the_maker
poweruser
ne se pofali so mi5 kata so vika? the_maker
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
ne se pofali so mi5 kata so vika? the_maker
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
proto da ne go zede so 4gb i keramika?многу некако брзо мораше да менувам, ова беше слободно
одличен е, грми.. Сега со MIUI 8 е екстра. Искрено ваков спој на харвер со софтвер тешко како комплет се добиваат. Сите работи што ги имаше МИУИ сега се доведени на друго ниво, понапредно. А овој хардвер нема проблем ништо да врти, посебно што изгледа како црни мурџо
во темница нема шанси да го најдеш ахахаха..
Ама си заборавил да отвориш рут после adb shell.. искуцај само: su
И треба знакот да се претвори од $ во #
Sent from Mi 5 ќутук црн
На LG L80 одеднаш почна на секои 5 секунди да се појавува поракава:
Погледнете го атачментот 43692
Исто така не може да се вклучи Wi-Fi и Bluetooth, само анимацијата почнува да врти како да се вклучува и така си стои. Направив factory reset ама исто е, дури и едвај го поминав првичниот сетап поради поракана од погоре.
Што може да е проблемот?
види на ит имаш нови за 16к.Дали вреди да се купи 1година стар LG G4 за 17 000 од член на форумов работи само на телеком со уште 1 година гаранција ?
Да ама немаат гаранција тие.. Или за други збореш?види на ит имаш нови за 16к.
јеп
тие се ваљда. па и добро е да си земеш со гаранција знаат да умрат од ништо.Да ама немаат гаранција тие.. Или за други збореш?
Вреди.Дали вреди да се купи 1година стар LG G4 за 17 000 од член на форумов работи само на телеком со уште 1 година гаранција ?
Тешко Gapps да е хардверски проблем.. Пробај некој Custom ROM за него, и види дали таму ќе ти прави проблеми..За жал проблемов денес пак се појави. Дали некој знае дали причината за ова може да е хардверски дефект, за да не го флешувам за џабе по сто пати?
Јас би одел со Г4 од мобеликс кожена верзија 19 700 мкд со година гаранција, ама телефонот е нов и ти го отвараш прв, иако незнам во каква состојба е тој телефон.Дали вреди да се купи 1година стар LG G4 за 17 000 од член на форумов работи само на телеком со уште 1 година гаранција ?
На ново?Во ред а дали има нешто друго за 20 000 да се види или g4 е најдбар избор ?
даНа ново?
Г4 не е воопшто лош, но мислам дека тој процесор тешко може 2К екран да врти. Не сум го користел телефонот за да давам заклучоци, но од друго искуство.. Има повеќе модели кои се во тој ранг, прв што ми паѓа на памет е Ми Ноте Про (мојот љубимец
Galaxy A5 2016 е тука некаде и е одличен, г4 би рекол дека е подобар избор но сепак, не заостанува ни овој модел премногу.
Мислам дека нема, посебно не подобра камера до таа цена. Глеј да е интернационален модел при купување. Малку над таа цена имаш с6 исто коска телефон само со послаба батерија, а ако сакаш да заштедиш малку Redmi Note 3 Pro е супер телефон, само со далеку послаба камера од г4/с6.Во ред а дали има нешто друго за 20 000 да се види или g4 е најдбар избор ?
За парите подобар телефон според мене нема, лично видено уверено без никаков лаг перфектен екран и камера, а да не зборам каков ром можеш да најдеш за лг-еден член овде го има со софтвер на г5-перверзија, штета за мојата рака беше голем...Во ред а дали има нешто друго за 20 000 да се види или g4 е најдбар избор ?
Греота е да купиш А5 кога имаш 5 модела минимум подобри па и за помала цена..Galaxy A5 2016 е тука некаде и е одличен, г4 би рекол дека е подобар избор но сепак, не заостанува ни овој модел премногу.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Дечки до 4000 денари кој телефон има најдобра батерија?
Не е важно која марка е,големина на екран и сл. само да има андроид 4.0+ верзија и издржлива батерија.
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BEIGE
1.460,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
TOOL Extralink Turbo Jet Fan, Portable Multi-Function USB Blower
2.650,00 ден
Бесплатна достава
BAG EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BAG 51X20X33CM - KM05 COSMETIC BAG, LIGHT GREY
1.970,00 ден