Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Apple паметни телефони - генерална дискусија

M.Pix

48 65 6c 69 6f 73 0a
27 јануари 2014
1.022
3.618
Прага
Жалосно колку луѓето уствари и не се разбирале...
Ама лесно е копи и пасте од нет и сите мислат тоо колку овој знае...
До пред 2 год олед Тв на Лг имаа проблеми?
Сега ги немаат?
Зошто?
Ајде експерти уклучување Кликер доста бевте тролачки настроени. :)

Секој гејт што беше издржан и беше признат од Аппле држеше вода и беа решени сите.
Сите други кои беа направени од андроид скокачи и ЈТ експерти заради гледаност паднаа во вода.
Толку!

Многу е тролачки форумот против аппле ...
Но фрустрации мора некаде да се лечат...

Експерти с7 доби ота апдејт насекаде или ќе биде завршено за 2-3 месеци.
Или преку Один?
Ц ц ц

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Малку си досаден со ова за апдејтите. Дај смисли нешто ново да биде поинтересно.

M.Pix

48 65 6c 69 6f 73 0a
27 јануари 2014
1.022
3.618
Прага
Толку можам...

Со тоа потсетувам... за да не скокате како што скокавте.

Не бе другар, во заблуда некоја си. Сите го признаваме каснењето. Јас не видов некој да негира. Додека вие корисниците на ајфон не признавате никаква критика на телефонот и го фалите дека е безгрешен. Патем секое прашање што реално има незгоден одговор го избегнувате. Ако дискутираме, да дискутираме. И по втор пат ќе ти пишам пошто на првата покана само лајк добив. Повели на тестирање, па дојди тука и ќе збориме. Вака нерелевантен си ми за дискусија ако избегнуваш тест во живо.

voah

Баниран/a
5 септември 2014
626
521
Не бе другар, во заблуда некоја си. Сите го признаваме каснењето. Јас не видов некој да негира. Додека вие корисниците на ајфон не признавате никаква критика на телефонот и го фалите дека е безгрешен. Патем секое прашање што реално има незгоден одговор го избегнувате. Ако дискутираме, да дискутираме. И по втор пат ќе ти пишам пошто на првата покана само лајк добив. Повели на тестирање, па дојди тука и ќе збориме. Вака нерелевантен си ми за дискусија ако избегнуваш тест во живо.

Не те разбрав за што да тестираме?
Камерите ли?
Таа понуда му ја прати на друг член не мене...

Некој ден може да се договориме и ќе споредуваме нема проблем...

А за софтверот имате тука 1-2 Јт експерти кој сите ве убедуваа дека ќе имате апдејт за 1-3 месеци... на с7?
Никој не го признава каснењето уште и се докажуваа зошто каснело го правдаа... демек директ ќе оделе на 7.1.1...

Замисли сум го платил едгето кога испадна во март-април 700-800 евра и кликам апдејт секој ебан ден и седам заглавен на 6.01 па тоа не ли е за Потсмев?
Поголем софтверски баг не постои од тоа да имаш "премиум" уред а да си заглавен на стар софтвер... а од друга страна се удараш од земја како иос 10 имал лагови кога го гледаш на видео со 240 фрејма!?!?
За сега тие експерти што ве убедуваа се прават наудрени и ми постираат како ајфонот имал некакви проблеми...

DaVoRkNe

poweruser
1 септември 2011
4.082
4.347
Скопје
Па ако отвориме огласи ајфони највеќе се продаваат тоане показател на што?

Седи не ме радуј камерата на 7ца боље од Еџ. :D
Ова е сликано со додаток за телефони,и е сликнато набрзина и ставена веднаш.Зашто не ја ми ги цитираше другите слики,него ја најде најлошата што сум ја сликнал?Комплекс е опасна работа момци.

Ајде ставете слика од око од еџ значи не правена на фотошоп и уште 10 програми,него без ефекти и чуда.

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.842
4.993
Писти Охту
смешно е вака кога сега, имало тука 1-2 јт експерти, нели, според ваше тврдење, но ако се вратиме многу страни наназад, ВИЕ бевте тие шо се „јачавте“ со јутуб видеа, шо тогаш во некој аспект од видеото ви идеа во прилог, а сега, напаѓате и вреѓате индиректно другите кога ќе се потпрат на некое видео шо не ви одговара, ви брка у бубрего, ви ствара киселина во желудникот, и се почнуваат со навреди, едно исто тупење. жими се за некои работи сте ко жена во пмс - ама апдејтот ама апдејтот ама апдејтот ама апдејтот ама апдејтот ама апдејтот ама апдејтот ама апдејтот ама апдејтот ама апдејтот ви касни дрн дрн. каснењето на апдејтот не се негира - и најпатетичното нешто од целава тема е шо кога ќе ви се покаже дека не е така како шо го тврдите, тогаш сте увредени, се плачи, суптилни навреди и незнам шо ти не друго. правете една цивилизирана дискусија...

тоше икс ви ја тера дискусијата онака најобјективно, со позитивни и негативни критики, и пак и пак се вреѓате лично кога ќе се кажат работи шо не ви одговараат. е тоа е тоа шо не чини во темава.

ImTheDude

Careful man, there’s a beverage here!
31 октомври 2011
740
1.247
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD + 8TB HDD
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Gigabyte K83, Logitech F710, XBox 360
Audio
Focusrite Scarlett 2i2 2nd
Monitor
LG 34" UltraGear OLED WQHD 1440P 240Hz
OS
Win 11
Hm, dali da veruvam na nekoe random review na internet ili na mojot iPhone pred oci sto go gledam deka ne e osteten a go imam skoro od prv den koga izleze... Tesko prasanje. Ama interesno e sto nekoj ke procita vakvo nesto i posle toa ke zbori iphonite se lupat... ste dale "1000 evra" za jabolko sto se lupi. :)
7mp2gcD.jpg

A da, i zosto bese vo forma na prasanje: Da, sekoj telefon se lupi ako sakas da go lupis namerno.Daj mi bilo koj telefon vetuvam deka ke uspeam da go izlupam. Sam po sebe so normalno koristenje - ne, ne se lupi iPhone 7.
(pred bilo kakov hate, slikata ne e slikana so iPhone-ot :) )

spiritBreaker

LaravelMaster
27 октомври 2015
3.842
4.993
Писти Охту
има неколку души тука на форумов шо го имаат црниот ајфон, кај нив не се појавува ова. значи не е вистина ни артиклов. не шири невистини и не стварај нови гејтови шо не постојат молим те.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.957
8.458
има неколку души тука на форумов шо го имаат црниот ајфон, кај нив не се појавува ова. значи не е вистина ни артиклов. не шири невистини и не стварај нови гејтови шо не постојат молим те.
Bez nervoza, ako pocne sepak da se lupi, tuka e istyle da gi zafarba so minimum za samo 50e. :D

Arioth

hello world
2 април 2011
262
327
Многу сте чудни. Ако на вашиот уред нема ништо не значи дека и на останатите милиони продадени нема ништо. Различни серии во производство, во некоја ќе има заебанција. Ништо не е совршено.

martinmilcev

hello world
23 октомври 2015
254
244
martinmilcev's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i3-3220 & DeepCool Gammaxx 400
Motherboard
GiGABYTE GA-B75-D3V LGA 1155
Storage
500gb Sata 2 HDD
PSU
500W Gembird PSU6X-12-B Black Power Series
RAM
12GB (2x4GB & 2x2GB) Kingston Hyper X Blu
Video card
GiGABYTE GTX 650 Ti BOOST 2GB GDDR5
Case
SAMA K4 Gaming Black
Mouse
Motospeed V30
Keyboard
Rampage KB-R88
Audio
SteelSeries Siberia V2
Monitor
Dell S2415H
OS
Windows 10

M.Pix

48 65 6c 69 6f 73 0a
27 јануари 2014
1.022
3.618
Прага

DaVoRkNe

poweruser
1 септември 2011
4.082
4.347
Скопје

voah

Баниран/a
5 септември 2014
626
521
Ауу Друже бе ќор човек може да виде дека првата слика на ајфонот е во затворен простор а овие двете надвор на сонце ....
Ауууу

DaVoRkNe

poweruser
1 септември 2011
4.082
4.347
Скопје
Ауу Друже бе ќор човек може да виде дека првата слика на ајфонот е во затворен простор а овие двете надвор на сонце ....
Ауууу

Сликано е во кујна каде што светлото едно е изгорено,а другото светло(зашто имам две сијалици во кујна) е многу далеку од сликаново има дзид од едното место до другово место каде што е сликано.

Еве да ви биде полесно на душичката и да не оставите на темава самсунгџии,ние ајфон зависници да си збориме,ке ви признаеме ПОДОБРА Е КАМЕРАТА НА ЕЏ ОК Е СЕА?

• ми се допаѓа
Реакции: voah

martinmilcev

hello world
23 октомври 2015
254
244
martinmilcev's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i3-3220 & DeepCool Gammaxx 400
Motherboard
GiGABYTE GA-B75-D3V LGA 1155
Storage
500gb Sata 2 HDD
PSU
500W Gembird PSU6X-12-B Black Power Series
RAM
12GB (2x4GB & 2x2GB) Kingston Hyper X Blu
Video card
GiGABYTE GTX 650 Ti BOOST 2GB GDDR5
Case
SAMA K4 Gaming Black
Mouse
Motospeed V30
Keyboard
Rampage KB-R88
Audio
SteelSeries Siberia V2
Monitor
Dell S2415H
OS
Windows 10
Абе 3-4 исти слики се вртат секаде низ порталите, и одма гејт а? Хахахаха, епа гаси нет...

RagingDemon

senior
24 март 2009
6.488
5.599
До пред 2 год олед Тв на Лг имаа проблеми?
Сега ги немаат?
Зошто?

Еве веќе почнаа, готово. До пред 2 години оледот имал проблеми, ама сега откако излезе веста дека Апла ќе има олед веќе оледот нема проблеми.
Еве го voah предд 3 месеци за оледите. Впрочем сите знаете колку ги ќењаше сите оледи и амоледи како и сите технологии ште не се Апла ЛЦД.
M3QhWCn.jpg

и еве го voah од вчера од пред 10 саати по веста дека Апла нема веќе да има ЛЦД, готово, проблемите биле до сега. Од сега па натаму тоа е проверена и сигурна технологија.
KsgtfsN.jpg

italiamac_pope.gif~c200

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно