Cainiao, ќе добие друго бројче кога ќе излезе од соодветната пошта/држава.Има некој видено вакво тракинг бројче?
Погледнете го атачментот 113801
Нарачката е направена до Бугарија, 2600 денари, полнач за Mi 12 (120W).
Хм, пошо поскапа пратка + AliExpress standard shipping, мислев ќе е RB бројче. Сепак изглеа не. Фала ти.Cainiao, ќе добие друго бројче кога ќе излезе од соодветната пошта/држава.
Од и на страната од АЛи,каде тие производот во одделот пратки(нарачки),кликни на тракинг и добиваш статус со тракинг број..Дечки, имам пратка нарачана 22 март, последен пат кога проверив со трекинг бројот пред една недела пишуваше во пошта дека е.
Ама сега нарачкава е ми стои во finished не во shipped и не можам да го најдам трекинг бројот, ми треба за да им покажам во пошта оти се прават наудрени.
Можам ли да го најдам трекинг бројот некако оти нарачкава веќе не стои во shipped и го нема трекинг бројот?
Idi vo site naracki kaj sto pisuva i klikni na porackata so si ja naracal i dole levo pod slikata go imas traking brojotДечки, имам пратка нарачана 22 март, последен пат кога проверив со трекинг бројот пред една недела пишуваше во пошта дека е.
Ама сега нарачкава е ми стои во finished не во shipped и не можам да го најдам трекинг бројот, ми треба за да им покажам во пошта оти се прават наудрени.
Можам ли да го најдам трекинг бројот некако оти нарачкава веќе не стои во shipped и го нема трекинг бројот?
Од и на страната од АЛи,каде тие производот во одделот пратки(нарачки),кликни на тракинг и добиваш статус со тракинг број..
Ако во пошта пишува статус дека е доставена,барај го поштарот,ако глуми тој..со тракинг бројот во дирекција за поштенски пратки..и треба да добиеш одговор!?
Најдов дечки фала, бројот не е кај што вообичаено се наоѓа, затоа ме збуни. Го најдов во orders>view all>finished>три точки доле лево па клик на track order, тука е бројот.Idi vo site naracki kaj sto pisuva i klikni na porackata so si ja naracal i dole levo pod slikata go imas traking brojot
Во пошта дали пишува дека е испорачана или?АКо е испорачана,тогаш барај го поштарот,во спротивно,погорни нивоа за жалба!Најдов дечки фала, бројот не е кај што вообичаено се наоѓа, затоа ме збуни. Го најдов во orders>view all>finished>три точки доле лево па клик на track order, тука е бројот.
Инаку само одев на shipped кликав на itemot и се гледаше бројот, ама пошто веќе не е во shipped, го немаше таму XD.
Ај да видам сега што ќе изиграваат пошто гледам 6 дена стои во пошта веќе.
Китајска дубара.одам да купам кога прцклошарана
Среќен иако имам 2 комада дома шилда, ми стгига маил цена екстра, радосен до немај каде
Погледнете го атачментот 114094
одам да купам кога прцклошарана
Погледнете го атачментот 114095
Која продавница и во кок град?Москито килерот кај мене во град во продавница го има за 150 денари, чисто за споредба.
Функционира ова?Денес имаме убивач на комарци или добропознатиот mosquito killer.
Пристигнаа 2 парчиња за 3.42$ од оваа продавница за околу 40 дена.
Погледнете го атачментот 63830
Инаку го исполнив ветувањето од минатиот пат, поштарот доби Милка чоколада за досегашниот ангажман за сите овие месеци, што не значи дека во иднина нема да има некое друго изненадување, continues...![]()
Мислам дека сум имал такво бројче и прилично брзо дека стигна пратката, мислам дека е PostNL, ама не ме фаќај за збор.Првпат да нарачам нешто и да биде со RUXXXXXXXXXNL бројче, знае некој која пошта е?
Мене една пратка од ПостНЛ ми стигна за 4 дена во Скопје, па ме фати викенд бидејќи стигна касно во Петок, и дома ми беше во Понеделник, 6 дена. Ова ти зборим од кога имаше информација во ПостНЛ. Ако не праќат кинезите на време, тоа е друга работа.Мислам дека сум имал такво бројче и прилично брзо дека стигна пратката, мислам дека е PostNL, ама не ме фаќај за збор.
За картички препорака, мислам ако не мора баш ибеј продавница да биде тогаш еве една од Али: KRY Boutique Store - Amazing prodcuts with exclusive discounts on AliExpressИма ли некоја замена за courtesytrading на eBay? Веќе некое време не работи, а беше добар селер на вакви работи, усб, мемориска карта, ССД.
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
CONVERTOR EXTENSION/SPLITTER CABLE FOR 5V 3-pin ARGB ACCESSORIES 1-3 (30cm) KOLINK BLACK, ZUAD-1473
410,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON BLACK MYTH WUKONG DELUXE EDITION 75% , Metal Body, HS, RGB, 2.4 GHz & BT, Pre-lubed TTC Golden Pink switch, w/knob, WKD-21
16.050,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден