Знам дека немаше вчера зделки бидејќи @Oktar беше на пат, ама вратен е денес така што може да продолжиме.
Подобро ти е вака, искористи го купонот и за 1150 ќе го добиешГо откажав бејзик членството, и сега ме гледа како премиум.. НО..
Се сменија цените.
Сите три артикли што ги имав во кошничка беа дека со премиум членство ќе бидат поефтини, но оп, не се
Лоши финти.
Мислењето е автоматски споено:
Срамота е вака
Се претплатувам пак и секогаш поддршка, но тоа што го приметив е дека работите на маркетот се поскапи одколку на другите места.
пр.
https://anhoch.com/product/59987308...-oculus-quest-2-128gb-wtwo-controllers-gaming
VIRTUAL REALITY KIT OCULUS QUEST 2 128GB ⋆ IT.mk
направете да биде интересно ко минатиот пат![]()
Зедов еден пар , за во теретанаНекој што нема веќе купено да ми земе уште едни вакви слушалки?
![]()
HEADPHONES WIRELESS LENOVO, Bluetooth w/microphone, Red HD800 ⋆ IT.mk
Headphones Specifications Brand: Lenovo Model: HD800 Color: Red Wearing Type: Over-Ear With Microphone: Yes Volume Control: Yes Bluetooth Version: V5.0 Supported Profiles: HSP/HFP/A2DP/AVRCP Transmission Distance: 33 feet (10m) Receive Sensitivity: 105dB Frequency Response: 20-20kHz Speaker...it.mk
Некој што нема веќе купено да ми земе уште едни вакви слушалки?
![]()
HEADPHONES WIRELESS LENOVO, Bluetooth w/microphone, Red HD800 ⋆ IT.mk
Headphones Specifications Brand: Lenovo Model: HD800 Color: Red Wearing Type: Over-Ear With Microphone: Yes Volume Control: Yes Bluetooth Version: V5.0 Supported Profiles: HSP/HFP/A2DP/AVRCP Transmission Distance: 33 feet (10m) Receive Sensitivity: 105dB Frequency Response: 20-20kHz Speaker...it.mk
Може да се купи членство како gift?
Sto e problemot so naracka , samo mene statusot mi stoi "se procesira" vekje 6+ saati ?
Kje stigne mozda kuponot za 1337 mozda sleden vtornik.
Го откажав бејзик членството, и сега ме гледа како премиум.. НО..
Се сменија цените.
Сите три артикли што ги имав во кошничка беа дека со премиум членство ќе бидат поефтини, но оп, не се
Лоши финти.
Мислењето е автоматски споено:
Срамота е вака
Општо маркетот е лом. Редовна цена висока, цена со членство повисока него по други места на блек фрајдеј, а блек фрајдеј 10 продукти по ниска цена од кои 5 се по 5 парчиња и ги зимаат најбрзите.
Премиум претплатата е ниска, реално зборено, но маркетот од блек фрајдеј има само евтини маркетинг трикови.
Нема финти. WYSIWYG. Редовната цена е истакната и 1337 дури и кога не си логиран - провери и во incognito ке видиш дека е така.
Најверојатно се работи за некој баг што си гледал друга цена, поради тоа што си имал две членства. Ке провериме
За да се разбереме за што збориме, сакаш тука сакаш на пп прти ми продукти за кои си сигурен дека имале проблем со цените да ги проверам.Зошто како бејзик член гледав прешкртана регуларна цена, цена за бејзик член и под неа цена за премиум член. Секогаш имало три цени. Сега како премиум член очекував да видам регуларна прешкртана и цена за премиум членство. Гледам само една цена која во ништо не се разликува од бејзик членство.
Маркетинг ли е, грешка ли е?
Нудење на различна цена на полица и на каса резултира секогаш со плаќање на цената што е истакната.
Тоа што сум гледал пониски цени значи дека тие постојат и некој ги пишал.
Зошто како бејзик член гледав прешкртана регуларна цена, цена за бејзик член и под неа цена за премиум член. Секогаш имало три цени. Сега како премиум член очекував да видам регуларна прешкртана и цена за премиум членство. Гледам само една цена која во ништо не се разликува од бејзик членство.
Нудење на различна цена на полица и на каса резултира секогаш со плаќање на цената што е истакната.
Bug беше, фикснато е. Проблемот постоеше само ако имаш две активни членства, имаше проблем со приказот на пресметаката, од намаланата цена одземаше плус попустот.Зошто како бејзик член гледав прешкртана регуларна цена, цена за бејзик член и под неа цена за премиум член. Секогаш имало три цени. Сега како премиум член очекував да видам регуларна прешкртана и цена за премиум членство. Гледам само една цена која во ништо не се разликува од бејзик членство.
Пред да имам премиум членство гледав три цени. Регулар, бејзик и премиум. Така треба и да биде, за да сакаш да бидеш премиум член и да видиш кои поволности би ги добил.Bug беше, фикснато е. Проблемот постоеше само ако имаш две активни членства, имаше проблем со приказот на пресметаката, од намаланата цена одземаше плус попустот.
Пред да имам премиум членство гледав три цени. Регулар, бејзик и премиум. Така треба и да биде, за да сакаш да бидеш премиум член и да видиш кои поволности би ги добил.
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 128GB SANDISK ULTRA LUXE, Silver, SDCZ75-128G-G46
2.130,00 ден
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED LEATHERETTE, 120KG MAX, Black, CF-9010050-WW
17.220,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
MONITOR 14,5" CORSAIR XENEON EDGE PORTABLE, LCD, 2560 x 720, HDMI, USB-C DP, Black, CC-9011306-WW
16.680,00 ден
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден