Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Black Friday/Cyber Monday 2025

ContentBot

Робот (content unit)
12 ноември 2021
299
1.063
www.IT.mk
Понуда која трае само 72 часа!

Стани нов 1337 член или обнови го твоето 1337 членство и добиј 1.000 денари назад во форма на купон за користење на IT.mk/market!
Понудата е валидна до 1 декември, 2025, до 23:59 часот, а купонот може да се искористи во рок од 15 дена!

Купонот се добива автоматски по меил, веднаш по активирањето/обновата.

Зошто 1337?
  • Даваш поддршка на IT.mk, платформа која 19 години ја обединува македонската ИТ заедница,
  • Добиваш повеќе привилегии и попусти (детално тука)
  • Сега и 1.000 денари за трошење.

За купување или обнова на 1337 членство, кликни тука!

chroot

lurker
12 ноември 2021
768
1.101
Скопје
Го продолжив членството но не добив посебен меил со ваучер. Дали кодот е во самата фактура или треба да стигне како посебен меил?

bobipp

hello world
13 ноември 2009
451
298
bobipp's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 7 2700X with Wraith Prism Cooler
Motherboard
Asrock B450 Pro 4
Storage
SSD Samsung 860 EVO 250 GB
PSU
Riotoro Enigma G2 650W Gold full modular
RAM
2x8 GB G. Skill Ripjaws V 3200 Mhz
Video card
MSI GTX 1650 SUPER 4 GB OC Edition
Case
Riotoro CR400 2x120 mm fans
Mouse
A4Tech X-710BK
Monitor
AOC i2269vwm 21.5" IPS
OS
Windows 10 Pro
1000 ден купон попуст за цела кошничка од мин. 2000 ден или само еден производ мора со цена да е од мин 2000 ден?

shooter

lurker
2 март 2010
656
585
Другари, нарачката уште ми нема стигнато, нарачано на 01.Декември... може ли да проверите или да пишете каде да проверам?

Поздрав

lumixoid

hello world
22 септември 2008
217
257
Го продолжив членството но не добив посебен меил со ваучер. Дали кодот е во самата фактура или треба да стигне како посебен меил?
Може проверка за Комплетирана нарачка #954519 ?
Не можам да најдам каде ми стигнал овој мејл.

• ми се допаѓа
Реакции: D

D

Администратор
31 март 2007
4.018
4.200
www.aqtos.com
Другари, нарачката уште ми нема стигнато, нарачано на 01.Декември... може ли да проверите или да пишете каде да проверам?

Поздрав

Дозволете уште некој ден за нарачките што не се стигнати, истите поради обемот беа подоцна испроцесирани а и поштиве се во хаос + продолжениот викенд не помогна.

Ако не добиете до понеделник, плс пингајте со број на нарачка.

nixxa

hello world
16 јуни 2017
111
60
Дозволете уште некој ден за нарачките што не се стигнати, истите поради обемот беа подоцна испроцесирани а и поштиве се во хаос + продолжениот викенд не помогна.

@D ќе има ли и за нова година ваква промоција за 1337 членство?

chroot

lurker
12 ноември 2021
768
1.101
Скопје

Пингајте ама не може да те тагнеме :LOL: Мојата со број #954760 ја нема уште, не е проблем да ја почекам и неделава само да не се загине некаде па да заборавам и јас дека сум нарачал.

chroot

lurker
12 ноември 2021
768
1.101
Скопје
Треба да те контактираат од ЕЛС во следните час-два, ако не, плс пријави ни.
Само што ми ја доставија пратката, ама една голема, дебела поплака што го користите ЕЛС за испорака. Следен пат или ќе одам до Нексио, или не нарачувам.
Понеделникот ми се јави доставувач, не го разбрав дека е пратката од Нексио, мислев дека е од Тему бидејќи и од Тему имам пратка што ја чекам да ја достават, и ме праша во 18 часот дали ми е итно премногу е изморен за да ми ја достави пратката, или да оставиме за Вторник. Моја грешка што не сум го разбрал убаво дека е од ит мк, небитно, излегов човек му реков може за Вторник.
Вторник не се јави, јас морав да реагирам тука за да ја достави денеска. Ми се јави повторно во 18 часот, јас влезен да се туширам, он ми вика на 50 метри сум излези брзо тука сум. Другари милион работи сум нарачувал во Германија, се се доставува со брза пошта и се добива статус каде е пратката и во колку саат ќе биде доставена. Не барам од нив да го имплементираат, свесен сум дека немаат капацитет за таква организација, ама барем пола саат пред да дојде нека се јави, нема јас да го чекам него цел ден.

Се надевам по впечатоците од форумов ќе ги смените ЕЛС затоа се најлошата карго компанија во МК, па можеби и пошироко, а сега истово ќе им го напишам и на контакт формата иако не верувам дека нешто ќе смени.
И да, како што можеш да забележиш не се јавија за саат два него за 6 саати, ама ајде имав разбирање реков да не реагирам одма за 2 саати, ама пак заклучокот е дека лажат.

Vlad944

lurker
3 март 2015
781
1.744
Најлошата Hermes во DE е подобра 1.75х пати од нашата најдобра тука.

Не се нашите од форумот криви туку каргава наши.Веќе нова година стигна а наши членови се борат да го добијат своите пратки од пред 1 месец.Резил.

mihovkris

poweruser
1 јуни 2016
4.760
4.479
Неготино
ELS се изгледа катастрофа само во Скопје.
Неколку пати направени нарачки (па и од тему) преку ELS, никакви проблеми. Дури ми се јавувале да ми кажат дека доаѓаат за 15 минути и стварно за 15 минути се пред порта.

chroot

lurker
12 ноември 2021
768
1.101
Скопје
Да се надоврзам на вчерашната случка, на мојата поплака еве што ми одговорија.

Значи целта на ЕЛС е да се земе пратката и да се достави, а дали односот е на некое нормално ниво не е воопшто битно, само да има работа. 4118.jpg

• ми се допаѓа
Реакции: D

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно