thexfiles125
hello world
- 29 април 2013
- 409
- 276
Можи да предложам нешто шо ни на крај памет нема да ти текни??за чест издув на прашина од гломазно куќиште
Ако не мора да биде 8bitdo и сакаш побрзо да ти стаса разгледај и што има од Gamesir и Easysmx на тему, јас сум задоволен од EasySMX X15 за повремен гејминг ама мислам дека Gamesir имаат некој модели што се поспоредливи со 8bitdo ultimate.Погледнете го атачментот 161446
Знае некој најдобра опција за контролеров кај нас? Од таа страна нема шипинг, Анхоч имаат само 2C, не ultimate 2, ако не најдам ќе мора преку Ali да нарачам и да чекам со месеци + царини...
Најмногу ми е што ultimate 2 има gyro што е поддржан од Steam input, така да лесно може да го наместиш на било која игра да емулира глувче или стик, и Gamesir модели го имаат, но не се официјално поддржани од Steam па би било малце повеќе замарање, и конкретно ultimate 2 има таа поддршка, 2C неАко не мора да биде 8bitdo и сакаш побрзо да ти стаса разгледај и што има од Gamesir и Easysmx на тему, јас сум задоволен од EasySMX X15 за повремен гејминг ама мислам дека Gamesir имаат некој модели што се поспоредливи со 8bitdo ultimate.
Видов дека го има и на Banggood, пред да почнат со царињево од таму ми стигнуваа пратките за околу 20 дена во просек ама немам нарачано ништо сигурно последниве 4/5 месеци.
ПочекајНекој да не има инфо каде во Скопје може да најдам Logitech PRO X2 Superstrike? Од официјалната страна немаат достава до МК.
Види ова дали ќе ти врши работа. Јас го имам купено и сум многу задоволен. Го користам на М-АТХ куќиште.пошто иди ако не е веќе и пред заминување пролетно чистење
едно време ми идеше во реклама некој рачен (фен) вентилатор од Тему
ми треба некој разумен компресор на воздух
(сум пробал со Фен не иде)
за чест издув на прашина од гломазно куќиште
без да се пристапува до сите негови непристапни ќошиња
значи претпоставувам да е на полење (што не ми стои на разумна опција со оглед на силата која треба да ја има да вади најмала прашина со издув)
односно да е на кабел најверојатно
и да не е нешто научна фантастика од цена споредбено со други слични алатки
јас имам , пиши ми ппНекој да не има инфо каде во Скопје може да најдам Logitech PRO X2 Superstrike? Од официјалната страна немаат достава до МК.
Не треба само иглата да ја пикниш и ќе го извлечи воздухот сама? А од кај си јас ќе ти дам од Битола ако си да збркаш работа. Ги имаш во сите hardware продавници јас мојата ја купив 350-450 денариБарам пумпа за топки, која што истотака може да го извлече воздухот. Немам време да нарачам од тему, нема да стигне на време. Дали некој видел некаде кај нас да има ваква пумпа?
Скоро во сите спортски продавнициБарам пумпа за топки, која што истотака може да го извлече воздухот. Немам време да нарачам од тему, нема да стигне на време. Дали некој видел некаде кај нас да има ваква пумпа?
GAMING CHAIR NOBLECHAIRS HERO, BLACK/RED NBL-HRO-RL-BRD
32.990,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft 20th Anniversary XL 900x420x4m
1.690,00 ден
MB 1700 H610M-HVS/M.2 R2.0 ASROCK, 2xDDR4 3200MHz, M.2, VGA,HDMI, PCIex16 4.0, 1xPCIex1, 4xSATAIII, 2xUSB3.2Gen1, Gigabit LAN, H610M-HVS
3.840,00 ден
GAMING DESK NITRO CONCEPTS D16E, CARBON RED w/Electric Height Control, GABU-210
37.300,00 ден
MONITOR 24.5" GIGABYTE GS25F2A SS-IPS, 1ms, 240Hz, 1920 x 1080, 2x HDMI, DP
7.490,00 ден
EARPHONES WIRELESS XIAOMI Redmi Buds 8 LITE BLUETOOTH w/microphone, BLACK, BHR08OMGL
1.680,00 ден