TATA_MATA
poweruser
- 25 март 2013
- 2.148
- 3.022
Купи си сет со две цигари како што ти пиша кјосмофон. Верувај ќе ти се исплати неколкукратно. Вака ќе ќупиш една па за недела дена ќе сакаш да докупиш. Кога се фаќаш за електронскиве мора да имаш бек ап во секое време, тоа го научив на потешкиот начин.Темава ја читам од порано, но ја читкам така ношалантно... и сега се најдов во ситуација да сакам да купам електронска цигара па ми треба помош.
Може да се најде стартер кит за 10тина долари? Ако неможе за толку еве нека бидат 15. Да има и шишенце со течност нормално и сите попатни работи. Пали вози што се вика, да не се мислам дека ми фали нешто.
Нешто што не ми е јасно се моабетиве околу батериите. Зарем овие електронски цигари не доаѓаат со вградени/литиумски батерии?
Во неделата чурам две кутии цигари, колку време би ми издржало едно шишенце со течност?
Бај д веј, ги средив еводите што ми правеа проблем. Што направив ни сам не знам. Само убаво ги попарив во топла вода неколку часа, а потоа добро се исушија. И супер си работат. Дали претходно не беа комплетно суви, па нешто ради водата којзнае.
Само вкусот мислам дека не е баш ист кога е нов атомајзер и кога е исчистен/измиен, или па така си мислам? Можда и нешто со моите рецептори за вкус.
Битно ми падна камен од срце. Следно ниво, мучкање течности