Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Black Friday/Cyber Monday викенд 2023

mdeni

senior
24 септември 2012
6.077
6.013
Оваа година доста слабо. Немаше смартвочови и бандови кои и онака им е пројден векот по набавна цена. Или ссд 256/512ки на кои исто рокот им е при крај. Или нешто такво што е со рок, е баш сега за чистење, претходна генерација или слично.

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
6.172
18.785
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Video card
MSI RTX3080 SuprimX
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech Wireless G Pro, Logitech G703
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6, Logitech MX Keys Mini
Monitor
Dell U2515H
OS
Windows 11 + MacOS
Знам дека немаше вчера зделки бидејќи @Oktar беше на пат, ама вратен е денес така што може да продолжиме.

Не сум уште, дајте у фторник нека биде јакото, баш уникатен блек фрајдеј ќе биде!

JasSum

poweruser
8 мај 2007
2.648
3.224
Го откажав бејзик членството, и сега ме гледа како премиум.. НО..
Се сменија цените.
Сите три артикли што ги имав во кошничка беа дека со премиум членство ќе бидат поефтини, но оп, не се :)
Лоши финти.
Мислењето е автоматски споено:

Срамота е вака

Атачменти

• Screenshot 2023-11-25 183204.png
    Screenshot 2023-11-25 183204.png
    339,7 KB · Прегледи: 108
  • Screenshot 2023-11-25 183244.png
    Screenshot 2023-11-25 183244.png
    261,2 KB · Прегледи: 107

TylerMkD

poweruser
7 ноември 2014
4.785
10.106
Се сменија цените.
Сите три артикли што ги имав во кошничка беа дека со премиум членство ќе бидат поефтини, но оп, не се :)
Лоши финти.

Срамота е вака
Подобро ти е вака, искористи го купонот и за 1150 ќе го добиеш

chroot

lurker
12 ноември 2021
768
1.101
Скопје
Општо маркетот е лом. Редовна цена висока, цена со членство повисока него по други места на блек фрајдеј, а блек фрајдеј 10 продукти по ниска цена од кои 5 се по 5 парчиња и ги зимаат најбрзите.

Премиум претплатата е ниска, реално зборено, но маркетот од блек фрајдеј има само евтини маркетинг трикови.

xenon

εικονοκλάστης
15 јануари 2011
4.729
12.662
Skopje
www.wemaxa.com
Се претплатувам пак и секогаш поддршка, но тоа што го приметив е дека работите на маркетот се поскапи одколку на другите места.

пр.
https://anhoch.com/product/59987308...-oculus-quest-2-128gb-wtwo-controllers-gaming
VIRTUAL REALITY KIT OCULUS QUEST 2 128GB ⋆ IT.mk

направете да биде интересно ко минатиот пат :)

На маркетот го има OQ 3 не 2..

damil

user
2 јануари 2015
1.067
1.361
Некој што нема веќе купено да ми земе уште едни вакви слушалки?

Trtka

Gaining Сало
11 април 2018
707
1.010

Зедов еден пар , за во теретана :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: . Има да руша рекорди .

Oktar

Хаќер без дрон
23 октомври 2012
6.172
18.785
Skopje
Oktar's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i9-9900k + Noctua NH D15 Chromax.black
Motherboard
Asus Prime Z370-A
Storage
SM951 256 + PM981 512 + 850 Pro 512 + 840 Evo 250 + WD Blue 1TB + WD Red 2TB + WD Red 3TB
PSU
Cooler Master Vanguard v850
RAM
Kingston HyperX Predator 2x16GB Kit (2x8GB) DDR4 3200MHz
Video card
MSI RTX3080 SuprimX
Case
BeQuiet Pure Base 600
Mouse
Logitech MX Master 2, Logitech MX Master 3, Logitech Wireless G Pro, Logitech G703
Keyboard
Keychron Q2, Keychron Q6, Logitech MX Keys Mini
Monitor
Dell U2515H
OS
Windows 11 + MacOS

Нејќу.

Davko010

hello world
6 јуни 2019
77
251
Skopje
Sto e problemot so naracka , samo mene statusot mi stoi "se procesira" vekje 6+ saati ?
Kje stigne mozda kuponot za 1337 mozda sleden vtornik.

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.201
www.aqtos.com
Се сменија цените.
Лоши финти.

Срамота е вака

Нема финти. WYSIWYG. Редовната цена е истакната и 1337 дури и кога не си логиран - провери и во incognito ке видиш дека е така.

Најверојатно се работи за некој баг што си гледал друга цена, поради тоа што си имал две членства. Ке провериме

Последна промена:

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.201
www.aqtos.com
Општо маркетот е лом. Редовна цена висока, цена со членство повисока него по други места на блек фрајдеј, а блек фрајдеј 10 продукти по ниска цена од кои 5 се по 5 парчиња и ги зимаат најбрзите.

Премиум претплатата е ниска, реално зборено, но маркетот од блек фрајдеј има само евтини маркетинг трикови.

Тоа што може да го понудиме го нудиме.

JasSum

poweruser
8 мај 2007
2.648
3.224
Нема финти. WYSIWYG. Редовната цена е истакната и 1337 дури и кога не си логиран - провери и во incognito ке видиш дека е така.

Најверојатно се работи за некој баг што си гледал друга цена, поради тоа што си имал две членства. Ке провериме

Зошто како бејзик член гледав прешкртана регуларна цена, цена за бејзик член и под неа цена за премиум член. Секогаш имало три цени. Сега како премиум член очекував да видам регуларна прешкртана и цена за премиум членство. Гледам само една цена која во ништо не се разликува од бејзик членство.
Маркетинг ли е, грешка ли е?

Нудење на различна цена на полица и на каса резултира секогаш со плаќање на цената што е истакната.

Тоа што сум гледал пониски цени значи дека тие постојат и некој ги пишал.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.795
33.928
roka.mk
Зошто како бејзик член гледав прешкртана регуларна цена, цена за бејзик член и под неа цена за премиум член. Секогаш имало три цени. Сега како премиум член очекував да видам регуларна прешкртана и цена за премиум членство. Гледам само една цена која во ништо не се разликува од бејзик членство.

Нудење на различна цена на полица и на каса резултира секогаш со плаќање на цената што е истакната.

За да се разбереме за што збориме, сакаш тука сакаш на пп прти ми продукти за кои си сигурен дека имале проблем со цените да ги проверам.

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.201
www.aqtos.com

Како што кажа @Fatal1ty_ пиши ни кај кои точно производи гледаш проблем, да провериме. Дали е тоа само кај саатот што си го споделил или и на друго место?

Инаку, пред API синхронизацијата направена во октомври оваа година имаше посебни цени за Basic членови во форма на промоција за Basic.
Меѓутоа посебни цени за Basic се исклучени откако ја намаливме Basic претплатата од 1.500 на 500 и го комплетиравме API sync-от, и тука: Претплата ⋆ IT.mk си стои дека само 1337 ке добиваат попусти на хардвер производи.

Сумарно, има само две цени на ИТ маркет:
  • Регуларна
  • Цена со 1337 попуст кој може да го искористат само 1337

Цените и целиот внес на производи/слики и сл. се запишуваат автоматски од октомври после API sync-от. Можно е да имаме багови, не велам не.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.795
33.928
roka.mk

Bug беше, фикснато е. Проблемот постоеше само ако имаш две активни членства, имаше проблем со приказот на пресметаката, од намаланата цена одземаше плус попустот.

JasSum

poweruser
8 мај 2007
2.648
3.224
Bug беше, фикснато е. Проблемот постоеше само ако имаш две активни членства, имаше проблем со приказот на пресметаката, од намаланата цена одземаше плус попустот.
Пред да имам премиум членство гледав три цени. Регулар, бејзик и премиум. Така треба и да биде, за да сакаш да бидеш премиум член и да видиш кои поволности би ги добил.

D

Администратор
31 март 2007
4.019
4.201
www.aqtos.com
Пред да имам премиум членство гледав три цени. Регулар, бејзик и премиум. Така треба и да биде, за да сакаш да бидеш премиум член и да видиш кои поволности би ги добил.

Не постои повеќе Basic цена на хардвер производи.

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.795
33.928
roka.mk
Не постои веќе бејзик цена, затоа веќе се две цени. Ако немаш ниедно членство, тогаш ја гледаш цената за 1337 која би била, ако имаш бејзик исто така гледаш која би била цената ако си премиум, а ако си премиум ја добиваш цената која ти ја пишувала дека ќе ја добиеш ако станеш премиум.

Дупло членство по логика би требало да биде невозможно. т.е ако си бејзик и сакашш премиум, треба да станеш премиум ама да го изгубиш бејзик....

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно