mkextremer
user
- 4 февруари 2014
- 1.275
- 1.145
Одличен! Кој модел се мониториве? И мене ме интересира за вајтфоксот.
Од каде го зема WhiteFox-ot? Дали е толку customisable како што викаат сите?![]()
Монитори = Dell U2719d
Лисицата е од кикстартер 2018, со Halo Clear свичеви, ептен ми се допаѓа филингот при пишување а и како изгледа.
За опциите... незнам што викаат сите но многу лесно можеш да мапираш копчиња по желба, има 7 нивоа (layers) низ кои може да шеташ а и да заклучат, дефинирање макрос, се по потреба
Погледнете го атачментот 84436
Претходно многу користев нумпад, ама заради големината на фул сајз тастатури незгодно ми беше поставена левата рака и имав болки во врат. Требаше некое време навикнување на tenkeyless, ама сега веќе никогаш не би купил фул сајз.Ви завидувам на сите што можете да функционирате со мали тастатури.
за сега само што користам секој ден повеќе пати во visualstudio, за формат на текст (ауто идент) и коментирање на селектирани линии
Погледнете го атачментот 84460
Razer Viper тие маусот,ако да,дали си задоволен?
Дечки додека сум на темава, барам за cable management tray за работното биро, може некоја препорака? Во Куманово до сега не сум сретнал, дали има по Скопје или евентуално друг град?
Да тој е, вчера го земав сега засега задоволен сум ама времето ќе покаже, досега имав Steelseries Rival.Razer Viper тие маусот,ако да,дали си задоволен?
Adjustable Height Standing Desk , Го има кај нас да се купи како готов производ , или да. прави некој ?
или Икеа најдобро и најефтино решение
Sent from my iPhone using Tapatalk
И јас барам таков производ. Кај нас се што видов беше прескапо. Икеа само механизмот со рачка (поефтиниот) е добар избор бидејќи лесно се пренесува (расклопен е) и ќе си земеш некоја иверица ефтина од тука па ќе си склопиш.Adjustable Height Standing Desk , Го има кај нас да се купи како готов производ , или да. прави некој ?
или Икеа најдобро и најефтино решение
Sent from my iPhone using Tapatalk
И јас барам таков производ. Кај нас се што видов беше прескапо. Икеа само механизмот со рачка (поефтиниот) е добар избор бидејќи лесно се пренесува (расклопен е) и ќе си земеш некоја иверица ефтина од тука па ќе си склопиш.
SKARSTA Podokvir ploče podesivog stola - bela - IKEA
Барав мајстор, не најдов. Да бидам искрен не ми доаѓа асоцијација мајстор од која дејност би можел ова да го направи. Мебел домашна изработка прашав неколкумина ама не знаат механизмот да го склопат. Некој металургија што се занимава? Појма неам.Системов со рачка за 10к денари мее некако не ми вреди. Добар мајстор ќе ти го направи истиот за пола пари кај нас без да го мкнеш од страна.
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација

Барав мајстор, не најдов. Да бидам искрен не ми доаѓа асоцијација мајстор од која дејност би можел ова да го направи. Мебел домашна изработка прашав неколкумина ама не знаат механизмот да го склопат. Некој металургија што се занимава? Појма неам.
Абе не само тоа, Икеа јавно ги изложува сите шеми. Тргни една таква шема испечати ја и дај му ја на мајсторот.Ова може да го среди мајстор кој работи мебе од железо. За чек`р-кот не е изгледа филозофија а и има доста шеми на интернет како се прави, сум гледал лично сакав да правам ама баталив.
Anhoch PC Market Online - Gaming Chair Natec Genesis NITRO880 Black-RedКолку пари го зема столчето?
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 8K polling rate,All silent micro switch, White, M6S-A24
4.860,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Banana switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M4
5.450,00 ден
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден