Го делам истото мислење, гласам за Trooper-отluge a sto bi odbrale megu storm trooper i haf x ??? ista cena se vo SET, mene licno poveke oko mi faka trooperot :inlove:
Го делам истото мислење, гласам за Trooper-отluge a sto bi odbrale megu storm trooper i haf x ??? ista cena se vo SET, mene licno poveke oko mi faka trooperot :inlove:
Ај брат толку кога знаеш кажи колку е разликата од 912 до 932 во степени па после јас ке ти дадам аргументи дека не е така баш големаОВа не е точно, разликата помеѓу 922 и 932 е Точно 2 Степени целзиусови.
![]()
Веќе насобрало прашина од Нова година. Инаку, ништо не свети, сите ЛЕД-ови на вентилаторите се крцнати како на следната слика:
Се извинувам за лошиот квалитет на сликите, немам подобар фотоапарат.
Тоа им е ахилова пета особено на Cooler Master кулерите. Имам еден шарен (се гледа на сликите горе е над процесорот) тој свети нон стоп од 2004-та кога го земав Atrix куќиштето (од него е), а тој до него што свети плаво е Cooler Master земен во Сет пред 6-7 месеци и платен 450 денари (со регулатор на вртежи) и првата диода откажа втората недела, а после 4 месеци само една свети. Срамота.
ajde malku da ja osvezime temava so svezi boieve go mojot mod
Погледнете го атачментот 3757Погледнете го атачментот 3758Погледнете го атачментот 3759Погледнете го атачментот 3760
Прекрасно, со што ги обои вентилаторите ? (или такви си беа) ?
И од каде ги најде тие цевките што треба да бидат за water-cooling а ти си ставил кабли?
Lol me iznasmea so cevkive+1 , inace vents se Sickleflow od coolermaster gi ofarbav so sprej Orange,mn lesno se vadat i stavaat perkite i gi spricnav niv samo, a za " cevkite "
, obicno prozirno crevo za voda ( dvor ) mi e samo ofarbano so istiot sprej , isto taka i kukisteto liniite sto gi napraviv pomarangesti se so hartien salotejp ofarban so istiot sprej
, isto i na grafickata hartien salotejp e staveno da gi pokrie crvenite linii
... se na se kostase sprejot 150 denari, salotejpot 80 denari, i sto znam kolku e crevo da zemes 1 metro jas ova go imav zs imam akvarium
.
Погледнете го атачментот 3765Погледнете го атачментот 3766
ajde malku da ja osvezime temava so svezi boieve go mojot mod
Погледнете го атачментот 3757Погледнете го атачментот 3758Погледнете го атачментот 3759Погледнете го атачментот 3760
PoveleteDenska iscisten deneska gi srediv kablite namestiv nekoi Blue LED diodii
![]()
I da...AMD HD6950 All in BLACK![]()
Ме разочара со stock кулеров..
Ме разочара со stock кулеров..
Реално ако не занимава со оверклокување нема потреба повеќе од фабрички кулер.
Намената на кулерот е да излади процесорот, а не да покаже колку е голем.
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM LED backlight, Black, KB-UML-04
650,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5070 Ti WINDFORCE SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N507TWF3-16GD
66.980,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден