Автоматски се направи промената или се јави во 112? Мене ми рекоа на 122 дека автоматски кје бидеме префрлени на зголемена брзина ама не знаеја кога!Кај мене дома сега е 30/5. Претходно беше 12/1.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Автоматски се направи промената или се јави во 112? Мене ми рекоа на 122 дека автоматски кје бидеме префрлени на зголемена брзина ама не знаеја кога!Кај мене дома сега е 30/5. Претходно беше 12/1.
Кај мене дома сега е 30/5. Претходно беше 12/1.
Автоматски. Приметив на телеком апликацијата бидејќи не живеам дома. Кога дојдов денеска проверив и зголемена беше брзината.Автоматски се направи промената или се јави во 112? Мене ми рекоа на 122 дека автоматски кје бидеме префрлени на зголемена брзина ама не знаеја кога!
Дали си на бакар или оптика?Автоматски. Приметив на телеком апликацијата бидејќи не живеам дома. Кога дојдов денеска проверив и зголемена беше брзината.
БакарДали си на бакар или оптика?
Супер. Значи и кај мене да очекувам автоматски да се зголеми брзината бидејки сум на Магента 1 M пакетот веќе една година. Добро е што креваат брзина.Бакар
Само кога ќе сменат опрема на VDSL, вака уште ништо не очекувајСупер. Значи и кај мене да очекувам автоматски да се зголеми брзината бидејки сум на Магента 1 M пакетот веќе една година. Добро е што креваат брзина.![]()
Види јави се на 122 да ти кажат кога би ти покачиле. Или види и на телеком апликацијата колку ти е брзината.Супер. Значи и кај мене да очекувам автоматски да се зголеми брзината бидејки сум на Магента 1 M пакетот веќе една година. Добро е што креваат брзина.![]()
Ставив слика погореВиди јави се на 122 да ти кажат кога би ти покачиле. Или види и на телеком апликацијата колку ти е брзината.
Само кога ќе сменат опрема на VDSL, вака уште ништо не очекувај
Провери си на рутерот дали е адсл или вдсл конекција.
Не е само Магента, секаде им е 100/100 сега за Л пакетот. 2ор пат менуваат, прво 60/60, сега 100/100. Баш ме интересира дали и кај постоечките ќе зголемат на 100/100.Опа, магента 1 100 mbps брзина
Пишувај мејлови до телеком за побрзо да стават вдсл опрема во централата кајшто ти е приклучокот, досаѓај на цоне и влатче да ургираатЕве што пишува...
Ух, значи теткава на онлјан супорт нема врска што зборува. Гледам и ти си Магента од 2016-та така да нема разлика..Незнам што да ти кажам освен дека е булшит тоа со ти го пишал шефот.
На магента сум откако е искочена ниту сум на нова, ниту сум се јавил ниту ништо.
Не е тетка туку е цура.теткава на онлјан супорт нема врска што зборува
Ако ти е на win10 ригот провери во самиот windows има колку интернет потрошил и види дали се поклопува. Ова со гасењето интернет на 1тера е крајно дебилен потег.
Ух, значи теткава на онлјан супорт нема врска што зборува. Гледам и ти си Магента од 2016-та така да нема разлика..
Ќе видиме. Еднаш веќе не префрлија, сега ќе видиме. Машала како 1 ТБ се троши со таа брзина.Мене па ми пишаа дека и постоечките корисници ќе бидат на 100/100, етапно ќе не префрлувале, сега колку е точно, не знам.
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS KEYCHRON BM24, 2.4Ghz/Bluetooth, 2400 DPI PixArt PAW3212 sensor, 1000Hz, Metal Grey, BM24-C61
1.290,00 ден
Бесплатна достава
PSU 750W SEASONIC CORE BC 750 ATX3.1 w/PCIE 5.1 80+ BRONZE
4.790,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON V1/V2/Q2/Q9/Q1 Pro/Q2 Pro, Black, PR47
940,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K3 MAX QMK/VIA LP RGB HS 75% Gateron Brown switch Multi-Device (Wired+Bluetooth), Black, K3M-H3
6.600,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V6 ULTRA 8K Full Size QMK/VIA, HS, RGB, Silk POM BROWN Switch, Black, 2.4Ghz/BT/Wired, w/knob, V6U-D3
8.100,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден