Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Препорачајте IPTV

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.510
*noob here

Која е океј цена за IPTV? Разгледав неколку сервиси спомнати низ темата, цената се движи околу ~8-10€ за месец. На Али најдов $20 за година.

Воедно и препорачајте од каде да купам. Последните неколку линкови од Али не работат.
На али кратко траат понудите, затоа што не смеат да продаваат нелегални работи. Најди неколку, прати им барање за тест, па ќе процениш.

Јас начекав еден на попуст, за 9 долари 6 месеци. Топ работи, уште еден месец ми остана. Не знам како да го најдам пак истиот да продолжам, дуќанот одамна не му постои.

За најдобри, Рапид ги бие глас, ама се и најскапи. А не се толку пати подобри колку што се поскапи од понудите на али. Земи проба и од таму, направи разлика, одлучи.

123456

poweruser
12 април 2013
2.071
1.596
Naselba Dracevo, Kisela Voda, Macedonia
На али кратко траат понудите, затоа што не смеат да продаваат нелегални работи. Најди неколку, прати им барање за тест, па ќе процениш.

Јас начекав еден на попуст, за 9 долари 6 месеци. Топ работи, уште еден месец ми остана. Не знам како да го најдам пак истиот да продолжам, дуќанот одамна не му постои.

За најдобри, Рапид ги бие глас, ама се и најскапи. А не се толку пати подобри колку што се поскапи од понудите на али. Земи проба и од таму, направи разлика, одлучи.

порака пиши му валда ги чуваш пораките коа ти ја пратил м3у листата

Delicon

user
10 јуни 2007
1.266
796
delicon.mk
Пиши им порака дур постои продавницата, ќе ти кажат како да ги контактираш надвор од Али.

28 ноември 2014
1.224
820
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro
1637699881359.png
Доколку на некој му се битни овие канали, ги имам во понуда веќе неколку дена. Иако се тест, работат одлично. :)

olikomerc

poweruser
11 декември 2008
4.882
3.809
Ги имам и јас Arena Sport Premium во беспрекорен 1080p 60 fps квалитет, стабилнни бетон, нема мрднато 3 саати без прекин.

@moongose прати ми во порака слика од листата или слично, ќе ти најдам некоја слична замена.

k3b

hello world
12 декември 2017
403
331
Ги имам и јас Arena Sport Premium во беспрекорен 1080p 60 fps квалитет, стабилнни бетон, нема мрднато 3 саати без прекин.

@moongose прати ми во порака слика од листата или слично, ќе ти најдам некоја слична замена.

Kade toa vo 60 fps? :) :) do sea vo 50 bese najgolemata glupost.. ama eve i 60 izleze :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

28 ноември 2014
1.224
820
Скопје
Антониј.К's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 5600
Motherboard
Asus Prime B550M-K
Storage
Samsung SSD 980
PSU
Cooler Master
RAM
ADATA 2x8gb
Video card
MSI N750TI/OC EDITION
Case
Cooler Master MB511 RGB
Keyboard
GHOSTWRITER CLASSIC | RIOTORO
Monitor
SAMSUNG C24F396FHU 24" Curved AMD Freesync Monitor
OS
Microsoft Windows 10 Pro

moongose

poweruser
19 јули 2013
4.376
5.510
порака пиши му валда ги чуваш пораките коа ти ја пратил м3у листата
Пиши им порака дур постои продавницата, ќе ти кажат како да ги контактираш надвор од Али.
Не постои продавницата, се води како shopxxxxxx. Ниту некој ги гледа пораките, ниту одговара на нив. Ама таму е некаде само под друго име. Иптв-то си цепа, сигурно не работи само за мене.

Од што да ти пратам слика? Листата ми е 60 и нешто мегабајти...

Misko6000

user
5 април 2015
1.128
1.003
Не постои продавницата, се води како shopxxxxxx. Ниту некој ги гледа пораките, ниту одговара на нив. Ама таму е некаде само под друго име. Иптв-то си цепа, сигурно не работи само за мене.

Од што да ти пратам слика? Листата ми е 60 и нешто мегабајти...
во пораките што си ги добил за активација сигурно има и тел. број за whatsup telegram, јас така исконтактирав и ми даде нов линк за обнова. Во принцип повеќе продавници се со истиот USA број.

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

k3b

hello world
12 декември 2017
403
331
Ова е оригинално видео во 50 fps..

View: https://www.youtube.com/watch?v=Im7PaprUhqE

Никаква филозофија не е да се пушти на тв и да се види разликата на оригинални 50 FPS. Ова во IPTV особено за exyu канали е научна фантастика!

Тоа што некој ги транскодирал тие канали на 50 FPS само колку да пишува во инфо на VLC дека се 50-60 FPS тоа е друга работа.

Mr One

hello world
19 јануари 2010
62
40
Ова е оригинално видео во 50 fps..

View: https://www.youtube.com/watch?v=Im7PaprUhqE

Никаква филозофија не е да се пушти на тв и да се види разликата на оригинални 50 FPS. Ова во IPTV особено за exyu канали е научна фантастика!

Тоа што некој ги транскодирал тие канали на 50 FPS само колку да пишува во инфо на VLC дека се 50-60 FPS тоа е друга работа.
Од ексју има во tvviet
33.png

Тој е поскап од другите, но има квалитет.

Има еден македонски каде арените се со 50 fps
33.png

Мене ми е сомнително со транскодингот. Доволно е да се исчита оној видео кодек HEVC и се станува појасно.

Мислам имаше тука рестселери од nordicone и clientportal. Таму Arena Pemium одат со 25 fps.

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.720
3.572
Некоја подобра алтернатива на IPTV Smarters, сакам да си ги сортирам каналите по моја желба?

dejanpetrus

read-only
10 јуни 2011
16
4
tiwimate aplikacija zakon se pkakja okolu 10 evra mislam imas za uredi
se sto sakas imas dusi i rekording
catcup
favoriti od povekje listi
xtream listi
stalker
mag
...

Sent from my A5_Pro using Tapatalk

Todor91

lurker
8 јануари 2008
859
793
Дечки дали знаете како да се претплатам на Rapidswiss бидејки го направиле само со крипто да се купува ??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Глупав

IQ=IQ+1
20 април 2008
1.530
1.032
Глупав's setup  
OS
Windows; MacOS; Linux
@Todor91 Ако си за некоја претплата на Рапид можам да ти најдам... Исто и некои останати овде можат да ти учинат

Sent using Tapatalk

Bate Sase

Баниран/a
27 мај 2021
638
826
Недојдија
Ако си за некоја претплата на Рапид можам да ти најдам... Исто и некои останати овде можат да ти учинат

Sent using Tapatalk
Господине! Мене каква понуда ќе ми понудите со вклучени Арени 1080p na 60 fps стабилни?

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно