Админот да го вратат на FacebookИм беше меѓу ретките светли точки во фирмата.
Оставија црна дупка, не би сакал некој друг да ја пополни.Мислам дека АМЦ оставија голема дупка зад себе во ИТ секоторот и сеуште не дојде нов играч да ја пополни.
Риверсофт почнува да гази пополека.![]()
Риверсофт божем да ја попуне дупката, али далеко се од АМЦ, пошо односо со муштерии и е повеќе како сетец. АМЦ можда биле заебанти со квалитет и сервис гарантен, али односо со муштерии им е бил сасвим кул.Риверсофт почнува да гази пополека.![]()
Риверсофт почнува да гази пополека.![]()
Добри ли им се ќебапите?Да, од Струмца.
Се шират со дуќани во источниот регион, за понатаму не знам.![]()
.За чудо одлични им се, дури и на кило можеш да пазариш.Добри ли им се ќебапите?
Си останаате вечити струмички хејтери вие од "змијарнико".Тоа е само една џукелска струмичка фирма која неможе ни да сања да биде како АМЦ. Најтопло препорачувам да се избегава.
Струмички е не забегуви.Риверсофт уствари е Агротехна Скопје,Риверсофт не е воопшто тој Риверсофт шо беше на времето,мене лани ми дадоа најголем попуст кога пазарев бела техника за дома.
Иначе така си ги поврзав работите дека имаа исти флаери кога разгледував,цените беа исто исти и стварите шо ми стигнаа беа од Агротехна (мислам).
Sent from my BLN-L21 using Tapatalk
Другаарче! Јазека Струмца и струмчането ги обичам. Не мешај баби и жаби.Си останаате вечити струмички хејтери вие од "змијарнико".![]()
А дека прочита оти ги бранам?Другаарче! Јазека Струмца и струмчането ги обичам. Не мешај баби и жаби.
...А тај погоре оти му дале голем попус и сеа ги бране , за тие како него има еден назив кој обично го носат жените.
И на мене ми дадеа попус за столицата, али тоа оти беше веќе започнат полициски час па никој не упаѓаше...
Туку ја незнам зашо ја загадуваме темата со џукелска фирма?
На крива река.А дека прочита оти ги бранам?
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Има и една џукела од сетец. Очигледно неси имал блиски сусрет, затоа ти е ок.Добар дел од претходно вработените во AMC сега работат во Риферсофт, мене ми е ОК фирма, и треба да има повеќе вакви конкурентни фирми заради разбивање на монопол.
На АМЦ му ја пополнија дупката неколку години пред да пропадне, затоа и пропадна.Мислам дека АМЦ оставија голема дупка зад себе во ИТ секоторот и сеуште не дојде нов играч да ја пополни.
На АМЦ му ја пополнија дупката неколку години пред да пропадне, затоа и пропадна.
Нека си го најдат они небото над нивите струмички.Ајде мирни вие не ги вреѓајте луѓето. Секој со својот памет и култура пробува да си го најде местото под небото согласно окружувањето во кое се наоѓа.
Бесплатна достава
CE ACCESSORIES EXTRALINK MI ROBOT VACUUM SET FOR E10/E12
1.140,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CASE FAN 120mm ARCTIC P12 Pro PST LN, Low-Noise PWM, 450-2000 RPM, BLACK, ACFAN00343A
740,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Brown switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M3
5.450,00 ден
Бесплатна достава
Barcode scanner BIRCH BS-121, 2D laser, 60fps, 1280x1080, with stand
3.350,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден