Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

IT.com.mk / CableTEL CS:Source сервер

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
Повеќе играчи очекувајте после летните одмори. Сега сите се по плажите. Зимскиот период е измислен за играње, ем времето не чини за шетање, ем денот е краток. :)

drownz

Master
8 март 2007
1.455
204
Куманово
iwmnetwork.com
Абе вие викате одма ова одма она... вчера бев негде 1 сат, никој немаше на серверот... беше apo и уште еден, ама не беше доволно за играње.

Иначе супер сервер, лаг нема ич (кај мене околу 16, а тие од кејбелтел околи 6).

Па биди ти, за да има некој. А, што викаш? Ќе направиш ли такво добро?

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Јас сум WebsteR, до сега се пукавме... уствари ти ме пукаше.

Рекордот до сега за најповеќе играчи во исто време е 5 :muahaha:, во наскоро време подобро.

S

pwnz0r1lla
8 март 2007
1.550
52
www.it.com.mk
Епа ајде бе, аирлија.

Благодарност до CableTel :)

Може ќе се видиме ин гејм понатака :p

MusicFreak

lurker
18 јуни 2009
990
115
Јас преѓе бев во интернет кафе и пуштам сурсо, прам копи пасте на ип и не влегва. Во шо е работата?

sdarko

user
28 септември 2008
1.051
64
Tote ти ли си вебстер бе... Дечки изгледами имате некој баг во топ статистиката. Сите имаме неверојатно глема бројка на убиства. И кој е тој раднаскела и тој апо

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Tote ти ли си вебстер бе... Дечки изгледами имате некој баг во топ статистиката. Сите имаме неверојатно глема бројка на убиства. И кој е тој раднаскела и тој апо

Да јас сум тој webster, и апо е регистриран на форумот, раднаскела не знам, gun for hire е drown, другите не ги знам.

alexo

hello world
23 април 2007
169
12
Ме интересира дали серверов е Steam (оригинал) или nonsteam (пиратски)

nZiPp

read-only
27 јули 2009
9
0
abe za lag nemam zborovi ne mi e secnalo ni edanput. za igraci jbg danska cel dn e prazan. Edina reklama e ovaj ovdeka nema ga server ni na gametracker.com ni na game-monitor.com takoj ne ide ako sakas da e server popularan. I stavite timelimit na mape ne cel dn edna ista mapa da e.

P.S. ako stavite da e steam ke ima 0.00000000000000001 prosecno igraci pa vi si znaete.

Xkyer

read-only
23 април 2008
19
1
Епа ај правете еден CS 1.6 сервер па ке ве подучам :D сорсов ме нервира

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Абе сервери за 1.6 има колку сакаш и сите се исти. Вака малце да се смени. Мене искрено сорсот ми е поинтересна од 1.6... дека е пореална, ако те пука некој ти ќе забавиш малце, а на 1.6 и да те пукал вгла ти шибаш.

alexo

hello world
23 април 2007
169
12
Абе сервери за 1.6 има колку сакаш и сите се исти. Вака малце да се смени. Мене искрено сорсот ми е поинтересна од 1.6... дека е пореална, ако те пука некој ти ќе забавиш малце, а на 1.6 и да те пукал вгла ти шибаш.

ХАХАХА очигледно некој ја нема играно 1.6, тресе зеленки и затоа добива црвенки...
l2play

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
ХАХАХА очигледно некој ја нема играно 1.6, тресе зеленки и затоа добива црвенки...
l2play

Ххахахахахха, немој да ме смејш толку многу аман. 1.6 сум играл кога сум имал 5-6 години, одевме во интернет кафе и игравме лан, еден сат беше 70 денари па мораше да се задоволиме со толку.

Масовно 1.6 играв пред 2-3 години, тогаш бев про, сега така за занимација само.

Ова ти е прашање на вкусови, како на пример на некој красис му е најјаката игра која ја играле, за разлика мене баш некако ми е досадна.

И јас не реков дека 1.6 не чини, реков дека повеќе ми се допаѓа сорсот, и до кгоа ќе се игра 1.6, веќе со 500fps почува да се игра

nZiPp

read-only
27 јули 2009
9
0
abe sega 5 dusi se sobravme(gi prosvercuvav od telekabel :D) ama site vo teroristi ne stava. Ides spectators i posle koga ct da ides pak te vraka vo t. Mislam deka znam sto e rabotata, gi sortira timovite po skor na igracite ne po brojot na igracite. na primer eden od terori ima -1 ubistvo i 1 pat umrel i toa go ptavi skorot na terorite -1, 1 a na kanterite 0, 0 i posto terorite imaat poslab skor site igraci sto se vklucat gi prefrla vo terori. Zatoa izvadete go toa. Pozz

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.876
34.177
roka.mk
Права ствар:bravoska:Долго го чекавме и го дочекавме...уште да беше на 1.6 ќе бев многу редовен...да не речам постојано:)

goodboy

lurker
12 јануари 2008
849
21
Иначе ова не е направено за да се докаже кој е најјак :plachko2::plachko2:

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
Source е многу подобра од 1.6, не знам зошто 1.6 ја играте. :ua:

toteto

Баниран/a
19 ноември 2008
916
40
Source е многу подобра од 1.6, не знам зошто 1.6 ја играте. :ua:

Се согласувам, многу пореална, подобра графика, подобри звуци и така натака. Штета што ние македонците кога ќе се научиме нешто не сакаме да смениме. Порано јас направив како модификација на цела 1.6, сменав скрос се, ама џабе, не беше то то, имаше багој на некој сервери и се вратив на оргиналот.

alexo

hello world
23 април 2007
169
12
Бла бла ... Штета што ние македонците кога ќе се научиме нешто не сакаме да смениме...бла бла бла
Цел свет ја игра 1.6 има турнири и што не.
Сорс е прифатена само во САД но сепак поголемиот дел игра 1.6.
Затоа задржи си ги за тебе твоите неиздржани мислења.
ПС никој не сака да знае каква модификација си направил ти во темата IT.com.mk / CableTEL CS:Source сервер а верувам и во никоја друга тема

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
Јас пак кога и да сум гледал турнири CS што даваат по телевизии сите Source играат...
А и нема врска дали цел свет ја игра или не, кога веќе има сервери и за Source мислам дека е подобар избор.

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно