erhanj
Gaining Experience
- 4 август 2019
- 64
- 134
Тоа никој со сигурност не може да ти го каже. Мислам дека пред Божиќ ќе биде сигурно, т.е 25 Декември, прати ги Галерија на ФБ, таму ќе ажурираат инфо најбрзо. А и овде ќе постира некој ако начека некое инфо.Dali mislite deka prednarackata ke ja pocnat pred 15 dekember ili vo 15 dekember ke ja zapocnat prednarackata?
Јас од cdkeys зедов кредит за ПС Сторе што ми требаше, не ми зедоа провизија за плаќање со картичка. Имаш опција и од difmark, ама тие наплаќаат провизија мислам, зависи пак од продавачот. Некои земаат преку Амазон, јас пробав ама не успеав. Некаде прочитав креирање на амерички пејпал акаунт за да го користиш на Амазон, имаш доста опции.друго што ме интересира, со картичка тешко да купиш игра од sony playstore, а?
и кој е најефикасен начин да купувам игри, прашам бидејки сега ке дадам еден пример, ја купив marvel's avengers, играта кошта 30 долари. пробав да платам со картичка, не одеше, ми даваше од листа на држави само USA да одберам. ок, тоа, отидов на g2a и купив PSN ваучер од 30 долара (имав од порано останато некој 5 долара и доволно ми беа) е сега дилемата ми е PSN ваучеров што го купив од g2a кошташе некој 30 евра (имаше плус некој попуст 10-15% и на крај испагаше тие 30 евра кога ке ги конвертираш и + со попустот испагаа 30 долара). кога го купив од картичката ми земаа 37 долара + кога платив ми змеаа ште 2% такса, и на крај игра од 30 долара ме чинеше 40 долара бидејки неможам да платам директно со картичка.
така да има некој бајпас за ова или јок? искрено не сум некој богаташ ама не ми е проблем да платам за игра 4-5 долара повеке, али кога ке видиш дека на 5-6 купени игри една гратис ми иде, па што да не.... а купувам, секој месец по 2-3 игри купувам како ништо.... тек па аватари за fortnite.... али тоа за некоја друга пригода
Моментално е out of stock.

$20 PlayStation Store Gift Card - PS Vita/PS3/PS4 Code
Buy $20 PlayStation Store Gift Card - PS Vita/PS3/PS4 Code ✔️ CD Key ✔️ Instant download ✔️ Fantastic price ✔️ Gift Card ✔️