Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Информација и искуство за DDStore

NecrotoX

Undead
4 март 2013
5.392
6.528
Скопје
www.youtube.com
NecrotoX's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600 @ 3.40GHz & Cooler Master MasterAir G100M
Motherboard
ASUS PRIME B450M-A
Storage
Samsung 980 Pro 1TB NVMe SSD | WD10EZEX 1TB 7200 RPM HDD | WD Blue 1TB 5400RPM External HDD
PSU
Cooler Master MWE 500
RAM
32GB Kingston FURY Beast DDR4 @ 3200 MHz
Video card
EVGA GeForce RTX 3060 XC GAMING 12GB
Case
Cooler Master MB520
Mouse
Razer Basilisk V3 | Razer Cobra
Keyboard
Cooler Master CK530 Gateron Brown
Audio
Logitech Z333 2.1 Speakers | Genesis Gaming Argon 200 Black Headphones
Monitor
Dell U2518D 25" + Dell U2419H 24" + XP-Pen Artist 22 Pro
OS
Windows 11 Home
Ај кога ме влечете за јазик - да пишам искуство со ДДСтор,
Прво уште кога не приметив дека истите продукти од Сетек и други места се нудат во ДДстор сакав да порачам монитор АОЦ. Се јавив - ми дадоа жиро-сметка - вика уплати ќе ти пратиме.
Викам - А имате одма на лагер ? - Вика - Да У магацин. Викам а каде е магацинот да си го подигнам - да уплатам денес и да го земам. Вика - У Драчево е - ние ќе го подигнеме и ќе ти го пратиме. А може кога ќе го подигнете - да ми се јавите - за 5 мин сум во вашата продавница или канцеларија и да го подигнам ? Момент ќе ти се јавиме ќе се договориме - Ми се јавува друга госпоѓа - пак ист муабет - Вика абе нема проблем - кажи адреса за два дена е кај тебе. Викам - Абе одам за Маврово утре - да не чекам и да не праќате - дали може денес утре да го земам или не. Ако не после Маврово ко ќе се вратам ..-Е ај после..
После сфатив дека набавуваат од Сетек - почнаа Имејли - да ви го доставиме - тука е - еве фактура - уплатете... -Ма здраво...Не треба...
Па така функционираат они од почеток, немаат нивни залихи туку директно зимаат од другите добавувачи.
Мене така слично ми направија пред десетина години за CoolerMaster Ergostand држач за лаптоп, ми рекоа ќе провериме па ќе ти се јавиме, а не ми се чекаше требаше да одам за Охрид, па го земав директно од Сет за некоја стотка повеќе. И после дур патував ми ѕвонеа ама готово веќе бидна работата :)

Nikola100

Баниран/a
30 септември 2019
5.088
5.011
Скопје
hackitfree.github.io
Зошто не ти го донесоа во Маврово?
Абе ќути ми предложија и тоа - реков -На сестра ми е викендицата - не знам ни адреса точна - ај ко ќе се вратам..Па и не ми треба мониторот за таму уште и него да го товарам натака навака ! (Баш тогаш и Корона фати - моравме да се вратиме ко по*рани- полиција на секоја раскрсница...) :rolleyes:

Sparkplug folf

Gaining Experience
5 јануари 2021
313
237
Абе ќути ми предложија и тоа - реков -На сестра ми е викендицата - не знам ни адреса точна - ај ко ќе се вратам..Па и не ми треба мониторот за таму уште и него да го товарам натака навака ! (Баш тогаш и Корона фати - моравме да се вратиме ко по*рани- полиција на секоја раскрсница...) :rolleyes:
Се разбира и тоа ќе предложат, има и нестрпливи кои кога ќе дојдат дома веднаш го отватаат продуктот од среќа. Чувство коа ќе се подновиш со нешто ново е топ. Мораат да се приспособат на нивните муштерии, се разбира со фејк позитив фидбек. Најдобар фидбек е лажно генериран фидбек, ама не се толку вешти и испаѓа добар план лошо остварување. Да се онака по привлечни од Анхоч и Сетек, затоа што нема подобро од фејк p.r. .
Полицајците: абе дечко од кај ти е мониторот, зошто немаш сметка со тебе да не си го крадел од негде ц ц ц :ROFLMAO:. Хаха дур ја најдеш сметката во станица. И во станица и без гаранција, купувајте во DD store!
P.S. Сум приметил на clearance профукти немаат гаранција, да проверам за секој случај.
Мислењето е автоматски споено:

Супер, не сум трипал. Еве промени: Screenshot_20220719_225835_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225830_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225828_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225815_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225801_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225721_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225718_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225713_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225658_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225502_com.android.chrome.jpg
Се ова може да престане да ти работи во било кое време и ќе се сликаш без гаранција. Боље фул цена и гаранција него попуст и дупешка.

Никој со здрав памет не би рескирал гаранција за 29 денари. Да е пола цена или 70-80% off ајде де да сватам. Screenshot_20220719_231245_com.android.chrome.jpg Screenshot_20220719_225502_com.android.chrome.jpg

Последна промена:

Nikola100

Баниран/a
30 септември 2019
5.088
5.011
Скопје
hackitfree.github.io
Се разбира и тоа ќе предложат, има и нестрпливи кои кога ќе дојдат дома веднаш го отватаат продуктот од среќа. Чувство коа ќе се подновиш со нешто ново е топ. Мораат да се приспособат на нивните муштерии, се разбира со фејк позитив фидбек. Најдобар фидбек е лажно генериран фидбек, ама не се толку вешти и испаѓа добар план лошо остварување. Да се онака по привлечни од Анхоч и Сетек, затоа што нема подобро од фејк p.r. .
Полицајците: абе дечко од кај ти е мониторот, зошто немаш сметка со тебе да не си го крадел од негде ц ц ц :ROFLMAO:. Хаха дур ја најдеш сметката во станица. И во станица и без гаранција, купувајте во DD store!
P.S. Сум приметил на clearance профукти немаат гаранција, да проверам за секој случај.

Супер, не сум трипал. Еве промени:

Абе вака можеме и јас и ти да работиме . Отвори сајт - Спаркплаг-пром или Никола-пром и Се што има понуда во Анхоч или Сетек - постирај - лепи. Цените 3-5% само качи ги и договори се со фирмиве да ти даваат 10-15% попуст за набавка на производи откај нив и чекај порачки. Дневно направените порачки собери ги одеднаш од фирмиве и следниот ден разнеси ги .

Јас би го направил ова и со ЦУ ама ај да не ви давам идеја - може некој ќе ми ја украде ..
Не е баш толку просто ама не е ни толку тешко остварливо. Минимална инвестиција
Се што треба е регистрирана експорт-импорт фирма...

Sparkplug folf

Gaining Experience
5 јануари 2021
313
237
Абе вака можеме и јас и ти да работиме . Отвори сајт - Спаркплаг-пром или Никола-пром и Се што има понуда во Анхоч или Сетек - постирај - лепи. Цените 3-5% само качи ги и договори се со фирмиве да ти даваат 10-15% попуст за набавка на производи откај нив и чекај порачки. Дневно направените порачки собери ги одеднаш од фирмиве и следниот ден разнеси ги .

Јас би го направил ова и со ЦУ ама ај да не ви давам идеја - може некој ќе ми ја украде ..
Не е баш толку просто ама не е ни толку тешко остварливо. Минимална инвестиција
Се што треба е регистрирана експорт-импорт фирма...
Не е лош планов, треба некоја да седи и да менаџира. И треба барем уште еден двајца да е порастеретена фирмата. Да не заборавиме и едно тамче или комбе за транспорт.

petkotrajko

Unstoppable
16 јуни 2017
2.002
2.216
Не е лош планов, треба некоја да седи и да менаџира. И треба барем уште еден двајца да е порастеретена фирмата. Да не заборавиме и едно тамче или комбе за транспорт.
Абе кој тамче -мамче!
Си видел колку е нафтата едно кило?
Башка то треба регистрации, сервиси-мервиси!
Абе точак -со приколиче за поволуменски пратки и таман си е...
:)

Испратено од телефоно.

Nikola100

Баниран/a
30 септември 2019
5.088
5.011
Скопје
hackitfree.github.io
@Pane24 е надалеку прочуен по своите менаџерски способности - и плус знае комбе да вози ! И ќеш може 50% да финансира у фирмата - ти сајтот креирај го - јас коресподент ќе бидам за набавки ...
Име уште да одбереме добро и имаме фирма-ипол ;)

Абе кој тамче -мамче!

Испратено од телефоно.
Абе Пане не штеди на трошоци - ќе плати и нафта и Се - само да тераме бизнис..;)
Ааа мене па не ми текна - ти штом правиш муабет заинтересиран си за у фирма изгледа ? Кажувај за што те бива - дур има место - уште едно е ...

ARMac

Epic
2 октомври 2010
9.361
12.284
Скопје
androgaming.com
@Pane24 е надалеку прочуен по своите менаџерски способности - и плус знае комбе да вози ! И ќеш може 50% да финансира у фирмата - ти сајтот креирај го - јас коресподент ќе бидам за набавки ...
Име уште да одбереме добро и имаме фирма-ипол ;)

Абе Пане не штеди на трошоци - ќе плати и нафта и Се - само да тераме бизнис..;)
Ааа мене па не ми текна - ти штом правиш муабет заинтересиран си за у фирма изгледа ? Кажувај за што те бива - дур има место - уште едно е ...

Јас има VW Transporter T4, не е баш на мое име ама го возам. Освен сабота и недела тогаш му се губи трагот и кога пак ќе го видам сите сијалици на штоповите се отштрафени.

Sparkplug folf

Gaining Experience
5 јануари 2021
313
237
Абе кој тамче -мамче!

Испратено од телефоно.
Не било каков точак, тие со алуминиумска рамка бај бај после некое време, а тие со челични рамки бургии не ги бушат. И да ти дадат бесплатно возење на хауба пак ќе си тера. Нека не тие галје за точакот нека ти е гајле за тебе. Имам еден од тие Max ови од пред 12-13 години, го имма убивано од паѓања и ме повозија на хауба на пешачки еднаш. Амортизерите откажуваат, предната касета, кочниците и почна пред малку и задната касета. Сега многу тешко се менуваат брзини. Точак кој трае!

Nikola100

Баниран/a
30 септември 2019
5.088
5.011
Скопје
hackitfree.github.io
Јас има VW Transporter T4, не е баш на мое име ама го возам. Освен сабота и недела тогаш му се губи трагот и кога пак ќе го видам сите сијалици на штоповите се отштрафени.
Готово - примен си у фирма.
И кој сака уште - нема место - четворица требаше - толку сме .

Едит Ауу сега го изгуглав комбево - многу јако ! Фургонче таман какво што ни треба . Не се секирај -ќе ги залепиме сијаличките со супер-лепак - нема господ да може да ги извади

Последна промена:

StefanPetrov

On your way to fame
5 април 2016
508
807
StefanPetrov's setup  
Processor & Cooler
12700F / Arctic Liquid Freezer II 240
Motherboard
MSI PRO Z690-A DDR4
Storage
1TB Firecuda 520 SSD / 500GB Kioxia Exceria SSD / 1TB WD HDD
PSU
Asus ROG STRIX 750W
RAM
32GB G.Skill Aegis 3200 MHz
Video card
EVGA 3080 FTW3 Ultra 10GB
Case
Modecom Volcano Amirani White
Mouse
Razer Deathadder V2
Keyboard
Cooler Master MK730 Brown Switches
Monitor
LG 32" 165Hz QHD
OS
Windows 10 / Ubuntu
10 јануари 2022
9
0
Има некој земено refubrushed лаптоп од тука или од кај овие ccc_macedonia што се рекламираат, гледам имаат доста следачи па не интересира дали се исплати да се земе, мислам на ефтините лаптопи по 13" 14" на леново и dell

Alex3

Gaining Experience
20 декември 2018
148
167
Има некој земено refubrushed лаптоп од тука или од кај овие ccc_macedonia што се рекламираат, гледам имаат доста следачи па не интересира дали се исплати да се земе, мислам на ефтините лаптопи по 13" 14" на леново и dell
имам refurbished Dell Optiplex десктоп од кај нив, сите портови беа функционални, изгледаше добро внатре и до сега нема никаков проблем

гледам повеќето лаптопи имаат 2 години гаранција, но сепак купуваш користен компјутер што не знаеш како и колку е користен (а ниту они го знаат тоа)

доколку се правилно репарирани би требало да траат доволно за да ти се исплати купување на користен лаптоп

gokica

Модератор
13 јуни 2009
9.699
13.332
Купувате користен уред. Исто како уредите од реклама 5. Во 99% од случаите нема ништо репарирано или обновено. Користено па сега се продава.

Со тоа што преку овие фирми сепак некој проверил дали уредот работи. И имате на кого да му се обратите ако забележите проблем или да има потреба од сервис. Не е некоја филозофија.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.113
Мислења
1.005.972
Членови
36.673
Најнов член
Zl4tk0

ит маркет