Овој вториот беше 2500 ден поевтин пред 3 месеци.Спремен е, отворен е, со интересни понуди и попусти кои се ретки за Анхоч. Еве еден хинт:
Погледнете го атачментот 80759
Овој вториот беше 2500 ден поевтин пред 3 месеци.
Јас стварно неможам да разберам што им е целта со отварање продавници на секој ќош. Може да ми објасни некој.
Што ќе им фали да има пример 5 продавници во Скопје. Така би биле нели и поевтини цените
18.980 си беше тој од секогаш, најди доказ за она што го зборуваш.
Не е точно. Беше и е, модел со скоро ист назив ама со друг процесор и без ссд, или со 128ссд и амд процесор.Овој вториот беше 2500 ден поевтин пред 3 месеци.
Јас стварно неможам да разберам што им е целта со отварање продавници на секој ќош. Може да ми објасни некој.
Што ќе им фали да има пример 5 продавници во Скопје. Така би биле нели и поевтини цените
Истиот, ама не е истиот...Не е точно. Беше и е, модел со скоро ист назив ама со друг процесор и без ссд, или со 128ссд и амд процесор.
Sent from my TELEFON using Tapatalk
моја грешка се извинувам. Јас незнам како лошо сум видел но вчера ми се виде 21000 денари на рекламава.Не е точно. Беше и е, модел со скоро ист назив ама со друг процесор и без ссд, или со 128ссд и амд процесор.
Може бил друг процесор. Можда искамчил некој попуст или ват евер. Овој е толку пари одамна.8 генерација процесор и 256 ссд. Го земавме за пријател. По тоа знам.
Во право си. Јас лошо видов вчера на каталогот.18.980 си беше тој од секогаш, најди доказ за она што го зборуваш.
Во право си. Јас лошо видов вчера на каталогот.
Како и да е попуст нема ништо.
Залиха и цена. Некој има толку буџет и толку потреби.Не знам зошто продаваат уште лаптопи со и3 од 7 генерација во 2019та, наскоро и 2020та.
Да ама и3ките за лаптоп се тука некаде во цена со секоја генерација, секако има различен спекс од лаптоп до лаптоп, но вообичаено нема отскокнување во цена.Залиха и цена. Некој има толку буџет и толку потреби.
А за залиха кој ти е контра аргументот?Да ама и3ките за лаптоп се тука некаде во цена со секоја генерација, секако има различен спекс од лаптоп до лаптоп, но вообичаено нема отскокнување во цена.
Немам некој аргумент, тоа е на Анхоч, мал пазар и се тоа, а и избор на купувачот.А за залиха кој ти е контра аргументот?
Не ми е јасно како се на попуст кога цената е иста 2 месеци. Погоре луѓе кажаа, меѓу кои и јас. Тој што си е 19к денари и пред 2 месеци беше толку. Исто и со тој од 25к.четирите модели на сликата се на попуст. и има уште многу други артикли што СЕ на попуст. ова што го зборуваш не е точно!
Не ми е јасно како се на попуст кога цената е иста 2 месеци. Погоре луѓе кажаа, меѓу кои и јас. Тој што си е 19к денари и пред 2 месеци беше толку. Исто и со тој од 25к.
Абе до наочарите ќе да еНе е 19, 18 е сега НА ПОПУСТ. не знам зошто пробуваш да ги оцрниш Анхоч.
Попуст ИМА, а ти лажеш.

1. Кирилица.Dobro be ke donesat li nekoj asalni monitori vo drzavava 1440p 144hz IPS 27inc FreeSync (gsync compatible).... Sto e ova sto prodavaat 10godini stari monitori. Edinstveni se setec so asus ama 40k+ samo za gsync module ne mi se dava.
Dobro be ke donesat li nekoj asalni monitori vo drzavava 1440p 144hz IPS 27inc FreeSync (gsync compatible).... Sto e ova sto prodavaat 10godini stari monitori. Edinstveni se setec so asus ama 40k+ samo za gsync module ne mi se dava.
Dobro be ke donesat li nekoj asalni monitori vo drzavava 1440p 144hz IPS 27inc FreeSync (gsync compatible).... Sto e ova sto prodavaat 10godini stari monitori. Edinstveni se setec so asus ama 40k+ samo za gsync module ne mi se dava.
Да ама и3ките за лаптоп се тука некаде во цена со секоја генерација, секако има различен спекс од лаптоп до лаптоп, но вообичаено нема отскокнување во цена.
PSU 1000W CORSAIR RM1000E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020294-EU
10.710,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
MONITOR STAND GEMBIRD, 2 MONITOR, 17"-32", VESA 100/75mm, Vertical, Tilt, 2x8kg, MA-DA2-02
3.230,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
MOUSE WIRELESS GEMBIRD ONLY BLUETOOTH, 6 BUTTONS, Black, MUSWB-6B-01
450,00 ден