а јас не знам зошо коа немаш нешто корисно да додадеш пишуваш реферати. кој како сака бе не си ти царот па да диктираш како треба. до толку што ова не е ни замерка за ајфон туку за апликација за форумот на кој шо сме. го пингав фејталити дадов предлог за pwa шо валјда не ни знаеш шо е, не би требало да си засегнат и пак идеш да кажеш кој како треба да користи апликации на свој телефон. значи ако неќам плус уште една регистрација на рандом сервис неќам, мое право. не ми треба апп за 1000 форуми пошо само на овој сум. толку. е сеа ако веќе се изјаснат админитр дека немаат никаква намера да ја апдејтираат ајфон апликацијата ќе размислам - дали сакам да се замарам со тапаток, да продолжам со оваа апп, или преку броусер. а за тоа дали тебе тоа ти е смешно или чудно ич не ми е гајле се дури си ги држиш таквите непотребни мислења за себе па да не мора да ти реплицирам и да се замарам и јас со сеирџии.Не знам дали да се смеам или да плакам.
Колку повеќе читам андроид јузери толку повеќе се аутдејдет од онлајн заедницата. Ако пауер јузер е човек шо користи апликација за форум било за кој форум, и отвара мејл на броусер ... не знам...
Tapatalk е генератор за можеби најголем број на форуми на светот и ги собира и ги прави унифицирани исти.
А толку е лесно на тапаток правиш јузернејм и пасворд и се логираш.
Комотно може андроид јузерите да се вратат во светот на машина за куцање и да си разговараат меѓу нив за пауер јузери
Sent from my iPhone using Tapatalk
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација