Solidsnake
hello world
- 28 декември 2014
- 460
- 647
Еве зошо нема.
Waiting list има, запиши се на страната за PS5 ili PS5 digital преку email, а и јави им се, не би било лошо.Да, некаков хајп или што знам? Гледам дека делува, пошто претходно бев као "ај може ќе го купам" а сега сум "ајде бе кај е морам да го имам пред да го купи некој друг, после кој знае кога и дали ќе има".
Сос среќа.Се ставив на 1 декември па ќе видиме...
И јас чекам друже, али некако не сум оптимистСе ставив на 1 декември па ќе видиме...
Стигнати се денес ќе ги оцаринат. Ама нема ништо да пуштат изгледа. Се е им е резервирано а кога успеале не знам. И јас го чекам и кога ми кажаа вчера се разочарав. Срамотаф5 цело време, али чисто сумљам дека ќе им стигне нешто денеска.
СкапанициСтигнати се денес ќе ги оцаринат. Ама нема ништо да пуштат изгледа. Се е им е резервирано а кога успеале не знам. И јас го чекам и кога ми кажаа вчера се разочарав. Срамота
Другар ми се јавил му кажале денес или утре ке ги стават на сајт за продажба. Така да... Гледајте мејл, стајте гејмерски маус и терај брзи прсти.Не се секирајте, тие резервираните на „нелегален“ начин, т.е. неетички и неморален, за нивните, ќе им се расипат одма![]()
Mislam deka e bag toa, na nekolku dusi a i mene pred nekoj dwn mi se sluci, taa lista e samo da te izvesti koga ke go oma na zalihaIm ja prakam slikata sto sum otstranet samo seen mi stavaat kakov den dojde![]()
Времето ќе покаже дали навистина овие од Галерија се нефер копуци, или муабетов дека е све резервирано е профуран од некој што сака на раат да си купи PS5 без да му смета "конкуренцијата"
Pretty much. Доста fanfic се изначитав низ форумиве. Галерија досега се професионално си направија, не гледам причина да биде поинаку.Времето ќе покаже дали навистина овие од Галерија се нефер копуци, или муабетов дека е све резервирано е профуран од некој што сака на раат да си купи PS5 без да му смета "конкуренцијата"
Па останува да видиме. Тука се сони петките пристигнати се и ќе видиме деновиве како ќе биде со резервација и дали ќе има можност за неаPretty much. Доста fanfic се изначитав низ форумиве. Галерија досега се професионално си направија, не гледам причина да биде поинаку.
Времето ќе покаже дали навистина овие од Галерија се нефер копуци, или муабетов дека е све резервирано е профуран од некој што сака на раат да си купи PS5 без да му смета "конкуренцијата"
Pretty much. Доста fanfic се изначитав низ форумиве. Галерија досега се професионално си направија, не гледам причина да биде поинаку.