Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Информација и искуство за DDStore

DemoUser

Баниран/a
27 април 2010
1.457
1.631
Скопје / Автокоманда
Јас идам диреткно во продавница купувам никогаш не правам нарачки и да чекам дел од 200 евра или нагоре да ми го носат по карго идам директно да си го земам се јавувам прашувам каде го има и тамо идам бидејќи вакви дубари и финти не од сега уште 10 години уназад правеа а и јас на сите им препорачувам или најдете некој пријател да иде директно да провери ако не сте од ск или пак некој од форумов ако се нафати да ви го земе и прати по карго и он да го провери на лице место тоа е најпаметна работа кога се купуваат скапи делови.

22 април 2007
1.126
1.723
Skopje
gamer-eddie's setup  
Processor & Cooler
CPU i7 4790К Deep Cool Captain 360EX
Motherboard
Asus Maximus 7 Formula
Storage
Bunch Of Disks
PSU
Cooler Master Vanguard 850W
RAM
32GB Kingston Beast 2400mhz
Video card
OnBoard madafakaz :) & понекад GTX 980Ti Matrix
Case
Corsair 780T
Mouse
R.A.T. 7
Keyboard
Asus Cerberus
Audio
Logitech G330
Monitor
BENQ GW2760
OS
Windows 7 Ultimate 64bit & гомноно 10-ка
*крцка прсти* *пивнува голтка кафе*
Епа вака момци...за ДДсторе. Со акцијава што ја почнавме се појави голем интерес за донирање, па така еден наш член тука што работи во странство а не следи активно инсистираше да купи цела конфигурација од ДДсторе и да ја донира. Членов ја купи конфигурацијава и му ја доставија, па негови роднини(кој успат речено не се разбираат од компјутери) ми ја донесоа и ме замолија да ја проверам, нели за секој случај. И сабајле станувам палам, нема ОС, викам ај не е проблем јас ќе ставам. Праам бутабилно USB и палам викам ај да видам конфигурацијава и следува фаца o_Oo_O.
Е8400:eek:
2GB RAM:eek:
Друго не ни видов после ова... Го известувам членов, ме замолува да ја исправам грешката и почнав со вртење телефони. Ми се јавува прво една девојка која што е на одмор и вика сега ќе те побараат, викам ок фала... Ми звони телефонот и од таму еден многу расположен тип ми вика:
-Повели друже, шо е проблемот?
-Вака и вака, конфигурација, бла бла(му објаснувам), меѓу другото Нема ОС(Лиценциран 7ца)...
-Не е проблем, ја згрешиле пратката, ќе ги замениме...Него за 7цата има лепенка таму...(дур праевме моабет со околу 100 души се консултираше итн.)
-Да, има и дека и5 процесор има внатре...:D
-Нема гајле, еве јас сеа ќе му инсталирам 7ца и драјверЧиња ќе му најдам.:D (многу беше весел):D
Повеќе ми падна смешно на ситуацијава, бидејќи не наидов на некој голем проблем, ама сепак целава ситуација се искомплицира до максимум. Ќе ве известам дали ќе се појави некој нов проблем.
Малце им е хаос фирмата и организацијата. Како и да е ова е моето (денешно) искуство со ДДсторе. Претходно нешто ситно зимав се си беше ок.
ЕДИТ: Неможел да доаѓа денес од аеродром, касно било, утре сабајле ќе го донел.:innocent:
Истата фрка и јац ја имав ја доби оваа слика така?
lenovo i5.jpg

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
АПП...ако проџе, проџе...

Daniel86

poweruser
28 мај 2013
4.392
12.048
Скопје, Карпош 1
www.facebook.com
Daniel86's setup  
Processor & Cooler
i5 11400 & Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte Z590 UD AC
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 500GB & Samsung 980 PRO NVMe 1TB & WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU
Asus Rog Strix 850W
RAM
2X 16GB DDR4 3200MHz Kingston Fury Beast CL16 RGB
Video card
Intel UHD730 & Asus RX5700XT OC 6GB
Case
Deepcool Tesseract SW Black/Blue
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Aula Moon Slasher
Audio
Kenwood KRF-V5020 + Kenwood LS76
Monitor
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
OS
Windows 11 Pro
Па дали е можно и кај тебе да пробале истото да го направат, колку што можам да видам, истата конфигурација е.

22 април 2007
1.126
1.723
Skopje
gamer-eddie's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Asus Maximus 7 Formula
Storage
Bunch Of Disks
PSU
RAM
Video card
Case
Corsair 780T
Mouse
R.A.T. 7
Keyboard
Asus Cerberus
Audio
Logitech G330
Monitor
BENQ GW2760
OS
*крцка прсти* *пивнува голтка кафе*
Епа вака момци...за ДДсторе. Со акцијава што ја почнавме се појави голем интерес за донирање, па така еден наш член тука што работи во странство а не следи активно инсистираше да купи цела конфигурација од ДДсторе и да ја донира. Членов ја купи конфигурацијава и му ја доставија, па негови роднини(кој успат речено не се разбираат од компјутери) ми ја донесоа и ме замолија да ја проверам, нели за секој случај. И сабајле станувам палам, нема ОС, викам ај не е проблем јас ќе ставам. Праам бутабилно USB и палам викам ај да видам конфигурацијава и следува фаца o_Oo_O.
Е8400:eek:
2GB RAM:eek:
Друго не ни видов после ова... Го известувам членов, ме замолува да ја исправам грешката и почнав со вртење телефони. Ми се јавува прво една девојка која што е на одмор и вика сега ќе те побараат, викам ок фала... Ми звони телефонот и од таму еден многу расположен тип ми вика:
-Повели друже, шо е проблемот?
-Вака и вака, конфигурација, бла бла(му објаснувам), меѓу другото Нема ОС(Лиценциран 7ца)...
-Не е проблем, ја згрешиле пратката, ќе ги замениме...Него за 7цата има лепенка таму...(дур праевме моабет со околу 100 души се консултираше итн.)
-Да, има и дека и5 процесор има внатре...:D
-Нема гајле, еве јас сеа ќе му инсталирам 7ца и драјверЧиња ќе му најдам.:D (многу беше весел):D
Повеќе ми падна смешно на ситуацијава, бидејќи не наидов на некој голем проблем, ама сепак целава ситуација се искомплицира до максимум. Ќе ве известам дали ќе се појави некој нов проблем.
Малце им е хаос фирмата и организацијата. Како и да е ова е моето (денешно) искуство со ДДсторе. Претходно нешто ситно зимав се си беше ок.
ЕДИТ: Неможел да доаѓа денес од аеродром, касно било, утре сабајле ќе го донел.:innocent:
Има една финта :) да ја претвориш таа конфигурација во i5
Значи вака прво рестартираш , притискаш F1 , влегуваш во System Summary и го добиваш ова
lenovo i5 original.jpg

А во врска со windows-от никаде не пишуваше дека доаѓа со инсталиран оперативен дуку дека доаѓа со Лиценца за оперативен

Јас земав 2 комада од овие и топ си работат е да немаа оперативен и чекав 2 дена да ми ги донесат ама важно одкога стигнаа све си е ок

Значи купувам од луѓево многу години и нормално дека ке има и добри и лоши искуства само вакво ругање без никаква основа малце не е фер

Ако е за тоа колку фрки сум имал со amc да не зборам исто сум имал проблеми и со anhoch neptun set niko имав и фрка со ddcom во врска со вентилатор на графичка после неколку дена испадна дека не е поправено како што треба

22 април 2007
1.126
1.723
Skopje
gamer-eddie's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Asus Maximus 7 Formula
Storage
Bunch Of Disks
PSU
RAM
Video card
Case
Corsair 780T
Mouse
R.A.T. 7
Keyboard
Asus Cerberus
Audio
Logitech G330
Monitor
BENQ GW2760
OS
истотака имам малце лошо искуство со nevada компјутери во беверли хилс трговскиот им беа просториите
земав на времето RAT 7 и страничниот скрол не му работеше им го вратив и го заменивме , малце сумљаа да не сум го скршил или нешо ама одкога увидоа дека е дефектен све си заврши ок
Заради тоа поучен од многу лични искуства веќе за секоја ствар идам и таму на лице место испробуваме све и си идам среќен и задоволен и уверен дека нештото што сум го купил работи
Одзема време ама подобро ке чекам одколку да бидам непријатно изненаден

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.574
Јас земав 2 комада од овие и топ си работат е да немаа оперативен и чекав 2 дена да ми ги донесат ама важно одкога стигнаа све си е ок

Да бе топ си работат, екстра пукаат, купуваш i5 добиваш E8400 и супер се.
Ова гледам им влегува во шема, на двајца муштерии сакале истата тактика да им ја применат.

Искрено не сум работел со овие ДДком но според работиве што ги читам они се прекупци на 90% од робата и затоа сте сите задоволни затоа што добивате реално роба од Амако, Сет, АМЦ, ИТД и кој уште не увозник, затоа има и гаранција и сите тие производи на лагер.

Сега доаѓаме до моментот каде они продаваат роба што претпоставувам и направиле увоз, овие брендирани компјутери што ги нудат, тука значи од погоре пишаното се обиделе да направат некоја далавера и според логиката нешто смрди.

Daniel86

poweruser
28 мај 2013
4.392
12.048
Скопје, Карпош 1
www.facebook.com
Daniel86's setup  
Processor & Cooler
i5 11400 & Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte Z590 UD AC
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 500GB & Samsung 980 PRO NVMe 1TB & WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU
Asus Rog Strix 850W
RAM
2X 16GB DDR4 3200MHz Kingston Fury Beast CL16 RGB
Video card
Intel UHD730 & Asus RX5700XT OC 6GB
Case
Deepcool Tesseract SW Black/Blue
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Aula Moon Slasher
Audio
Kenwood KRF-V5020 + Kenwood LS76
Monitor
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
OS
Windows 11 Pro
Еди, ако се било во ред, не мислиш дека би им било поедноставно да објаснат дека се работи за недоразбирање и да му ја кажат процедурата на корисникот што си ја направил ти, отколку веднаш да се извинуваат и да праќаат друга конфигурација со инсталиран ос па плус и драјвери и чуда? Немој да ми кажеш дека не ти е сумњиво молимте :)
А ја у мојава компјутерска кариера немам сретнато на пост скрин да покажува една, а во систем инфо друга конфигурација, мора да е некој хибриден систем ова :)
Мирише на прољече, најлепше годишње доба :)

SiPy`

poweruser
23 јуни 2015
3.116
5.322
Еди, ако се било во ред, не мислиш дека би им било поедноставно да објаснат дека се работи за недоразбирање и да му ја кажат процедурата на корисникот што си ја направил ти, отколку веднаш да се извинуваат и да праќаат друга конфигурација со инсталиран ос па плус и драјвери и чуда? Немој да ми кажеш дека не ти е сумњиво молимте :)
А ја у мојава компјутерска кариера немам сретнато на пост скрин да покажува една, а во систем инфо друга конфигурација, мора да е некој хибриден систем ова :)
Мирише на прољече, најлепше годишње доба :)
Ме претрка...

22 април 2007
1.126
1.723
Skopje
gamer-eddie's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Asus Maximus 7 Formula
Storage
Bunch Of Disks
PSU
RAM
Video card
Case
Corsair 780T
Mouse
R.A.T. 7
Keyboard
Asus Cerberus
Audio
Logitech G330
Monitor
BENQ GW2760
OS
Да бе топ си работат, екстра пукаат, купуваш i5 добиваш E8400 и супер се.
Ова гледам им влегува во шема, на двајца муштерии сакале истата тактика да им ја применат.

Искрено не сум работел со овие ДДком но според работиве што ги читам они се прекупци на 90% од робата и затоа сте сите задоволни затоа што добивате реално роба од Амако, Сет, АМЦ, ИТД и кој уште не увозник, затоа има и гаранција и сите тие производи на лагер.

Сега доаѓаме до моментот каде они продаваат роба што претпоставувам и направиле увоз, овие брендирани компјутери што ги нудат, тука значи од погоре пишаното се обиделе да направат некоја далавера и според логиката нешто смрди.
Друже абе све си е ок и си работат i5 си се компјутерите
Ова е сликичка e bios oem logo на секоја матична плоча од друг бренд kako asus gigabyte msi...

Наместо таа сликичка можеме да ставиме што сакаме доколку сакаме тоа се прави во bios eве многу убав пример како се прави тоа
View: https://www.youtube.com/watch?v=BR3snKk5Ycw

Заради тоа се влегува во bios и таму се гледа што конфигурација е , тоа е основно познавање за хардвер

SiPy`

poweruser
23 јуни 2015
3.116
5.322
Друже абе све си е ок и си работат i5 си се компјутерите
Ова е сликичка e bios oem logo на секоја матична плоча од друг бренд kako asus gigabyte msi...

Наместо таа сликичка можеме да ставиме што сакаме доколку сакаме тоа се прави во bios eве многу убав пример како се прави тоа
View: https://www.youtube.com/watch?v=BR3snKk5Ycw

Заради тоа се влегува во bios и таму се гледа што конфигурација е , тоа е основно познавање за хардвер
Све е ок другар, немав време да го чачкам, мене ми беше пренесено дека е ок со компјутерот...упалив, видов сликата изгасив и тоа е тоа. Нема потреба да се објаснуваме. Го донесоа вчера цакум пакум, пали-вози.

viktorce

hello world
13 март 2015
436
338
Луѓе не е до ивица туку до местото од кај ги зима компјутерите.

Deca electronics-газда алиас шипка.

Татко ми е адвокат па земавме 2 компјутери за во канцеларија,бидејќи му требаше Оригинал ОС.

Човекот тогаш беше кај каначики пат во едно магацинче.
Тогаш процедурата беше да платиш па дојди избери си после и ќе ги уклучиме.
Плати татко ми му ја однесов фактурата и сега пробуваме и до првите 3 компјутери ниту еден не пали.:confused:Се мачи тој таму да ни запали и вели ај куку нон :)ГЛеда да не му чини случајно кабелот за во струја.Кога виде дека не е до тоа,вика чекај имам еден на страна ќе ти го пуштам,тој сигурно работи.:)

Го пушти,ама арно тие делл даваат некои ерори.:(На крај едвај одбравме 2 од кои еден бучеше,и го земавме бидејќи од цел хангар не работеше ниту еден.Се расипа после 2 недели користење.Си нашло некои ѓубренца човеков и како му текне така.Важно малтретирање видовме до бескрај.Од 1000 компјутери да неможеш да најдеш два исправни.Па на Бувљак ќе најдам поисправни.

За ДДКОм имав убаво мислење,па и за Цеце.Ги знам уште пред 8-9 години и имам купувано од таму.До сега било се во ред,па ме чуди ова што зборите за нив.

Сепак ова што се нашол да соработува со луѓе од типот на ДИјамант Мемеди(Дека електроник) и да зима скапаници компјутери не е му е добар знак за реномето кое го имал барем кај мене.Реално некој ако имал доверба и сега му дадете лоша роба која е веројатно преправена колку да работи не е добар знак.
Тие машини се испитани одамна и освен нервози и дадени пари не видовме ништо друго со татко ми.Викаше татко ми да им стегнам сега една тужба па да ги изгорам,ама на крај батали

Изменето од модератор:

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.814
10.135
Ако е за тоа колку фрки сум имал со amc да не зборам исто сум имал проблеми и со anhoch neptun set niko имав и фрка со ddcom во врска со вентилатор на графичка после неколку дена испадна дека не е поправено како што треба

Ќути не збори за другиве, поготово СЕТ, ќе ти го избришат постот. :)

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Има една финта :) да ја претвориш таа конфигурација во i5
Значи вака прво рестартираш , притискаш F1 , влегуваш во System Summary и го добиваш ова
Погледнете го атачментот 36722

А во врска со windows-от никаде не пишуваше дека доаѓа со инсталиран оперативен дуку дека доаѓа со Лиценца за оперативен

Значи купувам од луѓево многу години и нормално дека ке има и добри и лоши искуства само вакво ругање без никаква основа малце не е фер

Ако е така тогаш јас се извинувам за тоа што ја ставив во прашање чесноста на ДДКом!

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.677
6.960
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home
G.Skril, така да знаете :)

Untitled.png

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.849
5.016
Писти Охту
јас коа рантав за писменоста на ДДСТОР, ми се смеевте, еве ги, DDStore strikes again! ја би со секое отворање на фирма, да се дава прирачник за правилно говорење македонски. ај ние шо некогаш сме не баш писмени, простено ни е, ама тие како продавница. . . неписменоста многу лошо говори за било која фирма.

ARMac

senior
2 октомври 2010
9.396
12.336
Скопје
androgaming.com
Какво мислење да имам за фирма на која највисок степен на маркетинг и е пуштање огласи за 10 пати побрзи дискови на реклама5 и пазар3.

Второ, како тоа за 2 дена донеле оперативен систем? Тие конфигурации или имаат ОЕМ лиценца залепено или немаат. Што донеле? DVD изрежано од замунда или? И да немале инсталирано на нив, постарите серии мораат да имаат лепенка (сега преку биос иде), имаат и рикавери партиција.

Друго прашање е дали тој second hand OEM W7Pro го признаваат нашиве инспектори.

FLEGMA

sensei
2 август 2012
11.627
19.383
Друго прашање е дали тој second hand OEM W7Pro го признаваат нашиве инспектори.
Многумина ќе го јадат, само тоа
А уште колку ли ќе бидат изненадени што купуваат OEM-и од нашиве фирми во надеж дека нема да бидат казнети тоа чудо едно. Ама види бе мајката, никој не ги казнува заради продажба на OEM лиценци кои никако не смеат да бидат продавани сами туку само со нови конфигурации.

imortel

hello world
18 февруари 2012
197
312
Скопје
Од ДДком имам земено i7 3930k, 7970HD, 60gb SSD Kingston, 240gb SSD Kingston, 1tb WD Caviar Black (пишав во делот кај Сет дека од таму сум го купил ама сега ми текна дека не е од Сет купен, се извинувам).
Деловите работат сеуште супер, мислам за процесорот и дисковите, додека за графичката незнам, ја продадов и се надевам дека е ок. Задоволството ме чинеше некој си 1200 евра оставени кај нив +-.
Другар од кај нив зема цела конфигурација за 1000 евра, е сега сеуште го користи PCто но има проблем со графичката, иако ја враќаше на сервис еднаш, не сакаа да му ја заменат. Проблемот со неа е тоа што неможе да ја клокне барем +10mhz што за мене е катастрофа. Но еве го веќе 4 години го користи PCто.
Јас немав проблем со нивните производи, но искуството на другаров ми даде до знаење да не купувам ништо од кај нив, од причина што несакам да купам производ па ако не работи како што треба да ми даваат некој си банален изговор па да треба да се расправам.

И

Избришан член 18474

Гостин
За оверклок не е крив ддстор, таков е асикот на чипот или веќе има оверклок.

BlackOuttheWoRlD

Баниран/a
10 ноември 2017
360
61
Здраво, ми треба информација за купување на PC од DDstore.mk . Дали некој досега има купувано, како сте задоволни и слично. Бидејќи планирам да склопам цела конфигурација од таму.
значи така купив пред 2 години нешто(опема за нет.),ја пробав си реков дека работи
но за жал така ми стои,им пишав дека не работи,тие ми кажаа дека провериле пред да го испратат производот.
Купив кабел за опремата што ми требаше,едниот кабел работеше и другиот но,другиот кабел малку да го поместиш не работи.
Поубаво би било на лице место да го проверш заедно од колку сам,да не те зезнат.

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно