Проблемот што сега го имаат ТВ боксовите за гледање телевизија преку интернет го имаа дигиталните камери на SD картички пред околу 20 години кога излегоа на светскиот пазар и тој проблем се реши кога Panasonic ја извади фамозната 9 серија на Full HD некаде пред 2010 година со тоа успорување на сликата.Само Amazon Fire Stick 4K Max или Fire Cube.
Во однос на тоа што викаш каснела сликата или незнам што, нема такво нешто, незнам на што и од каде си тестирал, зависи многу и до квалитетот на стримовите, локалните балкански пакети имаат подобра слика за екс-ју каналите од странските листи и слично.
Мислењето е автоматски споено:
Ваљда мислиш на фрејмовите, џабе и да го имаш најскапиот ресивер со 240 fps, на крај ти зависи од самата листа, ако стримовите се со слаб квалитет како ти што ја имаш таа 25 fps џабе ти е.
Јави се во инбокс ако сакаш квалитетна проверена листа, квалитет претежно 1080p 50 fps, најдобро подредени тв-канали, комплет EPG итн.
Глупости.Your playlist is available only for one device.
For your second TV you need to purchase additional account .
You can use the same account in your bedroom. But the first TV needs to be turned off.
Because server firewall will detect one account on multiple devices and will cause you a lot of problems.
Мене ова ми го пишаа.
Moze dr, kontakt vo pp,olikomerc.?ne otvara deckoto cesto forum...IPTV-то на Оли е топ квалитет, потврдувам.
По пп комунициравме.Moze dr, kontakt vo pp,olikomerc.?ne otvara deckoto cesto forum...
Можеш да споделиш на каналите Nova HRНекој прашуваше за ексју каналита на проскај, па еве ги по редослед како што се кај нив:
Има разлика, мислам дека не се работи за апскејл. Меѓутоа забележав дека многу од тие што се пишани FHD, не се. Најчесто се HD, а неретко се и SD особено оние не толку популарните. И битрејтот е прилично низок: 1,5-2 mbps на најголем број канали, максимум 5 на оние поквалитетните.Можеш да споделиш на каналите Nova HR
Nova HR HD
Nova HR FHD
Nova HR FHD HEVC
каков е квалитетот на каналите, дали се различни стримови, или е еден извор само упскејлан, дали има приметна разлика?
Mislam deka aliexpress lista ogromna so pola svet ,drzavi..Често ми излегуваат овие на фејсбук. Пробал некој?
Мене ми изгледаат на истите, тој попуст од 40% кружи неколку недели.Цениве се снижени или исти?
Погледнете го атачментот 142772
36€ bese na pevite denovi poust koga pisuvaseМене ми изгледаат на истите, тој попуст од 40% кружи неколку недели.
точно,ја за 36 купив исто36€ bese na pevite denovi poust koga pisuvase
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
EXTERNAL SSD Kingston USB 3.2 Gen2 XS1000 2TB 1050MB/s, SXS1000R/2000G
14.840,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден