Зa кoј oперaтoр збoриш зa вип?Вајбер не функционира во сред скопје.А за други места и да не зборам
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Зa кoј oперaтoр збoриш зa вип?Вајбер не функционира во сред скопје.А за други места и да не зборам
Xaxa,кoлку зa инфo и јaс сум стружaнец aли преселен вo oхрид пред мнoгу гoдини,пa си идaм дo рoден крaј мaлцеКако бе ти Горан ох а у Струга?
Инфилтратор низаеден сеа ќе му ѕвонам на @HardCorec стружанецот да те провери.
Sent from my Samsung Galaxy S7 Edge using Tapatalk
Xaxa,кoлку зa инфo и јaс сум стружaнец aли преселен вo oхрид пред мнoгу гoдини,пa си идaм дo рoден крaј мaлце
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Хaхaхa не бре брaтче,гoрaн е срекнo oженaт чoвек не ги прaви тие рaбoти,еве прaтигo другaрти дa прoвери хaхaЛажеш, кај се видело стружанец Горан да се вика. Сто посто си охриѓанец па сеа пошто бркаш некоја стружанка, па да не јадеш ќотек ко демек стружанец си бил.
Не ти пали тоа кај мене бачко, во моментов веројатно те проверуваат. Те запамтија ти ја ебаа колата![]()
Од каj да знаат па они дека веќе имаш?! Не би требало да имаш!Моментот кога вип за роденден ми дава пораки, а јас веќе имам пакет со неограничени пораки... "#vipsezakon!"
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Може и јас сум грешкаОд каj да знаат па они дека веќе имаш?! Не би требало да имаш!
![]()
Јеп и мене ми даваат бесплатни повици за роденден ... иако имам неограниченоМоментот кога вип за роденден ми дава пораки, а јас веќе имам пакет со неограничени пораки... "#vipsezakon!"
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
4Г+ ТЕЛЕКОМ (битола)-Алкател Идол 3 5.5 Погледнете го атачментот 43480 Погледнете го атачментот 43482
да...најдобар нет имат телекомпајтон ако седниш и до 140 крева.
Абе и ти си во право, ама дома користиш мобилен интернет или во строг центар?Најинтересни се резултатите од строг центар, наместо од местото каде што живеете![]()
Mene na Telekom od Monaco mi zvonat. Valjda Grace KellyПред малку ми ѕвонеа 2 броја од Германија и 1 од факинг Аргентина (Меси можда? ЛОЛ). На ВИП сум.
Некој друг да го спамаат?
Mene na Telekom od Monaco mi zvonat. Valjda Grace Kelly
Па неспособните и некомпетентните „авторитети“ во оваа банана држава треба да делуваат антимонополски и антитрустовски, а не да дозволат merger и да создадат дуопол и да ја намалат конкуренцијата. Ова беше апсолутно очекувано и сосем деловно логично. АЕК затоа треба да постои, а не безвредни прес конференции да снимаат.Еве и официјално, АЕК со соопштение за она што тука ние го заклучиме уште пред Х време. Само не се сложувам со бројката од 15%, можеби статистички е точна, ама реално на терен би рекол дека поскапувањето е околу 25%
Абе и ти си во право, ама дома користиш мобилен интернет или во строг центар?![]()
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 BLACK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C3 PRO 8K TKL QMK/VIA RGB HS Keychron Super Red switch, Black , C3PX-H1
4.030,00 ден