Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Препорачајте IPTV

malloy

read-only
4 декември 2015
23
34
Не е работата дали вреди или не, едноставно нели убаво е чуството кога си му на грбачина на некое магаре и си јаваш на негов акаунт. Зависи и со што скенираш имам макови шо тераат веќе 3 години.
NagraVision и Videogard беа пробиени и отворени со години. Мислиш дека на ова нема да му дојде крајот?
10 милиони за 5 луѓе, ќе пуштат печ и штурци.

bakigvg

hello world
28 јуни 2016
233
132
Кој провајдер има најголем број македонски локални канали ? Мнет, Тера, Стар, КТВ, ТВМ, Вистел, се наоѓаат ли во некоја листа овие канали ?

SaleSk

Arzt
20 април 2007
4.697
5.491
3 дена веќе ProSkyTV малце зеза, односно после некое време замрзнуваат каналите.
Интернетот не е проблем, во исто време се гејма WoW. Чудна работа.
И јас истото го приметив..Прво мислев дека е до нетот, ама изгледа не е. Затоа и не одговорив одма дека и кај мене јави некои ситни заебанции.

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.378
5.513
А замисли некој да ја објавеше адресата од серверот, веќе ќе беше оборен...

theee

hello world
19 декември 2012
108
110
theee's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i3 @ 3.60GHz
Motherboard
Gigabyte B360M H
Storage
Samsung SSD 860 EVO 250GB
PSU
500W Deepcool DN500
RAM
2x GB DDR4 2400MHZ HYPER X
Video card
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
Mouse
ASUS Cerberus
Keyboard
Genesis RX39
1731339562512.png

Голем дел од каналите на proskytv не работат, некоја друга препорака за иптв?

acikaaa

user
22 октомври 2018
1.201
1.217
Скопје
Погледнете го атачментот 143111

Голем дел од каналите на proskytv не работат, некоја друга препорака за иптв?
Пред неколку страници пишав, јас земав за проба еден месец од з2у и ок се каналите не сецкаат, едино проблем е што имаш премногу канали поделени по држави и некои некаде не работат, за пример ке го земам РТС не работат во фолдерот србија али па работат во ех-ју и ред други така

spytronicmk

hello world
4 август 2017
141
73
Да препорача некој квалитетен Иптв провајдер со македонски/балкански канали, без сецкање и добар суппорт. Ќе се користи во странство.

stefan

lurker
13 април 2007
680
530
Прилеп
github.com
ProSkyTV пак умре. Ниту еден канал не работи ..
Ниту умрел, ниту некогаш ќе умре. Имале напад и не работеше еден час. Firewall-от на серверот ги блокирал сите. Тоа е.

@Julian
Но типично просечно македонче, од завист и злоба, мора нешто да прокоментира без да провери. Мора да каже нешто без врска.

k3b

hello world
12 декември 2017
404
331
Ниту умрел, ниту некогаш ќе умре. Имале напад и не работеше еден час. Firewall-от на серверот ги блокирал сите. Тоа е.

@Julian
Но типично просечно македонче, од завист и злоба, мора нешто да прокоментира без да провери. Мора да каже нешто без врска.

А ти па од кај знаеш дека проблемот бил firewall или нешто друго?

stefan

lurker
13 април 2007
680
530
Прилеп
github.com
@k3b оти купив еден куп акаунти од кај нив, им пишав по емаил одма, и ми вратија дека нивниот firewall на серверот се изблокирал и напади и регуларни клиенти. И го решија брзо.

k3b

hello world
12 декември 2017
404
331
@k3b оти купив еден куп акаунти од кај нив, им пишав по емаил одма, и ми вратија дека нивниот firewall на серверот се изблокирал и напади и регуларни клиенти. И го решија брзо.

Дај постирај го емаилот тука, и овој од денес, и тој од предходно што ти имаа пишано. :)

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно