Plot twist. Сега баш буричкав низ Мојот А1 и гледам во дополнителни услуги:
Погледнете го атачментот 79813
Ќе видиме. Го активирав специјално за тебе.Ова исклучиво важи за уред купен од А1.
+ Само на одредени уреди.
Успешна помена на статусот на промоцијата/услугата
Plot twist. Сега баш буричкав низ Мојот А1 и гледам во дополнителни услуги:
Погледнете го атачментот 79813
И кај мене ја има опцијата VoLTE. Ја активирам преку апликацијата.
Телефонот ми е купен од мобилара.
Да. Има штикла.Дали после ти ја листа во активни услуги?
The SIM card consists of two software applications embedded inside of it -
The SIM card as we know it - itself has a technical name which is UICC (Universal Integrated Circuit Card).
- USIM (Universal Subscriber Identity Module)
- ISIM (IP Multimedia Subscriber Identity Module)
When we talk about LTE - there are two possibilities:
Type-1: SIM cards which support data access using LTE, and Voice over circuit switched (2G/3G) networks.
Type-2: SIM cards which support data access and voice over LTE (VoLTE).
Type-1 SIM cards only contain the USIM application burnt into them, while Type-2 SIM cards contain both USIM and ISIM applications.
It is possible to remotely push an ISIM application on a SIM card by the operator.
зеде нова сим или само активира?Galaxy A40 - VoLTE
Кај мене и во Мојот А1 нема опција за ВолтеСамо активирав со стара вип картица сум
Во дополнителни пакети провери, а можеби има нешто и на која тарифа си, јас сум на А1 Neo MКај мене и во Мојот А1 нема опција за Волте
И јас сум на М ама ја нема опцијатаВо дополнителни пакети провери, а можеби има нешто и на која тарифа си, јас сум на А1 Neo M
Хммм Не знам , каков мобилен користиш ?И јас сум на М ама ја нема опцијата
Не е до телефонот,Иначе Ајфон ХХммм Не знам , каков мобилен користиш ?
Пре би рекол дека имаат некоја грешка, стандард за нив нели, одколку дека можеш да го активираш вистински. Кликнав и јас... и засега, толку... ја нема услугата во активни услуги иако се појави нотификација на екратно, успешно активирање.
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
HEADPHONES CORSAIR Gaming-Headset HS55 Wired w/microphone, PC/PS5/PS4/MAC, White, CA-9011261-EU
4.710,00 ден