиш длабнатина јас ти го купувам секој телефон кој ке го посакаш,ако не ти мене?Може?Од кај то е таа невистина за тоа?од нет?Еден куп другари имам со S3.S4 па на никој не му изглебан,пукнат телефонот.Мене од 1 метро висина еднаш ми падна на паркет,директно на лајсна па немаше никаква длабнатина.Ајде ако си толку сигурнен ке го тестираме,ако е по твое јас тебе мобилен,ако е по мое ти мене мобилен?
Значи зборам од искуство зашто мојот тел беше пукнат на 3-4 места.При нормално користење не се приметуваше ама ако убаво се загледаше се приметуваа рецките. тој прболем им е решен кај ноте 3 до негде.. С3 исто пати со лајсната, пука самата со тек на времеЛајсната на С4 е ептен катастрофа, ја смалија ептен и мн лесно се крши-оштетува, биди сигурен дека на притисок од нокт ке ти ја одерам и тоа доста
![]()
Види, не сум само јас што збори![]()
Oфтопик
^ С4 најмногу се лушпи кај камерата тоа како сиво што е од стави извади од џеб . А ова сликиве што си ставил немаат врска . Гребаниците се хоризолтални , а на с2-та гребаницата е смешна .. Апла се гледа дека е намерно или несакајќи изгребан телефонот од нешто .
на нет за кој телефон да го напишам го добивам истото,дека секој се крши ако падне незгодно.Па не ги трескајте телефоните!Јас до сега ни еден телефон во животот не сум скршил.Па кога еден алкател од 1000 денари после 6 години не е гребнат сигурно нема ни S4 да се оштети.Еве јас лично после твојот пост пробав со нокт да тежам и тоа со најголем притисок па не се направи рецка-длабнатина.Не бе другар,тежам ли тежам со нокт!Слободно дојди па да тестираме,веке имам чувство дека треба максимален терор да му направ за да попушти! а тоа непрактично.Инаку јас сум педантен,досега сите телефони ми се како нови и после 5 години користење.А секој телефон е кршлив ако падне лошо.Мене ми падна еднаш и тоа според Тресокот мислев дека нешто пукна но ете за среќа ни влакно не му фали а имам око за детали.HTC one кој е преквалитетно направен да падне незгодно поради нефлексибилноста на алуминиумот може лесно длабнатина да се појави,исто и гребаници.Пластиката е поотпорна на гребаници него алуминиумот,тоа е факт.Искрено незнам што им правите на телефониве за толку да ги оштетете!Пластиката на S4 е подеднакво добра како 90% од пластиките на сите телефони.Е сега ако си тип кој не го пази телефонот стави маска и слично.Никој смартфон не е предвиден за тортура,инаку од титаниум ке ги правеа.
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 32GB EXTREME C10 w/adapter 100mb/s A2 V30, SDSQXAF-032G-GN6MA
1.980,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE MOUSEPAD HEADPHONES WIRED GEMBIRD, Black, KBS-UO4-01
900,00 ден