NecrotoX
Undead
NecrotoX's setup
- Processor & Cooler
- AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
- Motherboard
- ASUS PRIME B450M-A
- Storage
- Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
- PSU
- Cooler Master MWE 500
- RAM
- 32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
- Video card
- EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
- Case
- Cooler Master MB520
- Mouse
- Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
- Keyboard
- Cooler Master CK530 Gateron Brown
- Audio
- Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
- Monitor
- Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
- OS
- Windows 11 Home
Па така функционираат они од почеток, немаат нивни залихи туку директно зимаат од другите добавувачи.Ај кога ме влечете за јазик - да пишам искуство со ДДСтор,
Прво уште кога не приметив дека истите продукти од Сетек и други места се нудат во ДДстор сакав да порачам монитор АОЦ. Се јавив - ми дадоа жиро-сметка - вика уплати ќе ти пратиме.
Викам - А имате одма на лагер ? - Вика - Да У магацин. Викам а каде е магацинот да си го подигнам - да уплатам денес и да го земам. Вика - У Драчево е - ние ќе го подигнеме и ќе ти го пратиме. А може кога ќе го подигнете - да ми се јавите - за 5 мин сум во вашата продавница или канцеларија и да го подигнам ? Момент ќе ти се јавиме ќе се договориме - Ми се јавува друга госпоѓа - пак ист муабет - Вика абе нема проблем - кажи адреса за два дена е кај тебе. Викам - Абе одам за Маврово утре - да не чекам и да не праќате - дали може денес утре да го земам или не. Ако не после Маврово ко ќе се вратам ..-Е ај после..
После сфатив дека набавуваат од Сетек - почнаа Имејли - да ви го доставиме - тука е - еве фактура - уплатете... -Ма здраво...Не треба...
Мене така слично ми направија пред десетина години за CoolerMaster Ergostand држач за лаптоп, ми рекоа ќе провериме па ќе ти се јавиме, а не ми се чекаше требаше да одам за Охрид, па го земав директно од Сет за некоја стотка повеќе. И после дур патував ми ѕвонеа ама готово веќе бидна работата