еве почетна од смартерс@Misko6000 Smarters имаа посебна шема или работеа по стандарден терк со m3u?
Ако на првите две горе лево или десно има опција за внесување на m3u list можам јас да ти пратам тест линија... Само да знаеш дека не е некоја Али линија туку Рапид и нормално е малку "посолена" ако се праи договореве почетна од смартерс
Sent from my MIX 2S using Tapatalk
![]()
пушти да пробам и Рапид не е проблем пиши и цени за годишна претплатаАко на првите две горе лево или десно има опција за внесување на m3u list можам јас да ти пратам тест линија... Само да знаеш дека не е некоја Али линија туку Рапид и нормално е малку "посолена" ако се праи договор
Sent using Tapatalk
IPTorrents имаат солиден квалитет и избор на IPTV, пакетот е 10$ месечно со кој добивате IPTV меѓу другите работи, бидејќи IPTV не им е главната дејност на IPT
Погледнете го атачментот 108862
Погледнете го атачментот 108864Погледнете го атачментот 108865
Погледнете го атачментот 108863
Пред една година имав земено, дали од кај нив, дали од нивниот сестрински сајт. Сепак иптв треба да им е иста листата, сецкаше на канали, некогаш не ги отвараше, некогаш работеше како што треба. Не беше баш најстабилно. Како е сега ги имаш тестирано
Вика дека има и 1000ден шипинг.Купил некој Nordic One IPTV претплата од Али?
32 еур за цела година е, нордијци во ривјуа пишуваат дека е ок.
Има ли Арена Премиум на Роккр?Ако ти врши работа Rokkr чланарина до Септември...
Sent using Tapatalk
Не можам порака да ти пишамЗдраво на сите.
Некој во порака да прати понуда IPTV (конкретно ми требаат сите арени, пожелно да се во HD).
Фала унапред![]()
Јави се во порака.Здраво на сите.
Некој во порака да прати понуда IPTV (конкретно ми требаат сите арени, пожелно да се во HD).
Фала унапред![]()
Што може да се најде моментално од евтин андроид бокс, а да не е ептен крш? Буџетот ми е под 30 евра.
Колку брзина бара иптв? Моментално имам максимум 12 мбпс која најчесто е 8,9јас нудам ама „солени цени“...
пали вози цела година без да мора да ми се јавиш еднаш...
Рапид ТВ...
има и редовна понуда овде
што ќе се јават најдоцна после ден објава...
За Телеком оправдано е, слабо им се даваат парички за развој на мрежа. Како и да е веќе кабелски имам во план со 50/30, па би требало да е доволно за ИП ТВпа ако си со деца дома не моиш да им речиш гасете интернет ќе гледам фудбал...
денес е неоправдано да се биди со спор D/U освен ако не се технички работи во прашање...
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro REVERSE, 3-Pack, 500-3000 RPM, BLACK, ACFAN00332A
1.560,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING GTLite Junior Racing Cockpit, 80kg, BLACK, NLR-S041
12.100,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден