Ts011
user
- 31 март 2020
- 1.427
- 1.079
Ovoj paketbe docsis 30/1mbps....??Каков рутер ти дадоа за Net S, кој модел?
Ovoj paketbe docsis 30/1mbps....??Каков рутер ти дадоа за Net S, кој модел?
Ako ti e za povejke internet odi na greenmobile 700mkd bez dogovor povici&sms imislam so fer politika 150gb data...mreza od A1 koristat....Прашувам, пошо знам дека до сега најчесто телеком и вип секогаш беа на договор 24 месеци, ама чим е вака се префрлам уште утре а Роби телекабел нека се ... у гз.
ZTE, ама денеска мерам и пак 20/1 ми вади. Изгледа вчера дека го преместив рутерот, затоа ми даваше после поголема брзина кога го вратив назад.Каков рутер ти дадоа за Net S, кој модел?
Користам Вип Комбо Бох со договор 498мкд месечно арно ама 9,10,11 месец сами ја покачија сметката на 513мкд и занемарив,сега 12-ти месец ја качиле сметката на 540мкд,комбото го користам 4 години и сум немал ваков проблем до сега со сметки,чисто се прашувам дали кај сите корисници е ваква ситуацијата или да одам у некој центар на А1?
Sent from my MAR-LX1A using Tapatal
оваили да одам у некој центар на А1?
Мислам дека се плаќа плус 15 денари ако ја платиш сметката во салон, на шалтер.Фала момци.
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Не се плаќа дополнително на шалтерМислам дека се плаќа плус 15 денари ако ја платиш сметката во салон, на шалтер.

Се плаќа на наредна сметка.Не се плаќа дополнително на шалтер
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Bas sega gledam....xplore ok eДали можете да се логирате на Xplore TV? Преку https://a1xploretv.mk/home можам да се логирам, ама све е багнато и нефункционално.
Што е со услугава, катастрофа е?!
Ми искача ерор Failed to login, исто и на web. А нормално си користев до пред некое време.Bas sega gledam....xplore ok e
Старата апликација заминува во историја , од 01.01.2022 сите претплатници ќе се логираат на новата Еxplore TV MK апликација , па моментално има пренос на податоци и миграции на старите корисници,па затоа не може да се логираме. Наскоро ќе има SMS известување .Дали можете да се логирате на Xplore TV? Преку https://a1xploretv.mk/home можам да се логирам, ама све е багнато и нефункционално.
Што е со услугава, катастрофа е?!
Иста ситуација и кај мене.ама све е багнато и нефункционално.
Не испратиле кај мене ништо. Изгледа ќе треба да им се јавувам.Испратија пред две недели лозинка на СМС, и со истиот меил и новата лозинка (од смс пораката) се логирам на новата апликација и на https://xploretv.mk/login уште тогаш беше успешно и си функционира се.
Тоа важи само за апликацијата, за веб не функционира истата.Испратија пред две недели лозинка на СМС,
Хмм, на новиот веб пробваш така? јас на https://xploretv.mk/login и на новата апликација: A1 Xplore TV се логирам веќе две недели и е без проблем со истите податоци како шо кажав и погоре. (меилот стариот и лозинката од смс пораката). На сстариот веб не функционира истото, ако случајно на него пробваш.Тоа важи само за апликацијата, за веб не функционира истата.
Види ако имаш повеќе бројчиња во пакет на нив дали стигнало нешто, на еден само стигна и кај мене (за среќа на мојотНе испратиле кај мене ништо. Изгледа ќе треба да им се јавувам.
Епа на стариот сум пробувал, не знаев дека имат нов веб.На сстариот веб не функционира истото, ако случајно на него пробваш.
Леле на колку мали брзини им се радувате..![]()
А1 изгледа дека ќе не надгради сите корисници на Net S со 200 GB. Мерам сега и ми ја дава оваа брзина, што е супер.
Ама ова е изгледа преку комбо бокс, безжичен 4г интернет, најевтиниот пакет за 600 денари, за подрачја кои немаат кабелски и оптички интернет. Телеком не ни има таква опција. Брзината таму е 5/1 во такви подрачја.Леле на колку мали брзини им се радувате..Ние навикнати на Телекабел 150/150 истовремено не можеме да сватиме зошто уште постои вака лош провајдер
![]()
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
PSU 750W LIAN LI SFX SP750 V2 80 Plus GOLD, FULL MODULAR, WHITE, SP750G
8.000,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, WHITE, CP-9020293-EU
8.450,00 ден