дали е дозволено на пример да платиш на фивер за шерови, посети
Кога на почетокот од користењето на сервисот АдСенс ќе преминеш одреден праг на заработка, на домашната адреса треба да ти пристигне писмо со код.при прва исплата од адсенс, откако ќе поврзиш банка, дали треба да ти стигни код на домашна адреса кој треба да го внесиш
Што друго поточно забранува фејсбоок, освен по страни да спамираш?
Кога на почетокот од користењето на сервисот АдСенс ќе преминеш одреден праг на заработка, на домашната адреса треба да ти пристигне писмо со код.
Овој код се внесува во соодветно поле кај АдСенс акаунтот.
Се избира начинот на исплатата.
По достигнување на минималниот износ за исплата, парите ќе ти бидат пратени.
сакаш да кажиш дека е опасно за адсенс купувањето на шерови за фејсбук од фивер продавачиНема квалитет во тие огласи од 5$, ќе си направиш само штета на самиот Adsens акаунт.
Мој совет:
Креирај фан страна, полека кревај ја со лајкови (почетокот е тежок ама не се откажувај).
Кога ќе стигнеш до добра бројка на фанови пишувај на некои помали фан страни за s4s, стави си само еден попап за лајкови и тоа е тоа.
Ако имаш добар буџет и сакаш реални лајкови контактирај ме па ќе видиме ако може да се направи некоја добра цена.
имам околу 165 евра, и ништо ми нема стигнато, дали јас треба да одберам некаде таа опција да стигни писмо или само стига
Вообичаено, треба да имаш некое известување во акаунтот.имам околу 165 евра, и ништо ми нема стигнато, дали јас треба да одберам некаде таа опција да стигни писмо или само стига
Кога ќе ти "легне" уплатата, се надевам дека нема да ги заборавиш "колегите" од темава за АдСенс.
Можеш да се обидеш.јас немам веб страна, заработката од адсенсот ми е од јутуб видеа, ама од нова година заработката од 10 долари дневно ми падна на 20 центи, затоа прашував дали да направам шерови на фејсбук преку фивер за да ми крени рејтингот на видеата а со тоа и рангирањето
In order to ensure a good experience for users and advertisers, publishers participating in the AdSense program may not:
Place ads in a floating box script.
што е работата, веќе не можи да се прават нови акаунтиуф.... и ја истото го барам плакам 50 тина еура за адсенсе акаунт![]()
Според мене, фиксен сајдбар или фиксно мени во хедер (на врв од веб страната) не е исто со лебдечки дел / секција (на пр. лебдечки копчиња за споделување на социјалните мрежи).Гледам на неколку блогови сајдбарот од десната страна им е поставен во фиксна позиција заедно со Адсенс видџето, е сега читам адсенс правила и што пишува...
Е сега ако го ставам адсенс видџето во фиксна позиција за со скролање секогаш да се покажува... Дали има шанси да ме банират? Пошто со години гледам како некој вебстрани така имат направено и не се допрени никогаш од страна на адсенс ?
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5680-10
180,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N506TEAGLE OC-8GD
31.500,00 ден
Бесплатна достава
VGA ASUS RTX 5070 PRIME OC WHITE 12GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, 90YV0M19-M0NA00
47.490,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден