Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Алгоритми во C++ вежби и предавања

DEXTER

hello world
27 март 2009
95
1
Еве ви матрејал за предмето Алгоритми од мојо факс. можеби ке му се најде на некој има доста многу работи опишано ! на македонски е целиот матрејал мислам ;) Поздрав Со среќа :pop: :LOL: :LOL:

линк : http://www.2shared.com/file/6116560/cbfecab9/algoritmi.html

Gogi

read-only
1 април 2009
18
1
Еве ви матрејал за предмето Алгоритми од мојо факс. можеби ке му се најде на некој има доста многу работи опишано ! на македонски е целиот матрејал мислам ;) Поздрав Со среќа :pop: :LOL: :LOL:

линк : http://www.2shared.com/file/6116560/cbfecab9/algoritmi.html
Ако може уште еднаш да го ставиш линкот зашто не работа :S
Фала.

Gogi

read-only
1 април 2009
18
1
Еве тоа јас што го имам во компјутер од тој предмет:

ASP.rar
Ова е добро да, него имаш некој од Алгоритми ама со шеме што са тоа ми треба ова више во ц++ е а ми треба обични мене со почеток и крај ако знаеш на шо мислам, такво ми треба. Пиши ако имаш нешто. Фала

Xenor

lurker
12 март 2009
812
41
Ова е добро да, него имаш некој од Алгоритми ама со шеме што са тоа ми треба ова више во ц++ е а ми треба обични мене со почеток и крај ако знаеш на шо мислам, такво ми треба. Пиши ако имаш нешто. Фала

Дај боже да те разбрал ама сигурно јас не те разбрав, пошо ова се алгоритми и нешо податочни структури а нема ти ко што бараш за почетници т.е ова е за почетници до понатаму за напредни нивоа.

Fico

hello world
9 март 2008
252
14
Колку што сконтав бараш алгоритми со шеми со почеток и крај и да не е толку во ц++.
Што е тоа, јас појма немам.
Дај подобјасни малце што точно ти треба со малку повеќе интерпункција.

Gogi

read-only
1 април 2009
18
1
Колку што сконтав бараш алгоритми со шеми со почеток и крај и да не е толку во ц++.
Што е тоа, јас појма немам.
Дај подобјасни малце што точно ти треба со малку повеќе интерпункција.
Вака... Мене ми треба алгоритми значи основата на алгоритми скрос од почеток а не баш во ц++ зашо понатака ке ми треба, сеа за сеа ова ми треба. Значи нешто како ова ми треба добри туторијали како на сликава подоле, ако не е ни ова добро што барам ќе ставам уште нешто.

Атачменти

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    16,2 KB · Прегледи: 33

Xenor

lurker
12 март 2009
812
41
Вака... Мене ми треба алгоритми значи основата на алгоритми скрос од почеток а не баш во ц++ зашо понатака ке ми треба, сеа за сеа ова ми треба. Значи нешто како ова ми треба добри туторијали како на сликава подоле, ако не е ни ова добро што барам ќе ставам уште нешто.

Ти сигурно бараш алогритми за 2+2 но нема така да најдеш, денес незнам воопшто дали некоја книга почнува со 0 логика денес книгите започнуваат со пресметување на времето на алгоритми т.е асимтотска нотација.

п.с не верувам да најдеш нешто како ти што бараш пошо денес се се сведува скоро на псевдоко а не на графички приказ на алгоритмот.

И можиш да најдеш општо за алгоритми без да е конкертно во некој јазик но сепак не е скроз од почеток.

Gogi

read-only
1 април 2009
18
1
Ти сигурно бараш алогритми за 2+2 но нема така да најдеш, денес незнам воопшто дали некоја книга почнува со 0 логика денес книгите започнуваат со пресметување на времето на алгоритми т.е асимтотска нотација.

п.с не верувам да најдеш нешто како ти што бараш пошо денес се се сведува скоро на псевдоко а не на графички приказ на алгоритмот.

И можиш да најдеш општо за алгоритми без да е конкертно во некој јазик но сепак не е скроз од почеток.
Да барам такви алгоритми зашто за тоа ни бараат да научиме, а после да одиме со алгоритми во ц++ и со псевдо код како што кажа ти.. и значи сега неможам да најдам нешто добро за тоа? и ја незнаем зашто го учиме ова т.е. зашто ни го бараат кога во ц++ алгоритми да го пишеме поарно ќе биде. Немаш ти ништо така теорија или на нешто како на сликата еве и друга слика ставам види. Значи мене ми треба како на сликата само графички дизајн и значи тоа е задачата решена, а за понатака нормално ке ми треба и ц++ алгоритми ама сеа за сеа не.. Ако можеш нешто да видиш материјали или сл. Фала

Атачменти

• Algorithm.jpg
    Algorithm.jpg
    13,3 KB · Прегледи: 20

Xenor

lurker
12 март 2009
812
41
Немам ништо што е толку основно имам само пишувано нешо во средно само Господ знае кај ми е таа тетратка.

Gogi

read-only
1 април 2009
18
1
Немам ништо што е толку основно имам само пишувано нешо во средно само Господ знае кај ми е таа тетратка.
Оффф:zbunet3: ништо ондак, а ова ми требаше... Ова е најпочеток така ? после оди во ц++ или како оди дека сеа сум почетник за ова учиме а ќе ми треба на колоквиум... незнам кај да најдам да учам т.е. да ми објасни некој за ова.

Xenor

lurker
12 март 2009
812
41
Најпочетокот се математичка индукција и асимптоцка нотација(горна и долна граница), а ти на што факс си?

Gogi

read-only
1 април 2009
18
1
Најпочетокот се математичка индукција и асимптоцка нотација(горна и долна граница), а ти на што факс си?
На факултет за компјутерски науки... Ау да знаеш како ми требаат логаритми за почетоков сега па после од тоа изведуваме Псевдо Код... Тоа не е до толку тешко ама логаритмите ти кажав на кој мислев тоа ми треба многу моментално, неможам да најдам материјали објаснето... :(

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно