Enquito
On your way to fame
- 8 август 2017
- 1,482
- 901
ХрватскаI koja drzava da ja stavam tamu brat slovenija ili bugarija ?
ХрватскаI koja drzava da ja stavam tamu brat slovenija ili bugarija ?
Usa стај, гуглај држава во уса кај што нема данок, мислам аљаска сигурно нема. Fake alaska address generator na google. Истата шема и на Амазон и од таму купувај си gift cards со наша картица.I koja drzava da ja stavam tamu brat slovenija ili bugarija ?
Okej i sto se desava posle go pravam akauntot se logiram i ke mozam li da kupuvam igri ili nesto citam giftcards od amazon trebalo da se kupuva i uste neato online dali ke moze da se igra fala izvinete na zamaranjeАмерички акаунт ти е најдобра опција, гледај да избереш некое место без данок, на пример Орегон.
Вака, веројатно е објасето во многу други теми, ајде и јас да кажам од прилика како иде...Okej i sto se desava posle go pravam akauntot se logiram i ke mozam li da kupuvam igri ili nesto citam giftcards od amazon trebalo da se kupuva i uste neato online dali ke moze da se igra fala izvinete na zamaranje
4. Ако не успееш со Paypal имаш опции да купиш US Gift кодови од Amazon, CDkeys, G2A. Кодовите ги внесуваш преку Redeem опцијата (гуглај)Само што креирав Paypal US акаунт на нов емаил со NLB Happy mastercard. Адреса во Алјаска, телефон од Мекдонадлс. Billing address за картичката истата адреса во Алјаска.
Погледнете го атачментот 86723 Погледнете го атачментот 86724
Погледнете го атачментот 86725
Fala mnogu bratu te iznamaciv sepak mozelo i kaj nas da se kupuva zosto mi vikaat ne kupuvaj digital ke se zaebes fala mnogu uste ednas pozzВака, веројатно е објасето во многу други теми, ајде и јас да кажам од прилика како иде...
1. Купуваш Sony
2. Креираш акаунт - јас уште пред да го купам си спремив акаунт, адреса во некои fucking Klamath Falls во Орегон.
3. Со истата адреса направив Paypal амерички акаунт (ова подоцна, не знаев дека може и така)
Тука има приближно упатство од некој што успеал, јас немав никакви проблеми со картички од Уни банка и НЛБ Банка. Paypal Account-от треба да го поврзеш со Sony Account-от.
4. Ако не успееш со Paypal имаш опции да купиш US Gift кодови од Amazon, CDkeys, G2A. Кодовите ги внесуваш преку Redeem опцијата (гуглај)
5. Моја препорака е да си купиш и PS Plus кој важи 12 месеци, со тоа што секој месец добиваш минимум 2 игри „гратис“. Доколку купиш Sony 5 од старт со PS Plus имаш 20 игри на располагање. Пристап до игрите имаш се додека имаш PS Plus. Тоа најевтино е да го купиш од CD Keys. 1-Year PlayStation Plus Membership (PS+) - PS3/PS4/PS5 Digital Code (USA)
Кодот го добиваш на mail, го внесуваш преку Redeem Code.
6. Доколку си фан на игрите на EA Games, имаш нешто слично како PS Plus - Ea Play
Тука ја имаш листата на игри - EA Play for PlayStation 4 - Video Game Subscription Service - Electronic Arts![]()
EA Play (EA Access) 12 Month PS4 (US)
Buy EA Play 12 Month PS4 (US) ✔️ CD Key ✔️ Instant download ✔️ Fantastic price ✔️ Digital Download ✔️www.cdkeys.com
Новите спортски игри ги добиваш со неколку месеци задоцнување, но и ова се исплати.
7. Често има попусти на игрите, тука го пратиш тоа PlayStation Games Price Tracker - PS Deals in Official USA Store
Ова е вака што ми текнува, во кратки црти.
А работат сите после тоа без проблеми?Единствена забелешка досега ми е процесот на upgrade на ps5 верзија. Ниту една игра што пробав не беше едноставно и без проблеми. Не видов никој да се жали на xbox. И со дигитални и со физички копии.
Да нема проблем штом дојдеш до пс5 верзијата.А работат сите после тоа без проблеми?
Физичка копија од miles morales можеше upgrade само од ук акаунт.@prolivot шо се подразбира под тешко беше за upgrade? Долго време за инсталација, download итн или има и други фрки?
Европски копии мора од европски акаунт апгрејд. Не знам за турски дали се они посебни и зошто во галерија турски дискФизичка копија од miles morales можеше upgrade само од ук акаунт.
Физичка копија од watch dogs legion требаше од турски акаунт. Двете од галерија купени.
Сабајле дигитална fifa 21 на ps5 upgrade даваше дека веќе ја иам таа игра, ама сега ми дозволи да ја симнам.
Играј Worms сега што е на плус. Добри тригерс.Пробана Call of duty вчера:
- Адаптивните тригери и целокупното искуство со гејмпадот е на друго ниво, неспоредливо. Браво за имплементацијата
- Графиката беше солидна, 4K е огромен бенефит
- Сепак искусив во рок од 10 минути над 10 багови - не се лоадираше оружјето со текстура 5-6 секунди, постојано сецкање кога се зумира за пукање, текстури на зидови не лоадира
- На крај од тие 10 минути добив crash...
Толку ли не може да ја оптимизираат, како за прво искуство гејмпадов е 10/10, конзолата општо 5/10 заради проблемиве.
Ти ако си станал ко „вампир“, не значи дека и они станале. Може уште спијат, прашај покасно.Нема на залиха, па нели на 15-ти?![]()
Ако не играш онлајн што ќе ти е?Другари шо ке ми препорачате? Денес ми истече PS+, ми беше грчки, дали:
1. Да продолжам на истиот (знам дека ке ги изгубам игрите ако не го продолжам ама тоа воопшто не ми е битно)?
2. Да купам нов Амерички (бидејки имаат попусти големи, плус ако земам од Орегон ко што читав, нема данок и поевтини се игрите)
3. Дали воопшто да не купувам бидејки реално во изминатава година колку што го имам од сите игри што ги дадоа изиграв само 2, tomb raider и call of duty)
Каков вампир, работен човек со PS5 во мислите. Прочитав сега на кајгана наводно им рекле дека и тие што ќе дојдат сега веќе им биле резервирани. Здравје околу наш Божиќ пак ќе добиеле. Глупости.Ти ако си станал ко „вампир“, не значи дека и они станале. Може уште спијат, прашај покасно.![]()
Абе како испадна со цела електроника (PS5, графичкиве на Nvidia, iPhone 12) не е дали имаш пари да ги купиш, него дали ќе ги најдеш...Каков вампир, работен човек со PS5 во мислите. Прочитав сега на кајгана наводно им рекле дека и тие што ќе дојдат сега веќе им биле резервирани. Здравје околу наш Божиќ пак ќе добиеле. Глупости.
Да, некаков хајп или што знам? Гледам дека делува, пошто претходно бев као "ај може ќе го купам" а сега сум "ајде бе кај е морам да го имам пред да го купи некој друг, после кој знае кога и дали ќе има".Абе како испадна со цела електроника (PS5, графичкиве на Nvidia, iPhone 12) не е дали имаш пари да ги купиш, него дали ќе ги најдеш...
Некоја поголема тактика е ова, многу сомнителен муабет.