TylerMkD
poweruser
- 7 ноември 2014
- 4.764
- 10.096
Многу ме занима што купи за сите овие перипетии...
Многу ме занима што купи за сите овие перипетии...
Zaso peripetii?Многу ме занима што купи за сите овие перипетии...
Aaa top, ova za sin mi mozam da go kupam, fala
Абе види ги, не заеаај.Ти си очаен!![]()
Ти одговорија и на тоа прашање (@Oktar ќе да ти пиша, а и други дополнија со одговори).Na tax free dokumentot si pisuva deka mozes da iskeshiras ili na free shop ili na dve lokacii vo Skopje, ili nazad vo prodavnicata kaj sto si gi kupil.
E sega, koj kolku provizija zema od povratot e prasanje, vo prodavnicata nazad ne bi trebalo da zemaat proviizja, a dali se isplati na free shop da iskeshiras ili podobro vo Skopje - ne znam. Ednas kesirav na free shop, zemaa prilicno visoka provizija, ne pamtam kolku vo %. Vo SK ne sum keshiral
Не може онлајн да бараш поврат на данок. Само во продавница колку што знам.Кратка информација доколку некој има искуство или знае:
1. Дали може да платам со моја картичка директно на нивниот сајт и друг да ја подигне нарачката од кај нивна продавница?
2. Дали тогаш е истата процедура за враќање на данок и дали ако платиш онлајн воопшто и враќаат како прво? На сајтот имаат ваква опција, не знам која би требало да ја одберам ако важи ова погоре.
Погледнете го атачментот 133241
Ви благодарам многу и се извинувам доколку некој навел претходно за ова а не сум видел![]()
За од каде ова?We do offer tax-reund 24%, but this option is not avalaible online. The only way to place an order with a concurrent tax-refund possibility is only feasible through our stores.
Од нив информација, во врска со прашањето мое погоре, доколку на некој му се најде.
За од каде ова?
*Piazzo.grPlaisio.
*Piazzo.gr
Da toa seto e OK , no ako go napravish ova onda nemash pravo da barash povrat na danok. Sum go prashal istovo i mi kazale ne moze.Не знам со кој грк си зборел, јас би одел на сајт. Имаш опција да го купиш и да одбереш ПРЕВЗЕМАЊЕ ОД ПРОДАВНИЦА; каде што потоа ти кажува кога ќе ти стигне продуктот во истата (генерално е 2-3 дена како што гледав).
Погледнете го атачментот 131782
За илустрација четкава е само во 4 продавници, а ти дава да ја превземеш од каде сакаш.
Погледнете го атачментот 131783
Мислам немаат. 100 еур и над сигурно враќаат. Ова од лично мене проверено.Здраво на сите, која е минимална сума за поврат на данок?
Здраво на сите, која е минимална сума за поврат на данок?
50 евра за Грција.
Сакам да земам JBL flip 6 и ќе истераме одмор 2 недели. Па сега ми текна, дали има ограничување за заверката на граница за повратокот на данок?Не.ФалаСакам да земам JBL flip 6 и ќе истераме одмор 2 недели. Па сега ми текна, дали има ограничување за заверката на граница за повратокот на данок?
ФалаСакам да земам JBL flip 6 и ќе истераме одмор 2 недели. Па сега ми текна, дали има ограничување за заверката на граница за повратокот на данок?
Скоро никогаш не бараат да го видат производот, освен кога сакаат да те малтертират.Има ограничување ако го извадиш и играш уредот па цариникот рече дека а употребуван.
За поврат треба да е неотпакуван уредот при инспекција. Не секогаш бараат да го видат ама сепак да знаеш.
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, WHITE
1.700,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
PASTE THERMAL ARCTIC MX-7 (4g) + МX Cleaner Wipes, TC: 4.2 W / mk ACTCP00092A
560,00 ден
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/BLUE NBL-HRO-PU-BBL
32.990,00 ден
NB 2-SCREEN MONITOR FOR LAPTOP 15.6" EXTRALINK T01, IPS FULLHD,USB TYPE C&MINI HDMI
20.230,00 ден
CE SMART SENSOR HOME TEMPERATURE AND HUMIDITY MONITOR 3 MINI XIAOMI, White
640,00 ден