@k3b зошто бе брат зошто ? Што е работава со тебе ? Имаш некоја дијагноза ?
Те прашав како човек, не се понашај како идиот, те молам, важи? И пред некој ден те прашаа за меил да постираш тука, како некој RSS Feed си на темава за prosky ебате бот.
И јас би сакал мејл да споделиш пошто само тебе изгледа ти одговараат@k3b зошто бе брат зошто ? Што е работава со тебе ? Имаш некоја дијагноза ?
Па ми одговараат бидејќи им праќам нон-стоп мејлови кога ќе има проблем, и прашувам до каде е работата и кога ќе се среди.
@pipelin: Не сакам да споделувам лични пораки јавно на форум .
Те прашав како човек, не се понашај како идиот, те молам, важи? И пред некој ден те прашаа за меил да постираш тука, како некој RSS Feed си на темава за prosky ебате бот.
@k3b Се гледа од далеку, по стилот на пишување, дека еволуцијата се поиграла со тебе, брат. Сè уште не си стасан до Хомо еректус. Ќе треба многу, многу да се потрудиш за да стасаш до Хомо сапиенс.
Мејлови се приватна работа бе ало хахах, мејлови да ти праќал.
Абе ти само продолжи да се рекламираш, не се замарај многу за друготоos:
Мислењето е автоматски споено:
Серверот го постира public, screenshot од меил не давалos:
А ако дечково горе @stefan пуштал сервери public а се приватни, тоа он си знае што праи. Ама ти стварно му се фати до крај братче.
Не му се фатив јас, пола членови тука му се имаат фатено, ете скролај назад. Ме боли стап искрено, што сака нека прави, само напорен е на темава со тие негови информации од прва рака, како само за него да е темава отворена
Побарав еднаш тест и сериозно размислував да купам. Ниту ми пратија ниту ништо. И ги баталив.Ниту умрел, ниту некогаш ќе умре. Имале напад и не работеше еден час. Firewall-от на серверот ги блокирал сите. Тоа е.
@Julian
Но типично просечно македонче, од завист и злоба, мора нешто да прокоментира без да провери. Мора да каже нешто без врска.
Дај од твојот сервер да тестираме како работи.со самото пракање маилови сам си се издаваш дека услугата им е крш
Ако сакаат да го решат проблемот треба да се гонат оние кои имаат финансиска корист од реемитување и емитување на авторски права без дозвола односно оние кои продаваат иптв.
Ако сакаат да го решат проблемот треба да се гонат оние кои имаат финансиска корист од реемитување и емитување на авторски права без дозвола односно оние кои продаваат иптв.
Би било апсурдно илјадници корисници на иптв да се апсат.
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F14 SS-IPS, 1ms, 144Hz, 1920 x 1080, HDMI, DP
6.130,00 ден
MONITOR 27" GIGABYTE GS27FA SS-IPS, 1ms, 180Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
8.560,00 ден
SSD M.2 1TB CRUCIAL P310 NVMe PCIe Gen4, CT1000P310SSD8
9.960,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL MINI HAMA RAGE EXODUS 760 RGB LED 60% w/palm rest OUTEMU Red switch , Black, 217828
2.580,00 ден
STEAM IRON EXTRALINK GARMENT 280ML
2.170,00 ден
MEMORY USB Type-C 64GB KINGSTON DATA TRAVELER 70 (USB 3.2 Gen 1 speeds), Black, DT70/64GB
450,00 ден