Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
ESET Smart Security 4. Затоа што на касперски никако не можев да му правам абдејт, иако имав клуч што не е на блек листа. И од ESET Smart Security 4 сум задоволен, влече малку ресурси.
Kaspersky najdobar, najsiguren, jas koristam Eset smart security 3, dobar e no ne kolku kaspersky, na sigurnosen plan, go koristam oti rabotam na stara masina i ne zima nogu resursi,
ne znam za windows live one care sto e kompletot, sum slusal deka e mnogu dobar (za vista)
Имам користено милион антивируси но ниеден не нуди 100% заштита и воедно со користење на различни антивируси дојдов до следниот заклучок.
Нод32 е добар доколку ти е купен,или пак до колку ти трае.Но и тој има некои пропусти,значи коа скенирав со нод ми наоѓаше некои вируси и ги бришеше нормално и си мислев ова е добар антивирус ке се скрасам со него но ми се расипа тогаш тој фиксот темдоно и нејкеше да прави упдате,значи морав да барам друго чаре.Пошто се занимавам со гејминг морам да барам антивирус кој малку го успорува пц-то и го земав АнтиВир.Но Антивирот повеќе ко сецкаше пц односно фпс повеќе ми ми паѓаше но затоа пак антивирот детектира вируси кој нодот не ги детектираше.Моја проценка нод е добар ако ти е фулл а не пиратерија а доколку не ти се дават пари за антивирус а сакаш да имаш заштита земи авира али ако си гејмер ке ти прави проблеми.Толку од мене од господ повеќе.
Но да се надоврзам за Касперски и Авасат гледам колку ги фалите но ни самите не знаете колку проблеми ви ствара тој антивирус но не сте свесни,многу зима од ресурсите а слабо фаќа вируси.Тоа е тоа.
поздрав
Kaspersky слабо фаќа вируси? Нема шанси.Јас додека го имав касперски немав ни еден вирус фатено сите ги бришеше ама бев принуден да го менам(лиценцата ми отиде на црна листа ) и го инсталирав ESET Smart Security 4 не е лош ама со Kaspersky не си го може.
П.С Дали овие лиценциве за Kaspersky што ги продаваат во Cabletel мислам се добри или и тие одат на црна листа Има ли некој купено таква?
епа вака до вчера имав BitDefender Total Security 2009 и ми блокираше дривери за звучна и лан дриер и решив да го сменам. Е сеа ставив AVIRA Premium security Suite и ме интересира ваше мислење за Авирата позз