Мала корекција само, во Анхоч е 6000 денари а се наоѓа за цена од 4350 денари. Разликата е некои си 1600 денари, но +ДДВ и поштарини, +гаранција + 1 месец чекање и се слагам дека не се исплати да се нарачува од интернет.dooge dg 310 во анхоч е 5800 а кај кинескиве страни се наога за 4700 .
1100 ден разлика,ете ја гаранцијат од 1 год,експресното купување,и ризикот од несакана ситуација.
Дај линк плиз од таа кинеска страна? Иначе еден другар се залета по евтин таблет (200 и кусур евра ама бил топ) Pipo M6 pro и нормално му се расипа, го враќаше назад, го натераа да плати за да му го вратат поправен, абе чудесии... 4 месеци изгуби.dooge dg 310 во анхоч е 5800 а кај кинескиве страни се наога за 4700 .
1100 ден разлика,ете ја гаранцијат од 1 год,експресното купување,и ризикот од несакана ситуација.
Значи ти не си добар другар. Добар другар не дозволува другар му да купува пипо за 200 и кусур евра.Дај линк плиз од таа кинеска страна? Иначе еден другар се залета по евтин таблет (200 и кусур евра ама бил топ) Pipo M6 pro и нормално му се расипа, го враќаше назад, го натераа да плати за да му го вратат поправен, абе чудесии... 4 месеци изгуби.
Не се исплати од Кина, има све овде по нормални цени.
Абе не го знаеш, тврдоглав како ... Има година и нешто од тогаш. 200 евра, ама имал и ГПС. Гарант не го ни упали од тогаш. Иначе таман ја ги испробав сите кинези и констатирав дека нема спас, па почнав да барам Нексус да си земам, он ми се фали ипак го нарачал. Ужасии...Абе луѓе, каков Пипо каков мипо за 200 и кусур евра...
Значи ти не си добар другар. Добар другар не дозволува другар му да купува пипо за 200 и кусур евра.![]()
Ептен у клупа седев. Ете ми го сега Пипото на маса да му правам чуда за да проработи пошто лагира како ненормално... RK3188 со Ретина = да попи*дишЕпа тогаш огради се од него и неговите постапки и не го услувувај со "другар" повеќе. Simple as that![]()
![]()
![]()
Ептен у клупа седев. Ете ми го сега Пипото на маса да му правам чуда за да проработи пошто лагира како ненормално... RK3188 со Ретина = да попи*диш
Пред година и кусур 10" ретина со гпс и блутут. Тука беа поскапиPipo за 200 ЕУР? Топ, нека си нарача пак таков, сега има и Mipo и Kiko измислено гарант![]()
![]()
anybody ?Има некој GSmart T4 и ако да дали е задоволен од него чидам добри работи па барав ама неможам да го најдам кај нас.
Gigabyte телефони имаш во Анхоч, ама тој модел веќе го немашanybody ?
Јас го имам дома GSmart T4 во фамилија се користи од женска особаДобро,но имал некој искуство со овој модел или со некој друг телефон од Gigabyte ме интересира дали е добар телефонот.
Да не имаш пробано некоја игра онака што бара појак телефон? Бидејќи гледам телефони со исти делови ја пуштаат и gta san andreas и играта иде солидно.Јас го имам дома GSmart T4 во фамилија се користи од женска особадобар си е телефонот, едино малку рам што има. Исто и другар зеде Arty A3 добар телефон и е презадоволен засега.
Немам пробано игри, не играм на ПЦ камоли на телефонДа не имаш пробано некоја игра онака што бара појак телефон? Бидејќи гледам телефони со исти делови ја пуштаат и gta san andreas и играта иде солидно.
проблем е што не се знае каква мана има затоа што нема да го имаат доволно луѓе .
Стварно вади 52000 на антуту,имаш скринови од антуту и слики од камерата на темава постирани од мене 5 страни поназад.Со здравје да се служиш со Meizu MX4.
Ме интересира како си задоволен од него бидејќи ова е нов чипсет со многу добри карактеристики.
Ќе може една мала рецензија, дали стварно вади 50к на антуту.
Јас зборам за купувачи, не за инжињери, они не се технички потковани,
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES MI ROBOT VACUUM S20 BATTERY 3200Mah, 14.4v, 46.08Wh
2.950,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 20m Gray Secomp, 21.99.0120-20
516,00 ден