Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Playstation 5

Solidsnake

hello world
28 декември 2014
460
647
Еве зошо нема.
1bd75aa14d34f25a4edf65f51493395c.jpg

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
263
149
Да, некаков хајп или што знам? Гледам дека делува, пошто претходно бев као "ај може ќе го купам" а сега сум "ајде бе кај е морам да го имам пред да го купи некој друг, после кој знае кога и дали ќе има".
Waiting list има, запиши се на страната за PS5 ili PS5 digital преку email, а и јави им се, не би било лошо.

Ragnar

poweruser
9 декември 2015
2.614
3.267
Macedonia
Ragnar's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 3 2200G
Storage
Samsung 850 EVO 500 GB SSD
RAM
8 GB
Monitor
DELL S2419H
OS
Windows 10 Pro
Се ставив на 1 декември па ќе видиме...

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
ф5 цело време, али чисто сумљам дека ќе им стигне нешто денеска.
Стигнати се денес ќе ги оцаринат. Ама нема ништо да пуштат изгледа. Се е им е резервирано а кога успеале не знам. И јас го чекам и кога ми кажаа вчера се разочарав. Срамота

Stefko

read-only
19 јануари 2016
25
18
Стигнати се денес ќе ги оцаринат. Ама нема ништо да пуштат изгледа. Се е им е резервирано а кога успеале не знам. И јас го чекам и кога ми кажаа вчера се разочарав. Срамота
Скапаници

Mr.47

hello world
13 февруари 2018
207
150
Не се секирајте, тие резервираните на „нелегален“ начин, т.е. неетички и неморален, за нивните, ќе им се расипат одма :D

Vrgood

hello world
20 јуни 2017
263
149
Не се секирајте, тие резервираните на „нелегален“ начин, т.е. неетички и неморален, за нивните, ќе им се расипат одма :D
Другар ми се јавил му кажале денес или утре ке ги стават на сајт за продажба. Така да... Гледајте мејл, стајте гејмерски маус и терај брзи прсти.

Sludge.Factory

Баниран/a
7 февруари 2014
1.225
1.901
Gostivar
немајте гајле ке ги препродаваат на реклама5 и такви страници по 700 евра. ги барав да ги прашам што се случува ми рекоа немале никакви информации, најверојатно до средина јануари ќе немале залиха. преваранти

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Сега правев муабет со шпедицијата што ги царини вчера царинскиот систем беше паднат и не работел цел ден, па ради тоа денес имало многу гужва од предмети во царина и не стигнале да ги оцаринат. Утре ќе бидат оцаринети и ќе им бидат доставени на Галерија. А останува муабетот дека се било резервирано. Дај боже да не е така ама и низ други форуми истиот муабет се врти. Останува да видиме

worker_x

hello world
17 март 2010
404
416
Времето ќе покаже дали навистина овие од Галерија се нефер копуци, или муабетов дека е све резервирано е профуран од некој што сака на раат да си купи PS5 без да му смета "конкуренцијата"

deadpool

hello world
31 декември 2018
272
343
Времето ќе покаже дали навистина овие од Галерија се нефер копуци, или муабетов дека е све резервирано е профуран од некој што сака на раат да си купи PS5 без да му смета "конкуренцијата"

Може се запленети од царина неколку парчиња :)

Solidsnake

hello world
28 декември 2014
460
647
Pretty much. Доста fanfic се изначитав низ форумиве. Галерија досега се професионално си направија, не гледам причина да биде поинаку.

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Pretty much. Доста fanfic се изначитав низ форумиве. Галерија досега се професионално си направија, не гледам причина да биде поинаку.
Па останува да видиме. Тука се сони петките пристигнати се и ќе видиме деновиве како ќе биде со резервација и дали ќе има можност за неа

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343

Денес на поминување во City Mall реков да влезам да прашам и малку се разочарав од пристапот. Ми вика во март. Му викам знам дека е гужва ама нели па денес-утре очекувате нова пратка, и ми повтори, во март. Едноставно без да ми каже, сакаше да ми даде на знаење ич да не се трудам онлајн / преднарачки или нешто, пред март нема шанси чим не сум од "тоа друштво". Јас барем си го сватив така.

kristijan_kiko

read-only
21 јули 2018
45
29
Ја денес кога се јавив ми рекоа не знам. Му викам стигнати ви се тука знаеме барем тоа сите. И па добив одговор не знам и тука ми стана јасно што е работа. Го прашав зашто на многу луѓе им стига нотификација дека се отстранети од листа на чекање ми рече дека имало многу барања, па пријави се пак. Хаос тотален ова не ми личи дека е организирано, туку дека е си иде под рака и тоа е тоа. Како и се у нашава држава

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.765
2.777
Добро бе, тие што ја ќењате Галеријата па дали пратите гејминг вести? Свесни ли сте дека PS5 нема на залиха низ цел свет. Знаете ли дека Sony лимитира колку конзоли ќе прати во с? А последно, дали знаете дека на тие во Галерија веќе им е преку тасета што сите ги прашуваат кога ќе стигне PS5.

Како редовен купувач од Галерија, можам да кажам дека дечките се една од најфер фирмите во Македонија:
1) Имаат феноменална испорака.
2) Одлична поддршка по Телефон, Мејл и на место.
3) Они ги срушија цените на игрите и конзолите. Се сеќавате какви цени беа игрите и конзолите додека Југотон и Академска Книга ги носеа?
4) До пред некое време кога увозот за Logitech беше нивни, знаете дека цените на Logi им беа многу подобри и од Anhoch и од Галерија.
5) Постојано имаат редовни попусти што се реални. На пример ги следат сите акции како што се Days of Play... Овој Black Фriday од Sony имаше срање акции низ цела Европа. Ама вие ги искакавте Галерија.

Единствено за Nintendo немаат никакви попусти. Ама па, и самите Нинтендо се такви пациенти. :)

Но нејсе, критикувајте и плукајте по државава. :geek:

Solidsnake

hello world
28 декември 2014
460
647
Тие во продавница веројатно појма немаат и можам да замислам колку им е преку кур 2 месеци по сто пати на ден да одговараат на прашања кога ќе има пс5.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно