narogehtpop
read-only
- 13 март 2016
- 13
- 4
Предлог куќиште до 2000 денари ?
Jа иам сама и си гази. Солидна изработка и никаков мирис. Твоево го чувале у подрум кај глувците изглеа, не знам зашо би смрдело. Али ок моево не е од 1000рка ако мења нешо.Не е нешто баш нај на изглед али квалитетно е доста.
Реално не треба да очекуваме куќиште за 1000 денари да е добро.
Само бегајте од овие Сама(незнам дали се сите такви) али ова моево корнеше и кој знае од што говна е направено
Барем еден Fractal Core 3000 да ти дале, Термалтејк се ужасни.Oвие Сама се најголемо ѓубре кое некогаш имало кај нас.Незнам како до сега не ги повлекле
1000 пати подобри се делукс.
КУпив едно од ДД-ком и го однесов дома.Смрдеше толку гадно што не се поднесуваше.
Му јавив веднаш на Ице кој добро го познавам и ми вели.
Што не си ми јавил кога си доаѓал,ќе сум ти одберел убаво.Овие не се за тебе.Дојди ќе ти дадам убаво куќиште и ќе доплатиш нешто.
Така земав
http://ddstore.mk/products/Thermaltake-V3-BlackX-Edition-Midi-tower-ATX-µATX-5-25"-vanjski-utor-3-3-5"-vanjski-utor-1-3-5"-unutarnji-utor-4-USB-1-2-5"-unutarnji-utor-1-USB-3.0-1-Hlađenje-Ventilatori-Stražnji-120x120x25mm-x1-crna/pid/782096#.V0GvfiEw-70
Не е нешто баш нај на изглед али квалитетно е доста.
Реално не треба да очекуваме куќиште за 1000 денари да е добро.
Само бегајте од овие Сама(незнам дали се сите такви) али ова моево корнеше и кој знае од што говна е направено