Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кој антивирус го користите

Кој антивирус го користите?

• Nod 32

Гласови: 131 28,1%
  • McAfee

Гласови: 8 1,7%
  • Kaspersky

Гласови: 93 19,9%
  • BitDefender

Гласови: 39 8,4%
  • Zone Alarm antivirus

Гласови: 8 1,7%
  • AVG

Гласови: 38 8,1%
  • Avira

Гласови: 43 9,2%
  • Norton

Гласови: 27 5,8%
  • Некој друг (наведете кој)

Гласови: 80 17,1%

• Вкупно гласале
    467

dulemk

user
11 јануари 2008
1.049
53
Е а ако користам повеќе антивируса во повеќе мој машини:D.
Пример 2 во мојов случај, за кого да гласам:p

Битдевендери касперски користам BTW

zlatkogv

hello world
5 декември 2007
206
6
Avira - Bezplaten od oficijana strana. Znaes deka barem sekogas imas siguren update.Sum nemal problemi dosega so ovoj antivirus

XAKEP

read-only
19 февруари 2009
38
8
XAKEP's setup  
Processor & Cooler
i7-4710HQ
Storage
Samsung SSD 860 EVO 500GB + 1TB Toshiba
RAM
16GB
Video card
Radeon R9 M265X + Intel HD 4600
Mouse
A4 Tech Bloody R80
OS
Windows 10 Pro
Сега ставив KIS 8 и супер сум задоволен од него.

386ka

poweruser
22 декември 2007
2.380
216
@HijackHacker, јак програм, но порано бараше многу јаки машини инаку кочеше, па затоа избегнував да го инсталирам. Каков е сега?

kicedz007

Баниран/a
7 декември 2008
215
10
Видете сега : касперски - глуп скен систем
нод 32 -пуњач на вируси
нортон - преглуп да постои

Битдефендер - РОКА !!! :cool:

kengur

read-only
6 февруари 2008
30
1
Јас Kaspersky Internet Security инаку неколку години наназад го
користам 6 па 7 сега и 8 и многу сум задоволен bravoska:.

RagingDemon

senior
24 март 2009
6.490
5.607
ESET Smart Security 4. Затоа што на касперски никако не можев да му правам абдејт, иако имав клуч што не е на блек листа. И од ESET Smart Security 4 сум задоволен, влече малку ресурси.

delix

lurker
7 април 2007
702
23
Kaspersky najdobar, najsiguren, jas koristam Eset smart security 3, dobar e no ne kolku kaspersky, na sigurnosen plan, go koristam oti rabotam na stara masina i ne zima nogu resursi,
ne znam za windows live one care sto e kompletot, sum slusal deka e mnogu dobar (za vista)

ConfusioN

hello world
10 април 2009
81
6
Имам користено милион антивируси но ниеден не нуди 100% заштита и воедно со користење на различни антивируси дојдов до следниот заклучок.
Нод32 е добар доколку ти е купен,или пак до колку ти трае.Но и тој има некои пропусти,значи коа скенирав со нод ми наоѓаше некои вируси и ги бришеше нормално и си мислев ова е добар антивирус ке се скрасам со него но ми се расипа тогаш тој фиксот темдоно и нејкеше да прави упдате,значи морав да барам друго чаре.Пошто се занимавам со гејминг морам да барам антивирус кој малку го успорува пц-то и го земав АнтиВир.Но Антивирот повеќе ко сецкаше пц односно фпс повеќе ми ми паѓаше но затоа пак антивирот детектира вируси кој нодот не ги детектираше.Моја проценка нод е добар ако ти е фулл а не пиратерија а доколку не ти се дават пари за антивирус а сакаш да имаш заштита земи авира али ако си гејмер ке ти прави проблеми.Толку од мене од господ повеќе.
Но да се надоврзам за Касперски и Авасат гледам колку ги фалите но ни самите не знаете колку проблеми ви ствара тој антивирус но не сте свесни,многу зима од ресурсите а слабо фаќа вируси.Тоа е тоа.
поздрав

Dark_angelMKD

lurker
4 декември 2008
558
53
Струга,Скопје
www.facebook.com
Kaspersky слабо фаќа вируси? Нема шанси.Јас додека го имав касперски немав ни еден вирус фатено сите ги бришеше ама бев принуден да го менам(лиценцата ми отиде на црна листа :D) и го инсталирав ESET Smart Security 4 не е лош ама со Kaspersky не си го може.

П.С Дали овие лиценциве за Kaspersky што ги продаваат во Cabletel мислам се добри или и тие одат на црна листа :D Има ли некој купено таква?

386ka

poweruser
22 декември 2007
2.380
216
Аваст, фри верзија. Јас сум си по легални работи кога станува збор за АВ.

Busav

lurker
10 ноември 2008
595
21
епа вака до вчера имав BitDefender Total Security 2009 и ми блокираше дривери за звучна и лан дриер и решив да го сменам. Е сеа ставив AVIRA Premium security Suite и ме интересира ваше мислење за Авирата позз:p

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно