Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

АМЦ во стечај !?

Cicada

hello world
29 октомври 2019
64
102
Скопје
Cicada's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 3600
Motherboard
B550 AsRock Phantom Gaming 4
Storage
Kingson A2000 500GB
PSU
Cooler Master V1000
RAM
4x8GB, 3200MHz, CL16, G.Skill FlareX
Video card
RTX3080
Case
Fractal Desigh NORTH (Mesh)
Mouse
Logitech M650L
Keyboard
Logitech K650 (white)
Audio
Modecom VULCAN
Monitor
ASUS VP249QGR, 144Hz IPS
OS
Windows 11 Pro (beta)

damil

user
2 јануари 2015
1.067
1.361
Мислам дека АМЦ оставија голема дупка зад себе во ИТ секоторот и сеуште не дојде нов играч да ја пополни.
Оставија црна дупка, не би сакал некој друг да ја пополни.

Иначе се проширија Сет и Анхоч, како и други локални фирми што работат каде каде подобро од АМЦ.

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Риверсофт почнува да гази пополека. :)
Риверсофт божем да ја попуне дупката, али далеко се од АМЦ, пошо односо со муштерии и е повеќе како сетец. АМЦ можда биле заебанти со квалитет и сервис гарантен, али односо со муштерии им е бил сасвим кул.
Еднашка купив столица од ривер и никогаш веќе нема да добијат ни скапан динар.
Тоа е само една џукелска струмичка фирма која неможе ни да сања да биде како АМЦ. Најтопло препорачувам да се избегава.

riki_staff

hello world
28 ноември 2015
480
202
Риверсофт уствари е Агротехна Скопје,Риверсофт не е воопшто тој Риверсофт шо беше на времето,мене лани ми дадоа најголем попуст кога пазарев бела техника за дома .
Иначе така си ги поврзав работите дека имаа исти флаери кога разгледував,цените беа исто исти и стварите шо ми стигнаа беа од Агротехна (мислам).

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk

Astraion

poweruser
24 ноември 2012
2.166
3.219
Струмица
Тоа е само една џукелска струмичка фирма која неможе ни да сања да биде како АМЦ. Најтопло препорачувам да се избегава.
Си останаате вечити струмички хејтери вие од "змијарнико". :p

Риверсофт уствари е Агротехна Скопје,Риверсофт не е воопшто тој Риверсофт шо беше на времето,мене лани ми дадоа најголем попуст кога пазарев бела техника за дома .
Иначе така си ги поврзав работите дека имаа исти флаери кога разгледував,цените беа исто исти и стварите шо ми стигнаа беа од Агротехна (мислам).

Sent from my BLN-L21 using Tapatalk
Струмички е не забегуви. ;)

Пред некоја година беше на раб на банкрот ама почна да се "дружи" со власта и пак застана на нозе. Добро работат засега, фала богу не се ко Сет кога ќе дојде ред за гаранција.
Соработуваат и со Нексио мислам, ако сакам да порачам некој егзотичен бренд.

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Си останаате вечити струмички хејтери вие од "змијарнико". :p
Другаарче! Јазека Струмца и струмчането ги обичам. Не мешај баби и жаби.
...А тај погоре оти му дале голем попус и сеа ги бране , за тие како него има еден назив кој обично го носат жените.
И на мене ми дадеа попус за столицата, али тоа оти беше веќе започнат полициски час па никој не упаѓаше...
Туку ја незнам зашо ја загадуваме темата со џукелска фирма?

riki_staff

hello world
28 ноември 2015
480
202
Другаарче! Јазека Струмца и струмчането ги обичам. Не мешај баби и жаби.
...А тај погоре оти му дале голем попус и сеа ги бране , за тие како него има еден назив кој обично го носат жените.
И на мене ми дадеа попус за столицата, али тоа оти беше веќе започнат полициски час па никој не упаѓаше...
Туку ја незнам зашо ја загадуваме темата со џукелска фирма?
А дека прочита оти ги бранам?

Sent from my M2007J20CG using Tapatalk

krema

OG
24 јуни 2009
15.736
15.830
youtu.be
Добар дел од претходно вработените во AMC сега работат во Риферсофт, мене ми е ОК фирма, и треба да има повеќе вакви конкурентни фирми заради разбивање на монопол.

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Добар дел од претходно вработените во AMC сега работат во Риферсофт, мене ми е ОК фирма, и треба да има повеќе вакви конкурентни фирми заради разбивање на монопол.
Има и една џукела од сетец. Очигледно неси имал блиски сусрет, затоа ти е ок.
Ама не е темата сеа риверсофто бе професоре.
Иначе сакаше да кажеш заради разбивање на триопол.

artweb

user
5 март 2012
1.428
709
Скопје
artweb's setup  
Processor & Cooler
I5 6500 3,2Ghz, 6mb cache
Motherboard
HP EliteDesk 800 G2 795970-001
Storage
Patriot Blast SSD 120gb
RAM
8 DDR4 2133mhz
Video card
Intel GPU on board
Case
HP EliteDesk 800 G2 Tower case
Mouse
Gigabyte AIRE M60
Keyboard
A4Tech
Monitor
LG 24MB56HQ-B
OS
Windows 10
Мислам дека АМЦ оставија голема дупка зад себе во ИТ секоторот и сеуште не дојде нов играч да ја пополни.
На АМЦ му ја пополнија дупката неколку години пред да пропадне, затоа и пропадна.

DelphiUser

user
2 март 2011
1.709
1.637
Drachevo
На АМЦ му ја пополнија дупката неколку години пред да пропадне, затоа и пропадна.

Фали голем играч на пазарот, а можеби и два. Амц првеше голем обрт (можеби најголем од трите) и никој не ни претпоставуваше дека ќе пропадне. Сега го имаме Анхоч кој е одличен и Сетек по кој сите плукате, и како второкласен играч е третиот, Нептун. Немаме избор.
Риверсофт немаат ни веб страна направено, немаат ниту еден лаптоп на страната, а телефоните им се со цени од 2018та.

Astro

sensei
20 јуни 2012
10.181
16.288
Ајде мирни вие не ги вреѓајте луѓето. Секој со својот памет и култура пробува да си го најде местото под небото согласно окружувањето во кое се наоѓа.

Rukfash

Баниран/a
24 јануари 2019
1.496
1.101
Неврленд
Ајде мирни вие не ги вреѓајте луѓето. Секој со својот памет и култура пробува да си го најде местото под небото согласно окружувањето во кое се наоѓа.
Нека си го најдат они небото над нивите струмички.
Буразеру вјеруј ми кад ти кажем.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно