Па задоволен сум да, прави бука@ cgfreak
Како буката со куќиштево? Задоволен си?
Па задоволен сум да, прави бука@ cgfreak
Како буката со куќиштево? Задоволен си?
http://www.quietpc.com/nf-f12-pwmако некој има некое алтернативно решение, нека пука
Па задоволен сум да, прави бука. Се шалам, одлично е, само искрено кулерот на процесорот малку ми "фучи", ама би сакал во се надевам блиска иднина да ги заменам кулерите на радијаторот со "Noctua NF-F12 PWM" доколку најдам човек да ги земе од Софија (во Белград ги имаше до пред некое време во една продавница, сега веќе не, а во Грција не сум сигурен каде би можел да најдам, а и тешко дека некој ќе може да ми ги донесе од таму, така да ако некој има некое алтернативно решение, нека пука
)
http://www.quietpc.com/nf-f12-pwm
^ овие испорачуваат до кај нас
А зошто да се кршиш од Србија или Бугарија. Еве гледам ги има во JVS
Не се ништо поскапи од Аустрија или (претпоставувам) ако се тогаш се работи за 100-200 денари
Анхоч Голијат од 2004, сеуште во топ форма!
si se potrudil ovojpat...nema potreba da menjas kukiste samo malce vreme i planiranje se sreduvaat kablite..good job!Со Cable Management V2
![]()
Фала, исто така да потенцирам деке заедно со Bozter го средувавме.si se potrudil ovojpat...nema potreba da menjas kukiste samo malce vreme i planiranje se sreduvaat kablite..good job!
би сакал во се надевам блиска иднина да ги заменам кулерите на радијаторот со "Noctua NF-F12 PWM" доколку најдам човек да ги земе од Софија (во Белград ги имаше до пред некое време во една продавница, сега веќе не, а во Грција не сум сигурен каде би можел да најдам, а и тешко дека некој ќе може да ми ги донесе од таму, така да ако некој има некое алтернативно решение, нека пука)
Да друже знам, затоа реков кај нас се со 500-600ден. поскапи по кулер, а јас би зел два такви, а понатаму уште два за куќиштето и ќе фати бајаги поскапо. Е сега не ми се брза, затоа и гледам на страна, ама ако се запне ситуација пак ќе биде од тука.Ги имаат во JVS = 1738.02 денари.
Епа ако најдеш 500-600ден поефтини кажи пошо мене ми требаат по еден NF-A15 PWM и NF-A14 FLX.Да друже знам, затоа реков кај нас се со 500-600ден. поскапи по кулер, а јас би зел два такви, а понатаму уште два за куќиштето и ќе фати бајаги поскапо. Е сега не ми се брза, затоа и гледам на страна, ама ако се запне ситуација пак ќе биде од тука.
LOL
Spec:
2(dva) intel pentium 2 processor's with MMX Technology (233Mhz)
192 MB RAM Memory
Ati 3D Rage Pro PCI 8MB Video Card
E3dx HSP56 sound card JK
Windows Xp SP3
.....
ps : Crysis 2 работи без проблем на хајг Jk
![]()
LOL
Spec:
2(dva) intel pentium 2 processor's with MMX Technology (233Mhz)
192 MB RAM Memory
Ati 3D Rage Pro PCI 8MB Video Card
E3dx HSP56 sound card JK
Windows Xp SP3
.....
ps : Crysis 2 работи без проблем на хајг Jk
![]()
да ја вратам темава во живот
компјутерот е тој што ми е во потпис(морам да го сменам куќиштево)
Куќиштето ти е изработено од лим со многу сличен квалитет на куќиштата од 5-6000. Биди внимателен со следниот избор. Тоа куќиште знае да биде многу тивко заради квалитетната изработка.
![]()
да ја вратам темава во живот
компјутерот е тој што ми е во потпис(морам да го сменам куќиштево)
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
MONITOR 25" AOC 25G3ZM/BK , VA, 1ms, 240Hz , Full HD, 2xHDMI, DP
8.190,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден